Äntligen ett nytt år...

Om några timmar är detta året slut. Bye bye 2010. Vilket jävla skitår det varit... Ser verkligen fram emot nästa år och hoppas att det blir så mycket bättre än detta. Det kan väl nästan inte bli värre?
Jag orkar inte ens börja att förklara vad som inte varit bra, men alla som känner mig vet vilket helvete jag och min familj fått gå igenom. Usch. Inget mer sådant tack...
I normala fall skriver jag en sammanfattning kring vad mitt år inneburit, men jag orkar inte göra det i år. Det finns hur mycket som helst att skriva men eftersom 70-80% av det som hänt varit tråkiga grejor eller sammankopplat med något jobbigt så struntar jag i det.
Det jag däremot vill göra är att blicka framåt. Hur kommer 2011 se ut för mig?
- Jag önskar att alla i min familj ska få må bra. HELA TIDEN. Inte en massa sjukhusbesök och långa sjukhusvistelser.. Inte en massa tråkigheter oss emellan på grund av all stress och upprördhed..
- Under nästa kommer jag kunna avsluta de tuffaste bitarna av min utbildning. Alla ämnen ska bli färdiglästa under 2011 och sen är det bara det roliga kvar.. :)
- Jag ska springa Lidingöloppet i september. Galet roligt :)
- Skidsemester i Sälen med la familia och familjen Andersson plus hela ekebygänget. Wonderful.
- Småsemestrar till Branäs, Sthlm, London... :)
- USA trip i oktober/november för amerikansk fotboll, sol och junk food.. :)
- Dessutom planerar jag att bli galet kär i någon underbar människa som kan ge mig allt jag någonsin önskat och mer och att bli stenrik genom någon stor lotto eller trissvinst.

Men framförallt vill jag bara ha ett bra år. Ett lugnt år. Ett år utan en jävla massa tårar och smärta. Är det att begära för mycket? Jag hoppas inte det. För helt ärligt så tror jag inte att jag orkar ett år till som detta som gått. Jag går nog under. Vi går nog under... Och ett av mina nyårslöften i år blir att göra mig av med människor som inte förstår eller respekterar allt skit som jag går (eller förhoppningsvis gått) igenom. Sådana "vänner" klarar jag mig bra utan.

Snart dags att fira in det nya året. Årets mest överskattade kväll om ni frågar mig. Men jag tänker ha the time of my life. Ska fira in och välkomna det nya året högljudd och glatt. Nästa år måste bli bättre än det här.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! <3


Till Åsa och David :)

Nu kommer här ytterliggare ett inlägg till David och Åsa.
Bilderna och filmerna är tagna idag :D

Hoppas ni har det bra i New York :)

http://www.youtube.com/watch?v=ybxRVXVw2Ck
http://www.youtube.com/watch?v=wUKog9KkEw0
Två olika länkar på youtube. Lite lek i snön :)


Sötaste Kicki :)


Sover gott (?!) bredvid mig i köket :)
Något udda sovställning eller? :P Ser inte så skönt ut för nacken.. :)
Dock inga direkta men skulle jag tro. Hon är pigg och glad trots detta ;)

Nu måste jag kila. Det blir kvällsmat hos mamma och pappas grannar ikväll. Men jag återkommer nog med mer info om er lilla bebis imorgon igen :D

Ta hand om er! :)

GOD JUL DAVID OCH ÅSA :D

Obs!
Följande inlägg försökte jag publicera igår utan framgång, förhoppningsvis fungerar det bättre nu :)
Detta inlägg är bara till min kära kusin David och hans flickvän Åsa som just nu befinner sig i NYC :) Själv befinner jag mig hos min fina mormor och har firat en helt underbar julafton här. Massa god mat och väldigt många julklappar. Hoppas ni har det lika bra som vi!

Här kommer några bilder på er bebis och en länk till en liten film som jag lagt upp på youtube.
Kicki är underbar - kommer sakna henne när ni är hemma igen :D


Kicki under en promenad längs landborgen i tisdags (?)


Med sundet i bakgrunden :)


Kicki kollar på Kalle på julafton :)


Två söta tomtar :)


Kicki under morgonpromenaden :)
Hoppar i snön som en tok.. :) Älskar att jaga pinnar :) (se även filmen längre ner :D)Sista bilden för idag :) Fina Kicksan i solen :)


Här följer en länk till filmen på youtube.
Den kanske skulle behövt lite redigering eftersom Kicki springer lite "fel" då pinnen tydligen delade på sig och jag filmade rakt fram :P Men men, här för ni se er bebis live :)
http://www.youtube.com/watch?v=Lff5qyImrGg

Just nu ligger hon och sover vid mina fötter. Trött efter en långpromenad för en timme sedan med mig och mamma.
Hoppas ni har det bra! :)
Hälsa NYC från mig ;)