onsdag 091028 - lägenhetsinnehavaren Elin ;D

Japp, nu är kontraktet påskrivet och allt är klappat och klar för inflytt den 1a december! :)
Efter att jag var och skrev kontrakt så körde jag och mamma och kollade på soffor och lite annat smått och gott som jag behöver köpa :) Jag tror att detta kommer bli hur bra som helst! :) Är så glad :D
Snart blir det också en runda ut till Väla och Ikea, det ska kollas soffa på Bolagret och jag vill in om Gina en sväng och kolla in en ny t-shirt de fått in, och så vill jag se om de har västen som jag äälskar på Lindex :) Annars blir det Ikea, mamma ska ha nya gardiner och jag vill kolla lite av varje :)
Har helt glömt att lägga upp bild på min och Jennies pumpor, så de kommer här :)
Det blir förövrigt ett litet äventyr med Jennie även imorgon, då vi ska besöka Wrams Gunnarstorps Slotts Julmässa - lite tidigt kanske? Jo jag vet, men jag älskar julen så jag bara måste dit! Det är lite tradition ;P:)


Så fina blev de ;P :)

Pratade med Emma, från Branästiden, igår på msn och hon är också mitt uppe i allt flyttande. Hon flyttar in i sin ettan redan den 1 november dock, på söndag! :D Men jag är på det stället som hon var på för en månad sen kan  man väl säga :P Letar möbler och saker som en tok! :D Men det är så sjukt kul! :)

För övrigt blir det Gekås och Ullared den 13e november med mamma och förhoppningsvis Sara, om hon kan då :) Det ska bli jättekul, känna att man får handlat allt sånt man behöver men inte tänker på att köpa :P Och gällande jobb börjar jag jobba på en "ny avdelning" på måndag, jobbet är i stortsett det samma, men detta innebär att jag får jobb längre, kanske ända till jul, och det är ju positivt ur den ekonomiska synpunkten :P Men lite tråkigt för jag hade räknat med att kunna lägga all min tid i december på plugg och flytt, men jag säger upp mig till den 18e om det skulle se ut att bli längre än så :P Sen får det räcka med Findus för min del på ett tag :) Först till sommaren återvänder jag :) Det nya jobbet innebär också att jag måste lära mig en massa maskiner och ta en massa prover, men det är bara kul tycker jag :)



"Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet"
Ungefär så känns det just nu. And I like it.. :)



Nej nu blir det snart Ikea som sagt, ska bli nice!
Ta hand om er! :)


söndag 091025 - flyttpepp :)

En minst sagt kaotisk helg med väldigt lite sömn.. Men även en bra och mysig helg :)
Jag är så pepp på att flytta nu. Idag har jag och mamma och pappa besökt Emma och praktiskt taget mätt ut hela lägenheten och kolla upp allt. Alla små saker som kan fixas till och ändras :) Det känns verkligen jättebra :)
Och tack Emma för att vi fick komma :) På tisdag klockan 15.30 skrivs kontraktet och efter det blir det att åka och kolla soffor med mamma! :D Can't wait! :)
Annars har helgen bestått av lite Idol och middag i fredags, shopping, bakning och singstar med Jennie igår, sen fest för Joel som fyllde 20 :) Skitskoj, massa massa folk och jag somnade väl vid halv sex i morse kanske :) Idag har jag mest varit trött och besökt lägenheten :)
Nu blir det snart Ensam mamma söker, sen blir det sängen :) Ska slå Sara en pling nu också, vi har en del att prata om :P

Skriver kanske mera imorgon, efter jobb och vaccinering av mina underbara katter :)
Stort grattis till Joel och tack för igår! :)

Ta hand om er! :)

torsdag 091022 - LÄGENHET :)

Jag fick lägenheten!! :D
På tisdag skriver jag kontrakt och sen flyttar jag in den 1a december! :D
Jag är såå jäkla glad. Åh. Såå glad! :)
Nu måste jag fixa lite innan jobb. Men här är iaf en bild som jag lånade från Wallenstam och sen kladdade lite på i paint. Pilarna stämmer kanske inte helt, men ni som varit där vet ju :)
Det är huset till höger i korsningen där 232:an svängde mot Kopparmölle ;) Haha. Gamla gymnasieminnen :)





Jag är nog gladast i världen! :)
Ta hand om er! :D

onsdag 091021 - förkyld och överraskad och glad!

Usch min förkylning vill inte ge med sig alls verkar det som.. Jobbigt är det. Ont i halsen så jag snart smäller av.. Men men.. Det blir nog bättre med tiden :)

Och jag är GLAD :) Fick ett jättestort paket med posten idag, och det var från min älskade Sara! :) Som jag saknar henne!! Paketet innehöll ett jättefint brev, ett gulligt kort och en massa godis! :) Fast godis ska man bara äta på lördagar ;) Haha :) TACK! Jag blev så himla glad, och överraskad! :) Jag saknar dig!


