torsdag 091126 - shoppat, telefonsamtal och trött..

Idag har jag shoppat lite julklappar på Nova Lund med pappa. Jag köpte även en ny bh och ett par skidhandskar till mig själv, och en jättesöt ängel i en snökula, om ni vet vad jag menar? Förutom det har vi även besök sjukhuset i Lund. Och det var väl mindre skoj.. Men men, överlag var det väldans trevligt :)
Har även ringt några telefonsamtal, till Lamaro (Wallenstam..) och Länsförsäkringar bland annat. Oj vad jag älskar telefonkö?! Haha, men nu är det i alla fall klart för flytt på söndag, det sista som ska packas ner bara sen är det dags :) Hade ett långt telefonsamtal med en kvinna på Ikea igår också, men där blev det inte som jag ville alls, så jag får åka till Ikea på söndag ändå.. Men det gör inte så mycket :)
Och så är jag trött idag med.. Inte alls skoj känns det. Har hur mycket som helst som behövs pluggas men jag är mest seg och saknar inspiration.. Förhoppningsvis kommer den snart, funderar på att gå ut en runda - det kanske är luft jag behöver? :)


Sammanfattar väl dagen ganska bra..?


Ta hand om er! :)


tisdag 091124 - pappa är hemma och en månad till julafton :)

Idag har pappa fått komma hem :) Dock är han sjukskriven och kommer få fortsätta medicinera hemma, men han har i alla fall fått komma hem :D Och det känns skönt både för honom och oss tycker jag. Så inga fler besök på detta stället nu på ett tag får jag hoppas...Idag är det prick en månad till julafton :D Det gillar vi :) Jag hittade följande lista i någons blogg, Linns tror jag det var, så den snor jag och fyller i mina svar i :)

