trött i (på?!) branäsland..

Man kan inte vara på topp alltid sägs det.. Och det är ju bara så sant. Idag vill jag inget alls. Är trött på allt. Är trött på människorna här, på atmosfären och på snön. Jag trodde det skulle hjälpa med en roadtrip igår men det gjorde det tydligen inte.. Jag menar inte att jag inte tycker om folket här, det gör jag, i alla fall de flesta. Och visst det är kul med snö och skidåkning. Men just nu är jag trött på det.. Det känns verkligen som att jag behöver åka hem i några dagar. Ta ett break härifrån. Can't wait.. Jobbar non stop nu tills jag åker hem känns det som. Och när jag väl är hemma blir det intensivt.. Men gud så kul det ska bli :) Saknar er där hemma <3

Nu tänkte jag mest lägga upp lite bilder som jag tagit de senaste veckorna. Min mobilkamera är inte den bästa och funkar bara när den själv vill.. Skumt.. Men här är några i alla fall :)


14/1 - Personalmat - vegitarisk. Kocken tycker att han är ganska rolig. Vegitarisk blir veg som blir vägg som blir wall..


17/1 - Snowboardåkning med Emma och Louise :)


21/1 - Massa snö! :)


21/1 - Skidåkning med Emma :)


21/1 - Lisa ramlade av liften, så hon gick upp. GICK. För Björnliften. Inte alls brant. Neejdå. Haha :P


26/1 - Skidåkning med Matilda.


26/1 - Utsikten :) Precis till vänster om den högsta trädtoppen bor jag :)


26/1 - Snö :)


27/1 - Matshopping i Charlottenberg, yes ni ser rätt. Frosties och Coco Pops - vi är vuxna ;P


27/1 - Emma var glad :)


27/1 - Gillar mina nya underkläder :) Handlade en massa annat också. Men det har jag inte fotat..

Nu ska jag steka pannkakor, äta nu och till lunch imorgon. Sen blir det sova.. Är helt dödstrött..

Ta hand om er :)

ledighet, skidåkning, filmkväll och shopping..

Yes nu är jag ledig i tre dagar. Hela TRE dagar. Det är helt fantastiskt :)
Idag blir det skidåkning med Matilda, ska hämta upp henne om en halvtimme. Sen ikväll blir det film och mat med Matilda och Anna :) Imorgon ska vi bege oss till Charlottenberg för att shoppa. Klockan 07.30 packar jag och Emma in oss i bilen för att hämta upp Anna och Matilda, sen bär det av till Charlottenberg (ca två timmar härifrån) för att shoppa hela dagen - yay :) Vi ska även äta på Mc Donalds, haha, vi saknar Donken alltså.. :P Men det blir väl så när man är isolerad i Branäsland.. Det ska bli grymt kul att få komma iväg lite och att shoppa massa roliga saker, typ kläder ;P
Jag vet inte vad jag ska göra på onsdag sen, ingen aning.. Åka lite mer skidor kanske och sova ut? :)

Härligt med tre lediga dagar, det är inte ofta det händer.. Nu ska jag byta om till skidkläder och bege mig till backen :)
Bilder och allt sånt kommer väl senare.. Jag är dålig på att uppdatera här, men blir nog bättre snart.. Kanske :P

Saknar er där hemma <3

Ta hand om er :)

snö, sjukt mycket snö..

Nu har snön kommit tillbaka. I massor.. Jag tror att det har snöat minst 2 och ½ dm på två dygn. Och det är ganska mycket måste jag säga. Idag körde jag till exempel inte till jobb utan tog gondolen och skidorna dit. Det kändes bättre så, jag slapp ju köra upp för berget med bilen. Och det är jag ganska glad för, det var många gäster som körde i diket med sina bilar idag. Sen var det dessutom grymt skönt att åka ned i en nypistad härlig backe. En perfekt start på dagen.. :) Kände mig inte så sugen på att jobba efter det dock, men man var ju så illa tvungen..
Gammal bild men ska ta nya imorgon.. Massa snö som sagt :)



Hade en trevlig lunch med Lina idag, inlåsta i repan :P och pratade både med Edina och Emilia på telefon :)
Efter jobb så åkte jag lite skidor, och av en slump så hittade jag Frida i backen. Eller hon hittade mig, tydligen kände hon igen min jacka :P Så då bestämde vi oss för att ta gondolen ner och dricka varmchoklad. Så det gjorde vi, och Sara joinade. Sen kom även Maria. Men det har blåst idag, något extremt. Och snöat konstant. Och varit disigt.. Så visst, ganska bra skidåkar väder om man bortser från att det blåste så mycket.. Och att man fick snö i ögonen, och att det var massa dimma.. Haha, vad jobbig jag blev nu. Men jag är trött. Det är väl därför jag är lite pessimistisk. Känns som att jag skulle kunna somna vilket sekund som helst.. Så det ska bli skönt att sova sen, har en lång ledig dag imorgon med bland annat "shopping" i Sysslebäck och skidåkning. Sen måste jag dammsuga också. Yay.

