cravings..

image95


suktar efter choklad - riktigt fin och dyr choklad..
jobbigt..
får nog införskaffa mig det sen :) det bästa med den chokladen är ju att man inte köper så mycket, det har man inte råd med, men man njuter av varje liten bit :)
hm, ska nog inte iväg och handla idag så det blir nog inget med det ändå.. tråkigt. men men. lika bra att försöka komma över suget och gå vidare med livet helt enkelt ;)jag har bara några dagar kvar i skolan nu... :) examen på fredag :D
imorgon - heeeldag i skolan. redovisningar hela dagen.. sen hem, Hanna sover här.
onsdag - i skolan 10-15 varav jag och Anna ska guida runt ett tiden, i en timme. sen hem, Hanna sover här (igen..)
torsdag - i skolan 10-15, mest fix inför examen. sen hem, Hanna sover här (sista natten)
fredag - dagen med stort D, examen!! samling vid 11, avslutningslunch vid 12. runt 13.30 kommer familj och släkt för att vara med när vi får våra examensbevis och för att mingla lite med mousserande vin och snacks tillsammans med oss :)
sen är det tack och hej. sorligt att inte träffa klassen något mer men otroligt kul att ta examen :D
på kvällen blir det sen grillning med mina underbaringar på gröningen, kan det bli bättre? :)nu blir det till att plugga lite och sen grilla ikväll, om vädret tillåter.

you know you love me,
xoxo


elin

taxi

jag agerar taxi ikväll, roligare kan man väl ha. men det blir lite pengar av det - så det är helt ok ;D
och så är det melodifestivals final, eurovision eller vad det heter.. orka.. :P haha

nej, måste ut på vägarna igen ;D
bilen kallar ;)

you know you love me

xoxo

elin

Gossip Girl..

Nu ska jag mysa till det i soffan med lite glass och Gossip Girl.
Härligt värre, och en paus från plugget..

image94

longing for New York..

image85Jag vill åka till New York. NU!
Frustrationen är extrem.. Vill kasta mig på ett plan och åka idag. Gärna om bara några timmar.. Meen, det går ju inte för sig..
Hur som helst så är jag exalterad över att Sex and the City filmen snart kommer till Sverige. Och nej, jag ska inte ladda ner den i förväg och titta på den innan premiären, nej då - jag ska vara på premiären. Jag och densie ska lätt dit, någon mer som är på eller?

image86
(från premiären i London..)


       
(från filmen - klicka på de små bilderna så blir de större..)

rädd...

image83döden skrämmer mig otroligt mkt.
jag är inte rädd för att dö själv, men jag blir så rädd när människor i min närhet går bort..
jag avundas de som aldrig har behövt förlora en nära släkting eller vän, ni förstår inte hur bra ni har det..
jag har förlorat en del närstående personer, det gör ont i hjärtat, ont i själen - och den smärtan försvinner aldrig..

 jag saknar de något otroligt.. det räcker att man får upp en bild av dem på näthinnan så börjar tårarna komma. man kan aldrig vänja sig vid känslan kring att man vet att man aldrig kommer få se personen igen.
inte i detta livet i alla fall.
alla glada minnen gör att det går lite lättare, men samtidigt får man en viss ångest över att man aldrig kommer få fler sådana glada lyckliga minnen tillsammans...

igår gick johan bort, alla saknar dig ska du veta. vila i frid.

http://hd.se/inrikes/2008/05/10/man-omkom-vid-arbetsplatsolycka/

johan, du finns i mina tankar,
ofattbart.
image84

uppdatering.. :)

innan jag börjar skriva om vad som händer i mitt liv vill jag ge alla ett tips. den godaste drycken som existerar:

RAMLÖSA JORDGUBB & LIME
gaalet god! underbart somrig!
spring och köp gott folk, spring och köp!

image81
image82valborgshelgen var great :) finns inte så mkt mer att säga kring det. hela helgen har varit fantastiskt helt enkelt. med några små undantag dock.. men men. livet är väl ingen dans på rosor jämt..
här kommer en uppdatering i alla fall :)

onsdagen - jobb, sen valborgsfirande. pappa hade fest, eftersom han fyllt år. massa god mat och trevligt sällskap :)
torsdagen - första maj och kristi himmelsfärd, borde ha inneburit cykling, men dock nej, för det vräkte ner regn hela förmiddagen.. det blev en riktigt slapp dag.. jag gjorde inte för mycket alltså.. blev ett besök hos kenny i hans nya hus på kvällen, annars städade jag mest lite på dagen och sådär.
fredagen - lite shopping, sen med underbaringen Sara till hennes trevliga pojkvän på öppethus - verkligen MYS måste jag säga. sen blev det käk och bio. efter det träffade jag Sara och Denise på hamburgerrestaurangen Max där även sötisen Felicia befann sig (hon jobbar ju där :P) så det blev en del snack osv :) sen skulle jag åka hem trodde jag, klockan var ju trots allt strax innan tolv, men neejdå.. för då hade Daniel kört sönder sin bil och stod nere i Norra Hamnen och inte kom någonstanns, så jag körde dit och höll honom sällskap. sen bar det av till mig för sängen lockade som fan..
lördagen - skulle varit med på Antons match i Kstad, men hade ingen ork i kroppen så jag sov länge.. sen blev det storstädning på hög nivå och så tvättade jag som en galning.. riktigt stolt sen på kvällen må jag säga ;) kvällen spenderades hos Marcus med grillning - riktigt riktigt gott. det blev kubb och TP - najs :)
söndagen - röjning på planen och krovgrillning. sen bar det av för att spela basket. jag, Anton, Marcus, Joel, Amelie, Kevin, Peter och Sebastian. jag och Amelie valde att gunga och åka rutschkana istället för att spela basket - mkt trevligt! sen körde vi till ICA och handlade kött och cola, sen blev det grillning hos Joel - otroligt gott och trevligt. kvällen avslutades lugnt, hemma i min säng - dock med otroliga sömnproblem..

idag ska jag träffa min söting Sara, jag behöver verkligen det. ventilera mig lite.. jag behöver verkligen prata.. det har hänt så mkt på sista tiden. det kommer bli en runda på IKEA tillsammans. just nu sitter jag på jobb och när jag är klar här ska jag inom mormor och hjälpa henne att klippa hennes gräsmatta. sen blir det IKEA som sagt. ikväll ska jag iväg med mamma, och så behöver jag plugga en hel del..

det var väl det. min helg i stora drag.. haha.
stressad till tusen - behöver ett break från omvärlden tror jag..

må väl!