Skulle du kunna tänka dig att jobba på julafton? Helst inte, men förra året gjorde jag det och hann hem till Kalle Anka så det funkade ju det också :)
Bakar du något till jul? Ja, hur mycket som helst, fråga Sara - jag är huslig ;)
Vilket föredrar du, lussekatter med eller utan russin? Med :)
Vill du ha egenproducerat julgodis eller köpt? Allra helst både och, det blir mysigast då.
Knäck eller ischoklad? Knäck!
Hur ser din adventsljusstake (den man tänder varje söndag) ut? I år är den i vitt keramik som är "pyntad" med massor med polkagrisar, och vita ljus (ett tips jag snodde av Emilia ;D)
Vill du ha julkort med brevbäraren eller i mailen? Helst med posten, speciellt nu när jag flyttar och allt :)
Vilka färger har du till jul?
Mest vitt, men jag gillar rött och grangrönt och glitter också.
När julpyntar du hemma? Det får väl bli så fort jag kommit i ordning i lägenheten, men jag tycker inte att man ska ta in granen för tidigt..
Har varje julprydnad sin bestämda plats år ut och år in? Nej..
Vad bara måste hänga/finnas i granen? Inget tror jag.. Men mamma och pappas gran har sett likadan ut i 10 år kanske, och den älskar jag :) Mammas fina guldstjärnor är helt underbara.
Har du ett färgtema i granen? Jag vet inte ens om jag kommer ha någon gran i år, men mamma har alltid bara rött och guld i sin och det är fint! :)
Levande gran eller plastgran? Levande, men plast funkar i typ lägenheter.. :P
Hur ser din julfrukost ut? Försöker äta så lite som möjligt så man kan orka äta mycket sen.. ;D
Brukar du göra något aktivitet på julafton, t.ex. gå en promenad, spela sällskapsspel osv? Nej inte direkt.. Men jag brukar bada på julafton - i badkaret då ;P Det gör jag inte så ofta så det brukar vara en tradition att göra det på julaftons morgon.
Dricker du köpeglögg eller hemmagjord? Köpt! Har aldrig ens testat att göra egen. Det blir alltid Blossas orginal glögg, den utan sprit. Den är godast tycker jag :)
Finns det någon frukt som är ett måste till jul? Clementiner och apelsiner är jul tycker jag. Och torkade fikon, och nötter..
Vilken är din favoritjulskiva? Oj, det finns så många.. Jag gillar nästan all julmusik.
Vilken är din favoritjullåt? Svårt att bara välja en, men jag gillar Ave Maria och en massa massa andra.
Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet, vad är ett absolut måste? Pappas kötbullar och rödbetssallad :)
Nämn tre rätter du lagar helt själv till julbordet? Inte just jag kanske, men vi brukar göra egen Jansons, egna köttbullar, egen skinka, revbensspjäll och säkert en massa annat.. Räknas det att man själv steker korven och kokar ägg? ;)
Föredrar du vörtbröd med russin eller utan? Med :) Jag älskar russin i alla former. Nästan..
Risgrynsgröt eller ris à la malta? Ris à la malta - det är mycket sötare och därmed godare, som risifrutti ;P
Vill du ha dopp i grytan eller inte på julbordet? Nej det har vi aldrig haft tror jag..
Dricker du julmust eller mumma till julbordet? Julmust! :)
Tittar du varje år på Kalles julafton? Ja, det är ju tradition. Men vi brukar alltid komma till mormor tio minuter in i programmet.. Tidsoptimister? Javisst.. ;P
Vilken snutt är favoritsnutten ur Kalles julafton? Älskar tomteverkstaden!
Brukar du titta på Kan du vissla Johanna? Ja lite grann, men sen mitt i brukar vi börja äta..
Har du sett Karl-Bertil Jonssons jul? Jo det har hänt!
Har ni tomte hemma? Nej inte längre.. Men när vi var små hade vi :)
Köper du julklappar till många? Jag brukar köpa till hur många som helst, och oftast väldigt bra och ganska dyra klappar.. Men i år har jag bestämt att det bara blir dyrt till några stycken, sen mer symboliskt till vissa andra, men det är de fullt medvetna om så jag inte får något för dyrt av dem ;)
Tycker du att det ska vara julklappar till alla eller bara barnen? Alla - annars är det ju inget kul ;)
Tycker du att julklapparna ska vara inslagna i affären eller vill du göra det själv? Fråga vem som helst, jag slår in själv! Det är noga med inslagningar tycker jag ;) Det får gärna ta tid och energi, för det är så mysigt.. Men jag rimmar inte, det är för svårt :P
Färgglatt eller enfärgat julklappspapper? Det beror på vad som är i julklappen tycker jag.. I år kör jag mycket på guld och silver - men absolut inte blandat. Det gillar jag inte..
Roligast att få i sin julklapp? Något som man verkligen ville ha, men som man inte hade förväntat sig att få kanske :)
Vad skulle den ultimata julklappen vara till dig i år? Eftersom listan sitter uppe på mamma och pappas kyl så hoppas jag väl få allt där står, det är saker som jag verkligen behöver till lägenheten.. Men det blir säkerligen för dyrt så det vågar jag inte ens hoppas på :P Jag vet inte vad som skulle vara den ultimata julklappen faktiskt. Kanske någon rolig upplevelse eller något som är riktigt genomtänkt och som det verkligen skriker "Elin" om? :)
Nej det var väl allt, men som sagt, bara en månad kvar till julafton :D På söndag är det 1a advent och då ska jag få hänga upp min nya fina julstjärna och sätta upp adventsljusstakarna i fönstret.. MYS! :)

Ta hand om er!


söndag 091122 - pappa...

Då är pappa inlagt på sjukhuset igen. Det känns som att jag bara vill skrika rakt ut.
Bryta ihop och bara gråta. Vara arg. Det är så mycket inom mig. Jag känner en så stark orättvisa och nästan som ett hat att jag inte vet hur jag ska hantera det.. Visst att jag har gråtit, det har jag. Men jag tror inte att det gjort någon skillnad..
Fan vad allt är orättvist. Hur kan man låta någon gå igenom så mycket som pappa gjort? Som vi i familjen ha fått gå igenom? Tar det aldrig slut..? Det verkar ju inte som att det kommer göra det. Men jag tänker inte ge upp hoppet för att det ska bli bra. Eller i alla fall mycket mycket bättre än vad det är just nu. För nu bara suger det. Så jävla hårt. Jag beundrar pappa för att han orkar kämpa.