Mitt paket! Dock inte så bra bild.. Och min Sara! Morötterna. Haha. Underbara minnen! :)

Annars väntar jag fortfarande på att få besked kring lägenheten.. Får väl veta i början av nästa vecka kanske. Åh. Är så otålig.. Men är numera helt inställd på att inte få den, så blir jag i alla fall inte besviken. Men även om jag har den inställningen så hoppas jag ju fortfarande :) Jättemycket!

Jag gillar att det är så höstigt nu förresten. Tycker om det massor :) Tog lite bilder här om dagen när jag var ute och cyklade.. :)




HÖST <3


Nej dags för dusch och lite mat nu, sen blir det jobb efter två. Är inte så jättepepp på att jobba, men det får väl gå :) Det är nog mest förkylningen som snackar, aldrig kul att jobba när man inte mår så bra..

TACK Sara, mitt hjärta, ännu en gång! Love you <3


Och en sak till.. STARBUCKS kommer till Sverige! :) Det är sann lycka det! Den första "butiken" öppnar på Arlanda nästa år. Wiie :) Jag om någon är i alla fall glad över det. Starbucks :)

Ta hand om er! :)


söndag 091018 - lugn och skön helg :)

Så var det söndag igen, jobb imorgon och slut på friden :P
Det har varit en väldigt lugn helg, otroligt skönt! :) Har väl lyckats sova bort min förkylning lite grann, även om den inte är helt borta än. Men jag jobbar på det! :)
I fredags jobbade jag till ett, sen var jag bara hemma, kollade Idol och gick och la mig tidigt. Skönt! :) Även om jag ärligt måste säga att jag inte förstår hur dåligt vissa i Idol faktiskt sjunger. Jag blir så arg :P
Igår röjde vi lite i trädgården och sånt här hemma, en massa löv skulle räfsas bort och sånt. Skönt att vara ute lite :) På kvällen träffade jag Regina, vi snacka skit och åt pizza och kolla film, vi såg Min brors flickvän - ganska bra faktiskt :) Lite smårolig sådär. Överlag var det en skön kväll, man behöver sånna "jag orkar egentligen inte göra något alls ikväll men ska vi ses o käka pizza"- kvällar ibland :)
Idag har jag pluggat lite, plockat en massa äpple och bara softat. Härlig dag! :) Nu är pappa iväg och handlar lite mat tills ikväll och han har lovat att köpa med lite godis till mig, så det blir mys ikväll! Tänkte kolla film senare men innan dess måste jag plugga lite till, och äta förståss.


Ingrid-Marie äpplen som jag plockat idag. Bland annat :)

Imorgon är det dags för jobb igen. Jobbar kväll, 14.45-23.15 denna veckan. Men det blir säkert nice, jag behöver sova och jag sover alltid mer när jag jobbar på kvällen så det är bra :)

Förövrigt har jag fått veta att den andra tjejen som också vill ha lägenheten som jag vill ha, ska titta på den på fredag, så det lär väl dröja en vecka till innan jag får veta om jag får den eller inte.. Lite segt, men den som väntar på något gott.. :) Och jag hoppas verkligen på det bästa! :)

Ta hand om er!


fredag 091016 - heelg! :)

Nu är det helg. Äntligen känns det lite som :)
Veckan har mest varit jobb. Och även om det är kul så är det ändå skönt att vara ledig tycker jag :) Några dagar i veckan bara sådär, ungefär som systemet i Sverige är uppbyggt. Det passar mig bra!

Som sagt, jobb i måndags, väärldens förkylning som varken var svininfluensa eller halsfluss i tisdags, sen jobb ons-fre. Idag fick vi smörgåstårta på jobb - MUMS säger jag bara! Det är så himla gott tycker jag. Och den vi fick idag var liksom lite extra god. Vi fick den för att vi jobbat så bra. Vi har slått rekord i produktion. Både gällande spenat och morötter (inkl. palsternackor och rödbetor och kålrötter och allt annat kul vi kört..) Och det känns ju bra :D Jag glömde dock ta bild på tårtan, det skulle jag gjort, den var så fin! Halva var rostbiff och halva var räkor. Gott! Men här kommer en annan bild.. :)


Lånad från ica.se

Normalt så äter vi bara smörgåstårta när min mormor fyller år i november, och det kan väl egentligen räcka - så man inte tröttnar, men idag smakade det bra :)

