fredag 100430 - valborgs outfit..

Snart är det dags att bege sig ut till la familia för valborgsfirande och firande av pappas födelsedag. Massa härligt folk kommer det bli ikväll :) Sitter och funderar på om man ska köra på funtkionellt men snyggt eller elegant och inte alls praktiskt? Det lutar åt jeans och kofta. Det är trots allt valborg och då är man oftast ute en hel del.. Och i detta vädret funkar det inte riktigt med heels och svartklänning då?
Nu ska jag duscha sen kör jag :D





Önskar er alla en trevlig Valborg! :D

fredag 100430 - jag ligger ute på blocket nu..

Yes, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lagt ut en annons på blocket. På min balklänning, såklart :)
Hade inte så många speciellt bra bilder dock, men jag hoppas på att få något natt ändå.. :D





Valborgsfirande ikväll, väldigt nice :) Nu blir det lite lunch och så lite mera plugg på det..
Ta hand om er och varandra! :D

lördag 100424 - off..

Nu har jag inte bloggat på väldigt väldigt länge. Igen..
Men det har hänt massor och jag orkar liksom inte. Hade lite inspiration förut men nu är den borta.
Tänkte konstatera några grejor bara:
- Hade en kanon semester i Värmland :) Ett välbehövligt break och underbara människor. Mycket fest, lite sömn, men riktigt kul var det :)
- Idag har jag stått i kö i HBGhem i exakt fyra år. EXAKT, på dagen fyra år. Fick veta detta av en slump idag. Men vad vill jag ha sagt med det då? JO, även efter fyra år så får man bara skitlägenheter och HBGhem suger.. Tacka vet jag Wallenstam som jag hyr av, eller någon annan av de mindra hyresvärdarna här i stan :) Speciellt Teglet som min favorit Sara fått lägenhet via :D Visning imorgon, yes indeed <3
- Suttit på min kära balkong i nästan tre timmar idag och det lönade sig eftersom jag fått lite färg :) Dessutom fick jag gjort en del till skolan och satt på msn och var social en stund. Mycket trevligt. Gillar min balkong till tusen :D
- Rörigt och tråkigt kring saker med pappa. Önskar bara att allt kunde få bli bra, och jag hoppas hoppas hoppas att man nu funnit en lösning som kan funka. Läser på kring benmärgstransplantationer och håller tummarna för att kunna hjälpa pappa genom att vara en bra donator till honom... Jag skulle göra vad som helst just nu för att han skulle få bli frisk. Älskar dig papi <3
- Plugg plugg plugg.. Och lite mer plugg. Men vissa saker jag läser just nu är ganska kul och intressanta :D Men det tar mycket tid. Och energi.

Nu måste jag äta något...
Ta hand om er och varandra :)

onsdag 100414 - drar norrut :D

Nu sätter jag mig snart i bilen och kör norrut. Hejdå Skåne, hej Värmland :D En veckas välförtjänt semester väntar med besök i Sunne, Branäs och Karlstad. Ska träffa så många underbara människor att det knappt går att fatta och bara njuta av den värmländska luften och atmosfären :)
Är tillbaka i Helsingborg igen på tisdag skulle jag tro, så tack lillebror för att du tar hand om min lägenhet så länge :D

Nu ska jag som sagt köra, så jag hinner inte med att skriva något mera...
Kommer säkert sakna min familj lite när jag är iväg, ni är bäst <3
Men vi ses ju snart igen.. :)

Ta hand om er och varandra! :D

lördag 100410 - bara sju steg ifrån Obama, FärjanHåkan och Meryl Streep?

Goder Afton.
Nu sitter jag här och reflekterar över saker. Jag har en (oftast) väldigt vis lillebror vid namn Anton. Han har en teori om att man bara är max sju steg ifrån alla jordens invånare. Eller ja, det är inte hans teori, det är någon annans. Men det var Anton som berättade om den för mig. Vi är båda två lite skeptiska till detta då kontinenter kan vara mer eller mindre befolkade och utvecklade? Hur som helst, mer om detta en annan gång?! :P Det tar för mkt tid att berätta..

Hade besök av min favorit Saris i torsdags och det var hur mysigt som helst. Vi åt brunch i mer än två timmar och innan Sara kom tog jag en liten fika med Anton och Sandra. En kanondag! Speciellt eftersom Sara snart återvänder norrut igen. Tycker om när jag har henne hemma ;P
Fredagsmys blev det igår :D Tacos och film och drinkar för hela slanten. Gillar mycket :)

Just nu hoppar jag mest runt i lägenheten i leggings och linne och försöker bli av med lite energi. Inte av någon anledning, bara för att jag är rastlös. Och är inte leggings och linne världens skönaste kläder? Jo jag skulle tro det va. Jag sitter dock still när jag skriver, men annars har kvällen mest bestått av detta. Och en massa plugg. Och lite "Djävulen bär Prada" och lite kattletande. Jag kanske ska bli med katt. Hur mysigt hade inte det varit? Mycket tror jag :) Det är lite ensamt ibland. Just idag (läs ikväll) har jag älskat att vara ensam dock. Men andra dagar/gånger hade det inte varit fel med en liten sötnos som sällskap. Och katter är ju som bekant något enklare husdjur än hundar.. En hund passar inte riktigt in i mitt liv just nu? Hm. Tåls att funderas över. Hade besök av Anton och Patrick tidigare idag dessutom och jag fick för mig att även de tyckte att en katt lät som en bra idé ;) Vi får väl se helt enkelt. Letandet fortsätter. Sara tycker också att jag ska skaffa mig en liten kise :)
Gillar för övrigt hur Anton kör bil från Mange till mig för att behöva parkera vid Hemmakväll? Tror att han till slut förflyttade bilen max 200 meter ;D Men tackar så mycket för att jag fick låna bilen en stund sen :D

