söndag 100228 - sleten och off..

Ja idag är jag verkligen inte ett dugg pigg. Usch. Men det är väl så det är ibland :P
Det känns som att de senaste dagarna gått i ett så det kanske inte är så konstigt egentligen.
Hade en jättemysig dag med Sara i fredags, en aktiv dag med Hannah och en trevlig kväll med familjen och Anderssons igår :)
Annars är det mest plugg. Ja, det är mkt nu :P
Sen idag har det slått mig att jag egentligen borde vara sambo. Inte för att jag faktiskt vill, men det hade liksom varit praktiskt..? ;P Varför tycker jag nu det då? Tjaa..
Hur svårt är det inte att tex. vika ett 260x260 cm lakan själv? En extra hand hade inte varit fel alls.
Hur kul är det att bara laga mat till sig själv? Eller att laga mat vaaarje dag..
Hur många givande svar får du när du pratar med dig själv jämt?
Hur skönt hade det inte varit med sällskap i världens obehagligaste tvättstuga en halvmörk eftermiddag?
Ja, det var väl de sakerna jag tänkt på lite idag.. Ibland skulle man inte bott själv alltså :P Men samtidigt tycker jag att det är otroligt skönt.. Dilemma dilemma..

Nej nu ska jag äta mina übergoda scones. Scones och mjölk is the shiet en seg söndagskväll om ni frågar mig. Och så lite project runway på det. Jaadå :)

Nu orkar jag inte skriva mer.
Ta hand om er och varandra! :D

torsdag 100225 - kan inte sova..

Nej, Elin är hypad till 1000 ikväll. Jobbigt läge. Egentligen vill jag bara sova, men här sitter jag, mitt i natten - och bloggar. Yay.. ;P
Blev nyss arg för jag insåg hur mycket av snön som föll för ungefär en timme sen som faktiskt lagt sig.. Gatan utanför är helt vit och det gillas inte ett dugg.
Ska detta värdet hålla i sig så känns det som att Göteborgstrippen blir lagom lyckad? Håller tummarna för bättre väglag helt enkelt. Tummar och tår? Yes, så får det bli.

Nu tänkte jag försöka tvinga mig själv till att sova.. Undra hur det ska gå. Går det inte blir det nog lite OS. Eller en film. Bridal wars kanske? Den är ju faktiskt ganska rolig. Fast bröllop. Njäe. Inte på riktigt.

Vad mer då? Jo.. OS eller bokrea klockan 06.00? Hm. Inget av det? Jag vet inte. Vi får se.. :) Bokrean startar ju 07.00 och OS hockeyn 06.00. Men om jag ska på bokrea måste jag ju gå upp när OSet börjar ändå. Och om jag ska se OS kan jag bara slänga mig i soffan och halvsova matchen igenom. Vi får se hur jag gör. Jag lär väl återkomma i frågan.. :) Imorgon (eller ja, om 16 timmar ungefär) blir det bio med la familia. Valentine's day. Den är säkert bra :)


Kollage av moí - ge mig sommar och sol, jatack!

Ta hand om er och varandra! Och förhoppningsvis - God natt :)

onsdag 100224 - eller egentligen är det torsdag? ;P

Japp, klockan passerade midnatt för ungefär en timme sedan men jag kan inte sova.. Drack liite mycket kaffe förut tror jag.. Haha :)

Tänkte bara länka till en riktigt nice tävling.
I'm just in it for the game - skulle man väl kunna säga.
Men checka
http://feliciastockholm.blogg.se/ för att vara med i tävlingen om ett roligt spel och en massa lösögonfransar :)

Ta hand om er och varandra! :)

söndag 100221 - OS och plugg..

Ja, det är så jag har spenderat denna dag. Blev glad igår när Hellner och Olsson tog medalj :)
Pratat massa på skype nu. Sjukt många skratt. Nu blir det sängen och ställa klockan till 06.00 för att kolla hockey. Eller? :P Inte riktigt min idé ska det tilläggas, men det funkar :) För övrigt är det följande som kretsar i mitt huvud..



En masa engelsk litteratur och plugg, skor, skumbad - strawberry milkshake style, och smycken. Yes. Så är det :P
Förlåt för alla mina kollage.. Men jag gillar kollage :) :P

Nej nu blir det att göra annat.
Ta hand om er! :)

fredag 100219 - plugg-, städ- och tvättdag..

Inte världens roligaste dag kanske. Men även om det inte räknas till direkt kul så känns den här dagen helt okej i alla fall :) Fick ett positivt besked förut så nu peppar jag inför den 27e! :) Och så har jag även pluggat en del, pratat med mamma, Hannah, Sara, Emma och Julia på ett eller annat sätt idag. Vissa av dem har jag pratat med flera gånger till och med. Och det är ju (nästan) alltid väldigt givande :)
Om en halvtimme är tvättstugan min och eftersom jag har felbokat två gånger i rad nu så har jag ganska mycket tvätt att ta tag i. Och dessutom på den absolut sämsta tänkbara tiden att tvätta? Inte konstig egentligen att en fredags kväll är ledig? :P Men jag får ju skylla mig själv :)
Därför blir det en otrolig lugn kväll för mig. Tvätta som sagt, plugga lite, laga stuvade makaroner och köttbullar (för ja, det har jag längtat efter hela dagen nu faktiskt.. längesen jag åt det men jag tror att det är ganska gott? :D), städa lite och eventuellt kolla lite på tv. Jag tror det är Let's Dance ikväll? Och det har jag bara sett en enda gång på hela säsongen så det kanske skulle kunna vara kul att se.