Igår var jag och träffade Stina, Ida och Filip hemma hos Stina och Jonas. Jonas var också hemma en stund. Det var mycket mycket trevligt! :) Det var längesen jag träffade alla utom Stina nu, så det var kul! Och Filip har blivit så stor :) Eller han är liksom mer vuxen. Pratar mer än sist och förstår vad man säger till honom. Sötunge! :)
Igår blev det mycket prat om moster+kusinernas flytt och min eventuella kommande flytt. Jag hoppas hoppas hoppas! :D Annars var det mest allmänt snack - ta igen sådant man missat den senaste tiden :)


Jag har inte skrivit det här ännu, men som det ser ut nu så står jag och en annan tjej som spekulanter på samma lägenhet. Jag har redan varit där eftersom det är Emma och Niklas som hyr den i andra hand nu, och den andra tjejen ska dit i nästa vecka och kolla. Om hon också vill ha den efter visningen så drar man lott om vem av oss som ska få den. Vill hon däremot inte ha den så antar jag att den blir min! :)
Det är en söt liten lägenhet på 46 kvadrat, en en och en halva kallas det. Ganska centralt i stan, så det är nice. Nära till det mesta har vi konstaterat så om det blir flytt så säljer jag bilen till våren. Ställer den här hemma hos mamma och pappa så länge och säljer den sen i mars kanske :) Jag hoppas för min egen skull innerligt att den andra tjejen, vem hon än är, inte vill ha lägenheten. För jag skulle bli såå glad om jag fick den. I så fall börjar jag flytta in redan den 1a december, och det är ganska snart! :) Men jag vill inte ta ut något i förskott, så hur gärna jag än vill börja kolla nogrannare på ny soffa och säng och sånt, så väntar jag tills jag fått besked om hur det blir. Annars ger det mest otur tror jag.. Och det vill jag ju inte! :)
Skriver mer om lägenhet och sånt när jag fått ett klarare besked! :)



Nej nu tänkte jag faktiskt sova. Halv elva en fredags kväll. Det hör inte till vanligheterna :P
Men är man trött och har en förkylning som inte vill ge med sig så har man nästan inget val :)
Det är dessutom skönt att sova tycker jag! :D

Ta hand om er! :)


söndag 091011 - in love! :)

Idag är jag på väldigt bra humör! :) Har träffat Emma och Emilia idag, mycket mycket trevligt! :) Först blev det en sväng till Emma i deras nya lägenhet och sen efter det fikade jag hos Emilia i deras nyinredda lägenhet. En nice dag helt enkelt!
Jag har också tänkt väldigt mycket på det här med att flytta.. Jag vill så gärna hitta en lägenhet nu snart. Så imorgon blir det några samtal för att eventuellt lyckas få någon fin lägenhet att flytta in i snarast :)
Håll tummarna för mig! Jag vill så gärna.
Samtidigt känns det lite tufft också för jag misstrivs ju absolut inte hemma.. Men jag är väl redo för något nytt helt enkelt.. :) Mamma är lite rädd för att jag kommer känna mig ensam.. Men det tror jag inte. Det blir säkert hur bra som helst! :)

Nej nu ska jag sova, jobb imorgon 6-15 :)

Ta hand om er!

lördag 091010 - helg, flytt och fotboll.

Då var det äntligen helg då! :) Längtar tills på måndag då jag får jobba dagtid på jobb igen :) De veckorna är de bästa :)
Idag har jag mått lite halvdåligt, sen mådde jag lite bättre och då begav jag mig till min moster och mina kusiner för att hjälpa de att flytta lite smått :) En del var redan gjort när jag kom, men jag hjälpte Elise med kläder och böcker och lite sånt. Sen bestod det mesta i att packa upp i deras nya fina hus på Gustavslund i Helsingborg. Jättefint är där!! :) Helt nybyggt och fräscht och fint! :) Det var en kul dag, vi var ett stort gäng som hjälpte till. Det var Christel, David, Elise, Niklas, jag, mamma, pappa, Anton, mormor, morbror Lasse, Lasse och Kerstin, Mona, Calle och hans bror och mamma - ja det var nog alla. Hoppas jag inte glömde någon nu.. Men som sagt, en rolig dag och deras nya hus är bara så fint. Jätteglad för deras skull! :)


Ungefär såhär ser deras nya hus ut :) Bilden lånade jag dock från ncc.se

Resterande del av dagen lär spenderas framför tv:n och fotbollen. Heja Sverige! :)
Jag tänkte jag skulle skriva något seriöst och djupt idag också.. Men jag orkar inte.. Så vi hoppar det för idag.. :)
Imorgon blir det att besöka Emma och Niklas och sen en fika med Emilia ser det ut som.. :)

Ta hand om er!