Eftersom jag snart beger mig iväg på semester så har jag massa saker som ska fixas innan dess, några av dessa saker involverar skolan och jag sitter just nu och håller på med en text som ska skickas in på måndag. Men jag blir aldrig nöjd. Åh. Blir snart knäpp. Imorgon skickar jag den dock till min älskade mamma så får hon säga vad hon tycker om den. Alltid något :) Och det är jag innerligt tacksam över :)
Har en massa bilder jag skulle vilja lägga upp, men det får vänta tills imorgon.
Och ikväll gjorde jag pizza. Gott eller? Mhm, jag skulle tro det va :) Väldigt nöjd med mig själv. Snart blir det sängen för imorgon har jag massor att göra, plugg, plugg, plugg, lite träning och PW och tvättid. Yay.
Eller snart och snart.. Någon av mina grannar har väldigt mycket fest ikväll och min lägenhet dunkar av bas från musik, så då är det lika bra att plugga någon timme till, tills de tröttnar eller drar ut på stan. Bättre det än att ligga i sängen och vända på sig och inte kunna sova? :)

Ta hand om er och varandra! :)

fredag 100409 - min bikini! :)

Jag är med i en tävling på nelly.com där man kan vinna fina priser, så därför tycker jag att ni ska gå in och rösta en 5a på min bikini! :)




http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=X0WXgtKq0Px8RnsU2x3ecCbkGlznrNDEMZZsGjZGzM#bikiniGallery
Klicka på länken ovan för att rösta på min bikini! :)

http://bikini.nelly.com/img/user/front_X0WXgtKq0Px8RnsU2x3ecCbkGlznrNDEMZZsGjZGzM.jpg
Här finns en bild på min designade bikini! :)


måndag 100405 - beroende?

Alltså jag har tänkt, ganska mycket. Jag tänker alltid. Ofta tänker jag alldeles för mycket. Men detta har jag tänkt speciellt mycket på…
Jag tror att man kan försöka döva en viss dålig sak eller känsla genom att utveckla eller ha en annan sak som inte heller är så bra för en på dess plats. Som om man inte mår så bra över en massa skit som händer så kan man till exempel börja supa eller tröstäta eller bli sexmissbrukare eller något annat jobbigt. Jag tror det är så. Big time.
Fan vad jag tror att det är så. För om det är så, så skulle saker och ting i mitt liv vara så jäkla mkt lättare att förstå. Jag vill inte gnälla, jag försöker att hålla gnäll borta härifrån och delvis från mitt liv med. Jag tror lite på att om man tänker att allt är bra och att man är glad så blir det så.  Men samtidigt har det slagit mig att det kanske inte funkar så? Inte i längden… Jag menar, någonstans måste alla dessa jävla känslor ta vägen. De försvinner ju inte bara? Och jag tror, på allvar, att om man är tillräckligt fucked up och inte tar tag i det så kan ett beroende utvecklas. Jag tror det är så. Och jag tror att man hamnar där så otroligt mycket lättare än vad man någonsin skulle trott var möjligt.
Fan. Något att prata med psykologen om på torsdag antar jag.
Inte det att jag inte tror att det kommer bli bra. Saker och ting är ganska bra redan nu. Ganska. Men jag tror att när man kommer till den här typen av ”insikt” så måste man ta itu med det och kämpa sig igenom det.  Det hade ju varit bättre om man blev beroende av att vara nykterist, eller om man åt helt normalt och tränade normalt, eller om man kanske slutade ha så mkt sex? Hm. Bättre än att göra saker för mycket i alla fall?

Detta tåls att sova på gott folk. I alla fall för min del. Och ja, allt jag skrev handlade ju bara om mig själv och ingen annan så det är väl verkligen något jag måste tänka på själv. Ingen annans problem egentligen.



Och nej, detta inlägget var väl inte för muntert, men alla inlägg kan ju inte vara det. Och för mina älskade vänner och familj som säkert undrar; Nej inget nytt har hänt. Det är bara jag som tänker. Behöver skriva av mig… Jag behöver få grepp om situationen och det har jag verkligen inte just nu. Men jag hoppas att en god natts sömn kan hjälpa lite. Håller tummarna för det. 


Ta hand om er och varandra! :)


söndag 100404 - det var ett tag sen...

Nu har jag inte uppdaterat på väldigt länge, antar att jag inte haft någon lust bara. Det har varit lite mycket, massa plugg och påskfirande. Jag gjorde tenta i söndags, tisdags och onsdags. Riktigt svåra var två av dem och jag har ingen som helst aning om hur det har gått... Men jag hoppas givetvis på det bästa och att omtentor inte behövs. Nu har det dragit igång helt nya delar av engelska kursen och det hade varit nice att lägga allt det gamla bakom sig.. :)
Sen har jag spenderat massa tid hemma hos mamma och pappa, väldigt trevlitgt och mysigt har det varit :) Sov hos dem tre nätter i veckan och firade påsk med mera. Var även hos mormor och fikade med Stina och var iväg och bytte däck på min bil. I fredags var jag här hemma igen och fick besök av finaste Sara :)
Ja det är väl ungefär vad som hänt.. Nu orkar jag inte skriva mer, dags att springa ner i tvättstugan och fixa med tvätten lite. Sen blir det nog lunch på det :) Hoppas ni haft en trevlig påsk! :)



Ta hand om er och varandra :)