torsdag 100722 - sjuuuker.. :(

Tja tja bloggen.
Haha. Hatar det uttrycket. Sthålis Sara på jobb körde hårt med det första veckan av säsongen och det har fastnat. Men idag passar det kanske bra eftersom jag inte bloggat ordentligt på väldigt länge.. Det är för mkt som händer just nu så jag hinner inte med. Det är ganska illa, men det är det bittra sanningen. Jag älskar att skriva av mig så därför tar jag chansen att göra det nu.

Är jättesjuk idag. Har haft 39 graders feber sedan i natt och även om jag knaprar panodil så vill febern inte ge med sig.. Åkte till jobb i morse och lyckades jobba en och en halv timme innan jag fick bege mig hemåt igen. Väl hemma somnade jag en bra stund, sen vaknade jag genomsvettig. Det är väl så det är när febern går upp och ner hela tiden. Frysa, svettas, frysa, svettas… Ja, you know the drill… Därför har jag nu hamnat i soffan. Borde diska och städa lite, men jag har ingen ork. Så det blir en dag i soffan med dator och tv antar jag..

Dessutom är jag allmänt förvirrad.. Skulle gå ner i tvättstugan och boka tvättid. Behöver tvätta någon dag snart. Och tider fanns det, den 26e tex, men när jag då ska flytta på min "kolv" eller vad det kallas så inser jag att min nyckel till 35an (mitt lägenhetsnummer) är totalt borta. Får kika i nyckelknippan flera gånger men den är borta. Otroligt konstigt, jag har verkligen inte tagit av den medvetet så så fort jag känner mig lite friskare och piggare så ska jag sätta igång med att leta efter den.. Nyckelringen är lite dum så den kan ha trillat av.. Men samtidigt är det jäkligt konstigt. Och jag kan inte boka tvättid. Dagens i-landsproblem. Big time.

På lördag är det dags för barnkalas för mig och Fredde :) Jag fylller 22 på onsdag och han fyller 27 imorgon. Eftersom vi ändå planerat att ha fest med jobb här hos mig på lördag kväll (favorit i repris från den 10e skulle man kunna säga ;P) så slår vi till med barnkalas med partyhattar, lekar, tipspromenad, tårta och fiskdamm. Hela kittet :) Det ska bli kul :) Hoppas bara att min jobbiga feber försvunnit då. Dessutom förlorar jag pengar när jag inte är på jobb, och det suger… Men hälsan får gå först har jag lärt mig. Nu återgår jag till att försöka friskna till och kolla tv.

Har lust att slänga upp lite bilder på vad som hänt på senaste tiden så jag tror jag gör det lite senare eller en annan dag :) Dessutom är min dator totalt överhettad och orkar inte vara igång speciellt länge nu för tiden så jag behöver nog stänga av den.. Dags för att investera i en ny när jag fått mina Finduspengar? Jootack.

Håll tummarna för att jag snart mår bra igen? :)
Ta hand om er och varandra.

tisdag 100713 - trööött..

FY! Jag är såå trött och mår illa. Riktigt jobbigt är det måste jag säga. Det är fullt ös på jobb, allt är kaos och inget funkar men vi jobbar hela dagarna ändå. Är smått irriterad för det mesta på jobb, men det är nästan alla. I förrgår var jag riktigt glad dock, försökte hålla humöret uppe, men då var alla andra typ bakis och off och tråkiga. Igår var jag glad tills en av cheferna kom och började muppa sig och vara otrevlig eftersom han var sur på min närmsta chef. Lönt att flippa på mig då eller? Det är ju inte mitt fel direkt.. Nej jag blir så trött. Så trött.. Men festen i lördags var mycket mycket lyckad. Såå mys :D Varmt och svettigt i min lilla lägenhet med så mkt folk, men jag hade kul och kvällen slutade väldigt bra :D ;) Happy happy... :) Annars jobbar jag mest, och pluggar. Isch.. Har tenta imorgon. Roligare kan man ha.. Därför har jag verkligen ingen tid över till något annat känns det som. Hinner inte träffa mina vänner, knappt min familj heller och jag hinner absolut inte med att sitta vid datorn och blogga eller så.. Jag längtar till den 26 augusti när allt detta är över igen och jag är x antal tusenlappar rikare ;) Inte för att jobbet i sig suger egentligen, jag brukar trivas ganska bra. Men nu är det kaaos. 10 gånger värre kaos än någonsin förr.. Men jag gillar mina arbetskamrater så det är bara att bita ihop ;) Ta hand om er och varandra :)