Nu blir det Top Model och mangosorbet. Väldigt gott.
Som sagt, det lär bli en bättre update imorgon, förhoppningsvis med lite nya bilder :)
Ta hand om er.

- Det känns skönt att veta att du är på bättringsvägen pappa. Jag har oroat mig extremt mycket. Och oroar mig än.. Tack till mamma och Anton som håller mig uppdaterad. Och till Sara som besökte i mitt ställe.. Älskar er alla fyra. Och tänker på dig pappa. Hela tiden. Hoppas du får komma hem snart.. <3

ensam hemma..

Ikväll är jag ensam i lägenheten, i hela huset faktiskt. Frida och Emma är i Slättne på fest och Elionore är hemma hos sin sambo över helgen och är tillbaka på tisdag :) Det känns ganska skönt att vara själv faktiskt, absolut inget mot de övriga som bor här, men ibland vill man bara vara själv. Det vill väl alla?
Så här sitter jag framför Let's Dance i mjukiskläder och glasögon och bara softar, riktigt härligt faktiskt.. :) Har nyss vispat ihop lite chokladpuddig och ska äta det med persikor sen, gott :)
Okej, lite "viktigt info" för er där hemma:
- Jag kommer hem till Skåne på kvällen onsdagen den 18 februari och är hemma tills söndagen den 22:a :) Det blir nog nice tror jag, så nu hoppas jag att någon där hemma faktiskt har saknat mig lite och vill träffas och ta en fika eller något :) Jag ska dessutom boka in en tid till frisören den 19/2 för att färga och klippa lite, vågar inte riktigt gå till frisören här uppe om jag ska vara ärlig.. Känner mig ju mest bekväm med min "riktiga" frisör där hemma :P Sen blir det nog en del shopping när jag är hemma, man kan ju knappt shoppa här, och så ska jag ha massa kvalitets tid med min älskade familj.. Men där emellan ska jag även försöka träffa så många vänner som möjligt, så som sagt, hör av er om ni vill ses ;)

Det här blev ett ganska konstigt inlägg. Jag är allmänt trött och förvirrad idag, har sovit bort nästan hela dagen, är helt slut i kropp och huvud, tror jag sover dåligt på nätterna.. Men det är lite mycket just nu, mycket som jag inte känner mig bekväm i att skriva här..

Nu blir det film och chokladpudding, sen ska jag sova, imorgon blir det skidåkning med Emma, aldrig fel :)

Ta hand om er :)

- Pappa, bli frisk snart, jag är så orolig för dig. Jag hoppas de snart kommer fram till vad det är som är fel på dig och att du får komma hem.. Tänker på dig och mamma och Anton hela tiden. Jag älskar er.

det töar..

Man kan ju bli deprimerad för mindre.. All natursnö töar bort.. Såå tråkigt. Men vi ska ändå ut och åka lite skidor idag, får hoppas att det  är okej i backen iaf :) Sen blir det väl lite häng på jobb och efter det hem och duscha. Ikväll blir det filmkväll i iglon och antagligen lite pizza med. Yay :P

Fick nyss en bild från min kära granne Emma, den säger en del om Branäs. Haha. Eller om mig kanske. Vad vet jag. Här kommer den i alla fall, känns som att jag bjuder på den, big time :P Snökedjor har ju verkligen blivit ett stort samtalsämne här.. Men nu när det töar behövs de inte. Eller de behövs inte ändå, inte sen någon vecka tillbaka, men känns ändå bra att har några liggande i bilen om det skulle bli snökaos igen.. Just nu har jag fyra par liggandes i bagaget, det gäller ju att vara väl förberedd ;P


- Haha, ja vad säger man.. :P



Nu blir det lite pepp inför backen, vi ska väl köra om lite mer än en timme skulle jag tro :)

Ta hand om er :)

back in Branäsland..

Efter några helt underbara dagar i Kläppen är jag nu tillbaka i Branäs. Kom hem vid 13-tiden igår och fick inte jobba på grund av att jag mådde så dåligt.. Så då sov jag en massa istället. Och igår kväll  umgicks jag lite med grannarna. Mådde mycket bättre på kvällen. Men chefen bad mig stanna hemma idag med så det blir väl jobb imorgon igen antar jag :) Men jag gnäller inte, det är inte fel att vara hemma ibland, speciellt inte om man mår illa och kräks..
Men Kläppen då, jo det var som sagt underbart. Skönt att komma iväg lite, träffa familjen och åka skidor. Oturligt nog så var pappa mest sjuk när jag var där, hade ju önskat att man kunde umgåts med honom mer, men men.. Överlag var det mycket trevligt måste jag säga :) Umgicks ju med mamma mycket, och Anton ibland. Men så mysigt att äta "hemlagad" mat och ta en fika i toppstugan, afterski, spel och singstar och att bara vara :)
- Men måste faktiskt säga att det kändes lite konstigt.. Som om man var en besökare i sin egen familj. Som att man inte riktigt passade in längre.. Och jag har ändå bara vara borta i 6 veckor.. Skum känsla måste jag säga.. Visste tex inte att pappa varit sjuk i en hel månad, att Anton ska mönstra snart och att han ska på landslagsläger i Stockholm.. Men hur som helst var det kul att träffa alla.
Tack så mycket för de härliga dagarna, älskar er familjen :)


