fredag 100820 - wööörk's out for summer ;)

Ja men så är det. No more wörk for Elin this summer. Göttans är det. Obeskrivligt skönt.. :D
Och det känns allmänt som att det mesta börjar reda upp sig nu? Eller? Idag har i alla fall varit en bra dag. Pappa fick komma hem nu på kvällen. Han är fortfarande osäker på om läkarna vet vad sjutton de håller på med, och det känns lite oroande. Men jag hoppas det löser sig. Utöver det blev det massa mys med mina kusiner och lilla Thea idag :D Hon är så söt lilltjejen :) Och i eftermiddags har jag hängt med min Saris. Hon är väldens CSI nu ;)
Vi var nere i Zarahs butik och hängde. Zarah fyllde år idag :D Bibbi var också där. Och en massa andra. MYYS :)

Nu har jag ätit lite paj och tänkte faktiskt sova. Imorgon får jag hem mitt lilla hjärta igen. Millybuuuus :D
Det ska bli kul att få hem sötisen :) Som jag saknat henne. Och så ska jag givetvis köra ut till mamma o pappa och kolla hur läget är med honom. Är orolig för honom.. Men jag hoppas och tror att det ska bli bra. Förhoppningsvis snart.That was that.
Nu vill jag myskolla på film och somna gott.

Ta hand om er! <3

måndag100816 - long time no see..

Alltså jag är så dålig på att blogga just nu. Det känns som att allt jag gör är bara jobb.. Och då har jag noll inspiration.. Vad ska jag skriva om? Ärtor? :P Haha no..
Men jag tänker återkomma så fort jag har mer ork och tid. Det är en massa skoj som kommer hända den närmsta tiden, efter det att jag slutat jobba vill säga, och det kommer jag såklart vilja berätta om.. :D
Men nu är det tre arbetsdagar kvar, jobbar min sista dag på torsdag :) Sen återgår jag till mitt normala liv.
Just nu är jag pepp eftersom jag fått mina fina gardiner idag, något korta eftersom jag har så höga fönster i lägenheten, men jag gillar dem ändå :) Dessutom är det så mkt kul som kommer hända så jag är glad för det :D

Längtar till Florida nu, men det börjar närma sig ;)

Underbar bild lånad av kilroy.se

Nu ska jag sova.. Upp o jobba klockan 4.30.. Yay!

Ta hand om er och varandra :)