...

Jag har haft en mycket mycket trevlig helg, men har nu beslutat mig för att gå under jorden ett tag.
På ombestämd tid.
That's that.

God natt.

you know you love me,
xoxo


elin

gladast av alla just nu? :D

Jag är såå glad just nu :D
Varför?
Jo, i söndags skickade jag in min ansökan till att vara säsongsanställd på Kläppen nu den kommande säsongen och idag ringde de och sa att de var intresserade av att träffa mig för en intervju :D killen som jag pratade med verkade jättepositiv och var väldigt trevlig, vilket känns kanon. Därmed inte sagt att jobbet är mitt, men jag är så glad att de ens vill ha mig på intervju :)
Extremt spännande och roligt :) Jag ska träffa dem i Örebro den 9/9 klockan 15.00, precis i lagom tid för att hinna hem igen för att jobba, haha. Det kommer nog bli en ganska stressig dag, det är väl trots allt lite mer än 40 mil till Örebro härifrån, men det spelar ingen roll, jag vill verkligen ha detta jobbet och hade gärna åkt till Kiruna för att träffa dem om de hade önskat.

Som sagt, jag är nog lätt den gladaste som finns just nu :D


Kläppen Ski Resort




Stort tack för igår Bibbi :) Det var mycket trevligt att ses :D Det blev en massa prat om allt mellan himmel och jord, speciellt om jobbiga killar, konstiga förhållanden och Project Runway ;P
Och tack även till Sara hjärtat. Det var kul att träffa dig med, såklart, även om du mår dåligt och är ledsen nu just nu. Men än en gång så finns jag här för dig, alltid! Tror det kan vara nyttigt för dig att komma iväg på semester lite, så du slipper tänka. Hoppas ni får jättemysigt på Cypern :)



Det blir nog shopping för mig även idag, min plan var att bege mig hemifrån klockan 11, men en massa oväntat här hänt, bland annat samtalet från Kläppen då :D så jag tror att jag kör inom en timme eller så i alla fall :)

Jag är JÄTTEGLAD just nu :D

you know you love me,
xoxo


elin

confused..


No, I don't want your number
No, I don't wanna give you mine and
No, I don't wanna meet you nowhere
No, don't want none of your time



anyway..

you know you love me,
xoxo

elin

dagens... frustration och vänner :)




FRUSTRERAD..
jobbigt, jobbigt..
- men det kommer nog bli bättre. För idag ska jag träffa Bibbi, och det var längesen så det ska bli nice. Sen kanske man ska till Ida en runda och efter det (eller i stället för Ida - hon kanske inte har tid med mig idag ;P) blir det att man får se lite av sötnosen Sara idag med.



Det finns så mycket jag vill säga, mår inte bra när du mår dåligt gumman. Det finns inget som kan förstöra det vi har, hoppas verkligen att vi rett ut allt, jag behöver dig Sara Isabell Mårtensson <3
jag vet att du har det tufft hjärtat, men jag finns här, alltid :)



Nej nu ska jag strax bege mig ut och shoppa, det ska bli najs ;D

you know you love me,
xoxo


elin

äntligen lite semester :D

Sådär ja, då har man lite semester då ja ;) och gött är det.. :D
Känns som att jag haft noll energi att göra något med bloggen överhuvudtaget den senaste månaden eller så, men jag har starka funderingar på att det ska förändras nu. Inte för de som läsers skull, snarare för min egen. Det är aldrig fel att skriva om vad som händer och tankar man har. Om inte annat så är det ju bra att skriva ner det som hänt så man inte glömmer det. Man är ju trots allt 20 nu, snart blir man gammal och senil.

Just nu ligger jag på den nya soffan och kollar Fantastic 4, ganska rolig film som jag ser för 17 gången känns det som.. :P Eftersom jag är ledig imorgon så känns det rätt ok att bara ta det lugnt idag, imorgon blir det dock lite mer allvar med städning och målning osv. Jag har i och för sig varit "duktig" och shoppat möbler med mamma och pappa och skrivit CV:s och jobbansökningar som bara den idag, så jag har inte bara slappat :P
Jag var ledig igår också och dagen spenderades med underbaringen Sara :) Det blev lunch hos Glenn och Andreas var också där. De tyckte nog jag var lite tråkig för jag var trött, men men. Man kan ju inte vara på topp jämt? :P

Hoppas verkligen att min bil blir klar på verkstan imorgon, känns jobbigt att vara strandsatt liksom..
Senare i veckan blir det lite shopping, ett besök hos frisören, bio och en dag på spa bland annat - rätt skönt att vara lite ledig ;)



Nä nu blir det film igen, sen sängen I guess :)
- får skriva mer imorgon.

you know you love me,
xoxo


elin