Nej jag ville väl bara säga det.. Är verkligen inte på topp just nu och det känns som att det kommer höras och synas och märkas. Men detta är i alla fall förklaringen.

Ta hand om er, det känns viktigare nu än någonsin...


lördag 091121 - En utåtriktad planläggande abstrakt tänkare..

Ja, det är jag.. I alla fall om man ska tro testet jag gjorde på följande hemsida:
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/
Och mitt svar blev såhär..

SÅDAN ÄR DU: 

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

- Ärligt så tycker jag att det stämmer ganska bra, så därför hade det varit kul om fler hade velat testa och se vad de blir, och framför allt hur bra det stämmer med verkligheten :) Och du.. Testet tar max 2 minuter.. :)


Det var allt just nu. Nu ska jag sooova. Och skönt ska det bli.. Imorgon lär jag skriva mer, för det har hänt en hel del sen sist.. :)


Ta hand om er och god natt :)


onsdag 091118 - feber och trött..

Jahapp.. Efter att ha tagit vaccinet mot svininfluensan i måndags eftermiddag så mår jag inte helt hundra.. Har feber och är allmänt hängig.. Men det känns som att det är påväg bort nu - så det håller jag tummarna för :)
Har inte orkat gå ur sängen i dag, tänkte ta tag i det snart.. :P
Annars är det mycket inför flytten nu och det gillar vi :) Och på jobb har jag bara två dagar kvar nu, imorgon och på fredag - inte alls fel det heller :)
Börjar få lite smått ångest eftersom att alla som ska tillbaka till Branäs i vinter börjar bli pepp inför att åka, medan jag bara sitter här hemma och vill tillbaka men ska inte :P Men samtidigt så vill jag inte, för det händer så mycket här också.. Men just idag känner jag mig lite kluven och liten ledsen kanske rent av, för det hade varit mys att åka tillbaka.. :) Men jag får helt enkelt besöka dem en massa gånger istället :D Första gången ser ut att bli redan under v 1, då vi besöker Sälen.. :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer, drar igång med projekt uppstigning och frukost istället.. :)

Ta hand om er! :)

fredag 091113 - myspys dag :)

Idag är det fredagen den 13 november, men än så länge har jag inte märkt av något otur alls :) Det har mest varit en riktigt bra dag faktiskt. Men nu är jag extremt extremt trött.. Jag sov kanske fyra timmar i natt och sen begav vi oss till Ullared klockan 06.00 i morse. Efter ett stopp för att hämta upp Sara i Halmstad så blev det shopping på hög nivå! :) Var hemma runt fyra skulle jag tro, lagom trött redan då, men sen blev det middag hos Anderssons. Nu har jag kollat Idol och slappat på soffan och strax ska jag sova hade jag tänkt mig!
Men som sagt, en riktigt bra dag så jag för övrigt också varit helt ledig från jobb, välbehövligt och även välförtjänt måste jag säga.. Annars har nedräkningen börjat och det är nu bara sju dagar, fem arbetsdagar, tills jag tar semester/sjukskriver mig för resten av året :P :)
Nej, sängen kallar men lägger nog upp någon bild imorgon :)
Tack Sara, mamma och Lotta för en kanondag!

