härliga onsdag ♥

Haft en riktigt fin vecka trots en helg och några dagar där innan som präglades av sjukdom för min del. Men nu är allt på bättringsvägen och idag och igår har varit underbara :)
Har som vanligt många projekt på gång i alla möjliga riktningar och det är jättekul. Livet går i 110, precis som det ska vara.http://www.ungcancer.se - om du inte redan gjort det tycker jag du ska gå in där och klicka hem en grå eller lila Ung Cancer hoodie :) Uppdatering kring övriga projekt kommer.

Ta hand om er och varandra ♥

pyssla och fixa

Som ni vet så älskar jag att pyssla och fixa och dona. Och nu har jag ett nytt projekt på gång med bidrag ifrån ziddharta.se
Kolla gärna in hemsidan genom att klicka på bilden här under :) Där finns verkligen hur mycket kul som helst! Och ja, i framtiden får ni se vad jag pysslat med. Just wait and see!


Ziddhartas Pärlbutik!Ta hand om er och varandra ♥


blogg.se har inte fungerat så bra..

Hej alla fina! Nu var det ett tag sen jag skrev här och det beror främst på att jag dels inte hunnit men också för att de gånger som jag faktiskt satt mig ner och skrivit något så har blogg.se inte fungerat som det ska. Dessutom har jag gått och blivit sjuk och då är det inte superkul att blogga heller. Det blir mycket sömn just nu. Men med all rätt gissar jag eftersom det är det som behövs när man är sjuk.
En av alla de låtar som går varm här hemma just nu är följande:Och jag vill ha hans hatt! Idag var jag och mamma en liten sväng på Väla (trotsade febern och förkylningen) eftersom jag behövde få ordning på min telefon och köpa en förvaringslåda på Ikea. Tyvärr orkade jag inte Ikea så min fina mamma gick in där själv och köpte även till mig och kommer hit med det till mig imorgon. Bästa mamma ♥ För själv behövde jag energi för matinköp och sen direkt hem i säng/soffan...
Men innan dess köpte mamma två fina skjortor och jag hittade ett par olika sjukt fina väskor som jag skulle kunna tänka mig att införskaffa och kollade på hattar. Är väldigt förtjust i stråhattar så en eller ett par sådana blir det nog i sommar för min del :)

Nu kallar sängen, trots att jag sovit många timmar idag redan så behövs det nog ännu fler. Jag ska bli frisk :)

Ta hand om er och varandra ♥