Kläppens mysiga toppstuga, med världens utsikt :)



Och till något helt annat.. Sitter just nu och planerar inför "Saras födelsedags-present-resa", jättekul att planera men mycket att tänka på. Det lutar åt första eller andra helgen i maj, är inte helt säker på vilken helg det blir än, men båda är ett alternativ :) Alla planer är spikade, nu ska jag bara parera in en bra tid också.. Längtar tills dess, tills maj och allt är normalt igen.. Inte för att jag gnäller nu, absolut inte, trivs här också, men saknar alla hemifrån, speciellt Sara.. :)

Nu ska jag fixa lite här, sen kommer grannarna på lunch vid halv ett - yay ;P

Ta hand om er :)

skidorna!! :D

Jag ÄLSKAR mina nya skidor. Och pjäxor, och stavar. Underbar skidor, såå bra. Jag är helt enkelt överlycklig.. :)
Idag åkte jag mest med mamma på förmiddagen, sen blev det lunch på Wärdshuset, efter det åkte jag en hel del med Lotta och så träffade vi Anton, Linnea, Marcus, Sara och Niclas i backen så det blev en massa åkning med dem också. Och ett besök på Toppstugan, varmchoklad :) Sen åkte jag mest med Anton och Linnea efter det, en massa åk i Junior Snowpark, fantastiskt kul. Först fegade jag lite.. Ville ju varken förstöra mig själv eller framförallt mina nya skidor, men det gick hur bra som helst :) Nu inväntar jag träningsvärken efter dagens åk, spelar spel och äter godis.
- En riktigt myssemester med familjen, som jag längtar och väntat och gud vad jag tycker att jag förtjänar detta. Tyvärr har jag inte med mig kameran, men ska försöka fota lite med mobilen imorgon :) Imorgon blir det åkning från 09.00 tills lunchen, sen lite åk på eftermiddagen och efter det afterski, ytterliggare en härlig dag att se fram emot.

Det var nog allt just nu.
Ta hand om er!

semester!

Har jobbat idag, jour i natt och ska jobba 8.30-15.30 imorgon, sen har jag lite semester :) Och då blir det att ta bilen upp till Kläppen (Sälen) för att hälsa på la familia och co - det ska bli såå härligt. Obeskrivligt skönt..
Lite miljöombyte sådär, can't wait :) Och givetvis ska det bli mys att träffa min älskade familj. Hoppas dagen på jobb går fort imorgon, och att jag slipper rycka ut med jouren i natt..
Nu blir det sängen för min del och jag tror inte att jag kommer skriva något här på ett tag, drar ju som sagt på semester, om än en mini-semester, och då ska man koppla av helt, även från bloggen.. ;P

Ta hand om er :)

steppern is in the house ;P

Yes nu har jag hämtat hem stepmaskinen. And I loove it :)
Var ju bara tvungen att fota den så lite bilder kommer här:

Paketet


Stepmaskinen :)



Instruktioner och sånt.. :P



Nu blir det lunch, sen diska och så. Det är ju kaos här..
Efter det ska jag träna - yay
Ikväll blir det en runda till Denise, aldrig fel :)

Ta hand om er!

sms avisering :)

Fick nyss följande sms:
"Ditt paket från Stadium E-com finns nu hos Radioelektriska i Sysslebäck Klarälvsvägen 113. Ange nr 1894, ta med leg. Mvh Posten"

- YAY :D
Min stepmaskin har äntligen kommit :)
Så nu hoppar jag in i bilen och kör till Syssle. Här ska det tränas ;)

Ta hand om er :)


årets första dag

Snart är årets första dag slut. 1 januari 2009. Bara 364 dagar till nyårsafton.. Haha, orka tänka så..
Nyårsafton 2008 var trevligt. Först middag här hemma, god sådan som jag lagat, sen blev förfest och efter det Brant's med arbetskamraterna. Mycket trevligt :) Var hemma redan vid ett eftersom jag jobbat idag.. Och på jobbet var det lugnt till och från och kaos där emellan..
Nej jag vill nog inte skriva så mycket mer än så.. Eller, är ledig imorgon, det känns gött. Och mina snökedjor gick sönder idag, inte lika gött.. Men jag överlever. Klarade mig upp för berget ändå.. :)
Nu blir det nog sängen för min del.

God natt :)