Ta hand om er!

torsdag 091112 - soffa :)

Har nyss varit och beställt min soffa :D Den kommer levereras till lägenheten under vecka 49 :) Och med tanke på att jag flyttar in på tisdagen i den veckan så är det alldeles lagom! :) Dock är jag 10 300 kronor fattigare nu än tidigare idag, men det gör inget :) Som Sara sa.. "Det är ju inte direkt som att du slängt pengarna på någon dålig cykel" - Ja vad det nu kan tänkas betyda? ;)
Men jag känner mig nöjd! :) Soffan i sig kostade 9 000 kr och sen la jag till ett nackstöd och leverans+montering så summan av kardemumman blev lite över 10 000 kronor.
Har inte hunnit med så mycket mer än så idag, besöket i möbelaffären tog väl lite mer än en timme skulle jag kunna tänka mig. Sen lite lunch på det och snart är det dags att köra till jobb. Är fortfarande halvslö pga förkylningen, men det är inget jag orkar bry mig om. Nu är det bara att bita ihop och köra som gäller.
Jag jobbar bara en vecka till, sen är det bye bye Findus för min del. Det känns lite konstigt faktiskt.. Men efter att ha pratat med Ulla-Britt som är personalansvarig på Findus så kom vi fram till att det kanske är bäst så. Mitt kontrakt går ut nästa fredag ändå, och även om jag skulle kunna få det förlängt så känner jag att det knappt hinns med, och min fot mår allt anant än bra.. Så från och med fredagen den 20e blir det inget mer Findus för mig förän nästa sommar som det ser ut nu :)
Imorgon är det äntligen dags för Ullared! :) Jag, Sara, mamma och Lotta kommer invadera stället imorgon klockan 08.00 - yeah ;) Det ska bli sjukt nice! :) Kommer förhoppningsvis ta en massa bilder som jag kan lägga upp här sen.. :) Och jag hoppas att det inte blir lika galet som på tvserien. Usch, det orkar vi inte med :P Men oj vad jag ska shoppa.. :) Massa saker till lägenheten och allt möjligt annat som jag behöver! :D

Ta hand om er!


onsdag 091111 - överförkyld och städning..

Jahapp, då har man blivit förkyld igen då. Kul? Vaknade och var helt hostig och snuvig och ont i halsen. Jag blir så trött.. Mitt imunförsvar är verkligen noll just nu. Jag har sagt det förr och säger det igen, det här är inte mitt år?!
Min fot tycks ju inte läka ett jäkla dugg den heller, men och andra sidan så var det ju precis det som jag fick veta vid mitt senaste läkarbesök. Så skyll dig själv Elin...
Skulle varit iväg och tagit svininfluensasprutan nu här igår, men alla på jobb som tagit den har blivit helt febriga och fått gå hem från jobb och så, så jag väntar med att ta den tills jag inte jobbar mera. Då riskerar jag inte att behöva stanna hemma för den saken skull i alla fall :)


Nej men om jag skulle sluta gnälla kanske? :P Eller ja, jag gnäller ju bara för att jag är såå trött på allt detta. Och det borde omvärlden ändå har lite förståelse för tycker jag? :P

Idag har jag börjat tvätta och städa lite inför flytten :D Det känns så jäkla bra :) Hade stora planer på att åka och kolla lite möbler idag med men när jag vaknade så orkade jag inte riktigt.. Det får bli imorgon istället :) Men hittills har jag i alla fall tvättat en hel den sängkläder och börjat röja lite på rummet. Massor med böcker och filmer och sånt kan jag packa ner redan nu, jag lär inte ha tid eller lust att läsa/titta på dem inom de närmsta tre veckorna ändå.. :)  Om 20 DAGAR FÅR JAG NYCKELN till lägenheten :D Det känns så gött! :)

Nu ska jag hänga tvätt sen blir det att röja lite till, efter det dusch och sen jobb. Yay.. Inte så kul när man inte är på topp men nu ska jag sluta gnälla ;)

Ta hand om er! :)

 


söndag 091108 - plugg och tatuering :)

Den här helgen har om möjligt gått ännu fortare än förra, men det som känns lite mer positivt är att jag inte börjar jobba förän klockan halv tre imorgon, skönt med lite sovmorgon! :)
Sen blir det kortvecka för mig på jobb denna vecka, på fredag är det nämligen dags för Ullared tillsammans med mamma och Lotta - riktigt kul ska det bli! :)