torsdag 091008 - maxi och minneslunden

Idag har jag varit på Maxi och handlat en massa mat. Det blev en grekisksallad till lunch sen. Och på vägen hem körde jag in om minneslunden och satte blommor. Det är Nils som har namnsdag idag, så med andra ord har morfar namnsdag. Och pappa. Och Anton också faktiskt, han heter Nils i andranamn. Men som sagt, satte en blomma på minneslunden för morfar. Jag saknar honom otroligt mycket. Nu har han varit borta i två och ett halvt år nästan och även om det inte riktigt känns som att han är borta så saknar jag honom...
Köpte även en bukett blommor till pappa och Anton, den står på köksbordet och ser allmänt höstig ut :)


Minneslunden


Morfars blomma :)


Pappa och Antons blomma :)



Nu är det snart dags för mig att köra till jobbet. Det ska väl bli helt okej, veckan har gått förvånadsvärt snabbt måste jag säga.. :) Och jag har mått förvånatsvärt bra.. :)
Igår fick jag dock veta att den ena linjen ska läggas ner v 45 och den andra v 47, så det ser ut som att jag bara jobbar till och med vecka 47 om inget ändras. Och det känns faktiskt ganska skönt. Inte för att jag inte trivs, för det gör jag. Men jag känner att kroppen tar stryk av att jobba skift såhär.. Jag vill ha lite mer struktur på livet, och få saker och ting gjorda.. Vilket jag hoppas få på ett annat sätt när morötterna är över :) Och då kan jag dessutom lägga mer tid på att plugga, och det känns bra! :)

Nej nu måste jag fixa det sista innan jobb.
Ta hand om er! :)

tisdag 091006 - off to work!

Idag har jag varit iväg med mormor nästan hela förmiddagen. Vi var på sjukhuset och sen körde jag ett ärende i stan och efter det följde jag med hem till henne för att boka ytterliggare en tid till läkare/undersökning. Och hon fick tid redan på fredag så det var bra :)
Har nyss skrivit klart och skickat in min andra uppgift i turism också, det känns bra :) Hoppas jag får lika bra feedback på denna som den förra, då blir jag väldans glad! :)
Snart är det dags för jobb för min del. Roligare kan man ha :P Gårdagen var dock jätteroligt. Tack vare Alexandra :) Vi åt middag tillsammans och sen en fika på det. Och däremellan hälsade hon på mig när jag jobba :) Mycket mycket nice :) Hoppas att idag också blir en bra dag!

Ta hand om er!

måndag 091005 - helgen är slut..

Då var det måndag igen och helgen är över för denna gången. Riktigt tråkigt tycker jag..
Har egentligen ingen ork att jobba idag, mår sådär. Men jag måste.. Behöver pengarna och så.. Och det är inte så lång tid kvar nu innan morötterna är slut inbillar jag mig, så det är väl bara att bita ihop och köra på..
Helgen har mest varit plugg för min del. Plugg och plugg och plugg.. Men nu är jag nästan klar, och det känns skönt :) Ska väl finslipa det sista och sen skickar jag in det :)
I lördags var vi på middag hos grannarna, det var mycket trevligt :) Annars har jag inte gjort något speciellt i helgen.. Och det kan ju vara skönt ibland det också :)
Nu på förmiddagen har jag träffat Stina och tagit en fika, det var mysigt :) Och nu blir det snart jobb som sagt. 14.45-23.15.

Ta hand om er!

fredag 091002 - hööst!

Nu är det verkligen höst i luften. Och jag älskar det :)
Älskar att man kan börja använda halsduk och vantar och till och med mössa ibland. Och så gillar jag att kunna gå ut i regnet och ta en promenad i min nya regnjacka. Och när träden byter färg och tappar sina löv - vackert! :) Och god äpplepaj med vaniljsås. Och färskplockad svamp.. Åh. Älska hösten.. :)



Jag mår fortfarande inte så bra, men idag har ändå varit en bra dag. En familjedag nästintill. I alla fall på eftermiddagen.. Jag gjorde min mamma (och lite Anton med) grymt imponerade av hur vig jag är - haha, jag blev lite chockad själv (beeelive me ;P) sen blev det en promenad med Anton, vi tittade på Wilma och Gloria, och så jogga vi lite eftersom det började regna.. Och så har pappa köpt nya skitsnygga glasögon :) Det har liksom varit en ovanligt positiv stämning i huset idag, inte för att det brukar vara en otrevlig stämning, men idag kändes allt lättsamt.. :D Och det gillar jag :)

Den här helgen blir lugn. Måste försöka bli frisk. Eller i alla fall bättre.
Så ikväll leker jag taxi till Anton och co. Imorgon blir det mest plugg, kanske en sväng till stan för att fixa strängar till gitarren och så vidare.. Bara lugnt och skönt! :)

Ta hand om er!