I fredags jobbade jag till halv ett och sen på kvällen blev det en runda till Ekebo Erotikmässa med Regina, det var mycket trevligt! Åt en massa god mat och kollade på utställare och strippor, najs najs måste jag säga. Och så tatuerade jag mig också! :) Ett litet lönnlöv på foten blev det. Är överdrivet nöjd och glad, den betyder så mycket för mig symobliskt sett. I och med att namnet Lönn kommer från min morfar så kände jag att jag ville ha något att minnas honom med. Igår skulle han fyllt 76 år, men han gick bort för två och ett halvt år sen tyvärr.. Jag saknar honom varje dag och därför betyder tatueringen speciellt mycket för mig.
Såhär ser den förresten ut, dock en väldigt dålig bild och tatueringen var i princip nysmörjd när jag tog den nyss, men en bild ändå :) Och ja, den är betydligt finare i verkligheten kan jag lugnt konstatera när jag sitter här och tittar på min fot, men det ger ju en liten uppfattning om hur den blev ändå :)Igår blev det en del plugg och en massa slappande för min del. På kvällen lekte jag sen taxi till en massa folk vilket resulterade i att jag inte somnade förän halv fem men att tatueringen i princip betalt sig själv och mer där till så jag gnäller inte ;)
Är trött idag dock, på självaste fars dag. Pappa fick ingen frukost på sängen av mig och lillebror idag, Anton ligger däckad i sin säng och jag sov till klockan 12, men nu på eftermiddagen har han fått sina presenter och vi har fikat tillsammans istället - mysigt! :)

Min flytt närmar sig med stormsteg, jag ser verkligen fram emot det och det är lite smått nervöst.. :) Har planer på att åka och beställa soffan imorgon, hade tänkt göra det i helgen men jag har inte energi nog för det, så det får helt enkelt bli innan jobb imorgon skulle jag tro :) Sen blir det att inhandla en hel del på Ullared på fredag och det får väl bli några turer till Ikea inom den närmsta framtiden också.. :)

Och en annan sak, alla säger att det är som en beroende framkallande drog att tatuera sig, och jag är inte sen om att hålla med. Har redan planer på två fina texter jag vill ha, och den 23e följer jag med brorsan till tatueraren när han ska göra "Errare humanum est, ignoscere divinum" på ryggen, det kanske rent av blir en andra tattoo för mig då? ;P Nej det tror jag inte, men man lär ju bli inspirerad.. :) Är lite sugen på att göra "Amor vincit omnia" - men vi får väl se hur det blir! :)

Life's good helt enkelt, och det gillar jag :)
Ta hand om er!

torsdag 091105 - sugen på jul! :)

Jag är så otroligt sugen på vinter, snö och jul just nu! :) När jag vaknade i morse var bilen täck av snö och det var ganska kallt, hur mysigt som helst :) Mest av allt längtar jag till julen, jag älskar julen, det kan alla som känner mig verkligen intyga. Jag pysslar och fixar och trixar i veckor innan den riktiga dagen - och jag tycker det är såå mysigt.. :) Och ja, min fot gör fortfarande cpont, men jag orkar inte tjata om det mer :P
Någon som inte gillar julen lika mycket som jag är Bibbi, men trots det hade jag en mycket trevlig fikastund hemma hos henne igår, där jag drack - ja just det, julmust och Bibbi höll sig till fanta ;P Men stort tack för en trevlig stund, det får vi göra oftare gumman :)
Och nej, jag tänker inte släppa jultemat riktigt än, för igår på vägen hem körde jag in om Härliga Hem och EM för att kolla soffa till lägenheten, hittade ingen soffa (så det blir troligtvis att jag beställer den jag hittat på Ekeby Möbelaffär som jag för övrigt älskar..) men jag hittade däremot en massa helt underbara jul/adventsstjärnor! :) Vill så gärna köpa en riktigt fin och ha i köksfönstret i lägenheten, det hade blivit nice tror jag :) Men jag ska inte köpa något förhastat har jag bestämt, jag behöver nog känna efter lite när jag väl flyttat in skulle jag tro!

När jag skulle hem från jobb idag insåg jag att jag väldigt gärna ville sola, men jag har inga kontanter och det är så jäkla jobbigt att behöva köra och ta ut pengar, det är på andra sidan järnvägen och bommarna är alltid, alltid nere.. Så därför sprang jag in i personalbutiken och köpte följande, och betalade med kort på en hundralapp över beloppet - nöjdare än mig får man leta efter ;D


- MUMS! Jul jul jul :) Hihi :)

Igår blev det en del snack om julklappar, och det är ju aldrig fel tycker jag. Julklappar är kul, roligare att ge än att få om ni frågar mig :) Men efter att ha tänkt lite på det så har jag kommit fram till att eftersom jag älskar att läsa, eller kanske framförallt har otroligt många böcker, så skulle det vara kul att utöka mitt lilla bibliotek ytterligare genom att önska mig en bok eller två i julklapp! :) Eller många.. Haha. De som jag skulle kunna tänka mig är följande: Elsas mode - Sofi Fahrman, Anonyma skoälskares klubb - Beth Harbison, Alla får ligga - Henrik Fexeus, This Christmas - Jane Green, Jennifer Coburn och Liz Ireland, Dan Brown böckerna på engelska dvs The Da Vinci code, Angels and Demons och The lost symbol :) Det är bara så himla synd att omslaget på Brown böckerna är otroligt mycket finare på de svenska än på de engelska.. Men men, det är väl innehållet som räknas, även om själva utseendet lockar.. Nej det var väl de här jag vill ha på ett ungefär :P :)
Annars tycker jag det är skitsvårt att komma på vad man önskar sig.. Men jag vet i alla fall att jag väldigt gärna vill ha en Sodastreams maskin, men det skulle jag förhoppningsvis få i inflyttningspresent av mamma och pappa :) Så det håller jag tummarna för! :) Allra helst vill jag ha en precis likadan som vi har här hemma, den heter Jet och är vit.. Men så vitt jag förstått så säljs den bara i svart numera, och det är lite trist..
Och snart flyttar jag! :D YEAY! :) Nu är det dessutom klart att jag får ta över köksbordet, stolarna, gardinstängerna, de väggfasta hyllorna och parkettgolvet för 2000 kronor - ganska nice tycker jag och det innebär att jag får ett fint köksbord som passar in perfekt och att jag dessutom slipper få panik över vad jag skulle kunna haft istället :P Så jag är nöjd :)

Nej nu kom det lite folk hit, det ska planeras en julfest och ätas Västerbottenostpaj! :) Mums! :)

Ta hand om er! :)


tisdag 091103 - foten är pajad.. ;(

Jahapp.. Då har man fått veta att ledbands och senfästena i foten är skadade, och inflamerade. Det är liksom på undersidan av foten, vid stortån fast längre bak på trampdynan.. Nog kul. Och ont som fan gör det.. Men men. Har fått veta vad som hjälper, även om man egentligen inte vill att jag ska belasta på flera dagar. Men det får vi hoppa över. Jag måste jobba. Och då säger min favorit sjukgymnast något i stil med "Ja, men då får du helt enkelt räkna med att ha ont tills du gör som vi säger" varpå jag svarar "Jaha, tills jag slutar jobba och gå på betonggolv med stålhätteskor alltså?" han svarar "Ja, precis..." - NOG KUL? Men ett litet steg i rätt riktning verkar vara att ha mjuka silikonsulor/inlägg i skon, så nu ryker mina hålfotsinlägg och ersätts med mjuka sulor iställer. Det mår nog ryggen bra av...
Haha, alltså, jag är inte bitter. Tro inte det. Är bara lite trött på att saker och ting inte riktigt går min väg.. Hela detta året har varit så. Och jag börjar tröttna lite grann.. Men det löser sig alltid :) Tyvärr kunde jag inte jobba idag, kunde inte ens köra bil för det gjorde så sjukligt ont i mina fötter, men nu vet jag i alla fall att det inte är skadligt att belasta dem. Det gör bara fruktansvärt ont, och fördröjer läkningsprocessen...

Nej men något roligare då? Ibland är min mormor så himla söt :D Alltså, det där lät fel, men ibland är hon liksom extra söt :) Som här om dagen fick jag lite oanvända men gamla fina retrobestik - eftersom jag ska flytta :) Och idag fick jag med mig en helt sprillans ny köksvåg hem :) En OB Nordica :) Mormor hade ingen användning för den själv och tyckte att eftersom jag älskar att baka är det smart med en digitalköksvåg :) Och det är ju väldigt sant! Såhär ser den ut:


Väldigt fin och praktiskt tycker jag :) Tack mormor! :D

Annars rullar väl allt bra.. :) Det börjar närma sig flytt nu, eller ja snart. Idag fick jag veta av Emma att det redan nu står mitt namn på dörren.. Lite märkligt men samtidigt kul :D Och imorgon blir det lite möbelletande med Emilia på kvällen, också ett steg närmare flytt :) Nästa helg ska jag, mamma och Lotta (och kanske Sara :D) till Ullared, då blir det att köpa en massa "bra att ha" saker plus eventuellt gardiner och likande som Anita tipsat mig om :)
För övrigt blir det en fika med Bibbi imorgon efter jobb, jättekul för det var längesen nu, och sen är det mest jobb och plugg resten av veckan med undantag för på fredag då jag ska iväg med Regina :)

Allt rullar på som sagt! Här kommer några bilder från den senaste tiden.. :)


Besök på minneslunden tidigt i fredagskväll. Satte en bukett vita blommor och två ljus.. :) Tillsammans med mormor och mamma. Det var stämningsfullt. Morfar, vi saknar dig! <3


Polkagrisar från Wrams Gunnarstorps Julmarknad, och söta Jennie som jag var där med i torsdags:)

SARADAG i lördags - vi är inte helt normala ;)


Men kul hade vi i alla fall - tack för en toppendag hjärtat <3
Du och ditt blundande Sara ;) Hihi :)

Nej nu blir det att göra lite annat för min del.. Ska bland annat plugga lite, och åka och köpa inläggsulor till mina skor :P Nog kul ;D

Ta hand om er! :)

söndag 091101 - förkylning och firat mamma :)

Nu är helgen slut, det går alldeles för fort tycker jag.. Helgerna bara flyger iväg :P
Hade egentligen tänkt skriva ett långt inlägg ikväll för det har hänt en del sen sist, men det gick inte att logga in på blogg.se förut så nu får det bli en liten kort uppdate istället :)
Igår hade jag en myyysdag med Sara, verkligen jättetrevligt trots en del tråkigheter som hänt osv, och det blev inget Malmö, men det gör inget, det var en kanon dag iaf - tack hjärtat! :)
Idag har vi firat mamma, egentligen fyller hon år först imorgon, men eftersom det är en måndag så firades hon idag :) Mamma fick en massa skoj presenter, tex trisslotter i alla dess former, presentkort på spaa, två olika parfymer, underkläder, blommor, en sjal och vikter till armar/ben samt ett jättesött änglaspel :)
Det var en lyckad dag tycker jag, som avslutades med en powerwalk i den nästintill stormiga vinden, och efter det har jag sett "Ensam mamma söker" :)
Nu ska jag hjälpa pappa med ett grattiskort till en kollega, sen blir det sängen för min del.. :)
Imorgon jobbar jag 6-14.30 och jag vill vara fit for fight när jag vaknar :)

Ska försöka skriva mer imorgon och kanske till och med ladda upp någon bild om det går :)

Ta hand om er! :D