Förut satt jag och kollade runt lite på sommarjobb/sommarplugg. Blev inte så mycket klokare men tänkte ta tag i det under helgen. Man kan söka sommarkurser från och med måndag och eventuellt gör jag det. Vi får se :)
Sen var jag lite smått oinspirerad att plugga också en stund, och det resulterade i bilden nedanför.
Man vill ju bara ha vår och sommar när man tänker på alla underbara klänningar och skor som man kan ha då! :) Det tycker i alla fall jag. Nu blir det som sagt tvätt.



Ta hand om er och varandra! :)

torsdag 100218 - update.. :)

Dags för en liten update tänkte jag. Men en snabb sådan för snart ska jag duscha, efter det gå och hämta min bil som jag nästan fick parkera på andra sidan stan igår?! och sen ska jag hem till mormor en sväng. Efter det blir det middag hos mamma och pappa :)
Minns inte riktigt när jag skrev sist... Men denna veckan har varit ganska så najs måste jag säga! :) I måndags umgicks jag lite med Sara och Claudia. Var även på ett rätt ogivande men ändå bra möte. På kvällen var jag på öppethus för Kristin som fyllde år. Otroligt god mat och en mycket trevlig tillställning! :) I tisdags blev det lite matinköp, sen kom Stina, Maja, Ida och Filip hit på fika. Sockerkaka och Semlor åts det. En mysig eftermiddag :)
Igår åktes det skidor på Vallåsen. Mycket trevligt var det :) Hade jättekul med Hannah! :) På em/kvällen packade jag och Bibbi in oss i min bil och körde upp till Halmstad för att hälsa på Sara. Och som tur var fick hon ett positivt besked om lilla Bella. Hon hade massa cancer i kroppen, som nu (det mesta iaf) är borttaget. Hon kommer nog bli bra igen - himla tur det måste jag säga :)
Nej det var nog allt jag ville.. För övrigt så har jag ju givetvis pluggat en del..
Lovar att nästa inlägg blir mer givande... ;)
På lördag hoppas jag på utgång. Det hade varit najs tycker jag. Satte ihop följande bild för inspiration.



Ta hand om er och varandra! :)

söndag 100214 - jag gillar min tv ;P

Japp, jag gillar den så mkt att jag till och med suttit och kollat OS idag. Hockey. Det är verkligen inte alls likt mig, gillar inte ens hockey så mycket. Speciellt inte damhockey. Men eftersom tvn är bra och det är roligare att titta på tv än att plugga så blev det en halvtimme framför damernas match. Om ni undrar så vann Sverige över Schweiz med 3-0. Dock tror jag att matchen var en repris så det kanske alla redan visste? Sen kollade jag lite på rallyt från de Värmländska skogarna också. Det är väl helgens snackis i Branäs kan jag tänka mig :)
Men tvn alltså. Den är grym. I love it :)
Nu blir det dock intensivt plugg i några timmar till, innan jag känner att mitt samvete klarar av att kolla på The Hills, The City, Project Rumway, Tattoo highway och kanske till och med P.S I love you ikväll... :)




Förövrigt...
Idag är det alla ♥ dag. Är det bara jag eller känns den här dagen ganska överreklamerad? Hm. Och nej, det tycker jag faktiskt inte bara för att jag är singel. Jag har alltid tyckt att den är en rätt onödig dag.
Men skit i det nu. Jag har i alla fall skickat ett gulligt kort till min mormor, min familj och min Sara. Det fick räcka tyckte jag. Och av mormor fick jag en jättesöt bukett rosor och en annan "kruk"blomma i fredags :) Eftersom det är alla ♥ dag idag. Gulligt :) Mamma fick hårsnoddar av mig eftersom jag inte längre bor hemma och hon inte kan sno mina. Och Sara fick en "sovmask" så hennes mardrömmar ska försvinna. Visst är jag finurlig. Haha.
Men som sagt, fuck alla ♥ dag. Egentligen.
Det blev ingen skidåkning igår. Tror vi tar det på onsdag istället. Jag har/har haft olidligt ont i svanken på vänstra sidan och kände mig inte så pepp på skidor. Nu har det onda i svanken typ försvunnit men jag har ont i höger arm istället? Kan det onda flytta på sig så...? Jobbigt är det i alla fall.

Gårdagen var för övrigt mycket mycket nice. Det får vi göra om någon gång :)
Nu ska jag ringa hem till mamma och pappa och försöka reda ut mina helt sjuka drömmar jag haft inatt. Usch. De var inte alls roliga måste jag säga... Så jag hoppas att inget av dem var sant...

Ta hand om er och varandra :)


fredag 100212 - UNDERBARA fredag :)

Idag är det en riktigt härlig dag - solen vårlskiner ute och det är hur fint som helst. Man kan ju undra varför jag sitter inne vid datorn och pluggar/bloggar/msnar då när jag skulle kunnat vara ute i det härliga vädret? Jo, det har jag ett väldigt bra svar på... Min älskade mamma som igår när vi släpade hem tvn hade ansvar för att låsa upp och hålla dörrar (medan jag och pappa bar in den gigantiska men dock inte så jättetunga tvn) råkade sen lägga mina nycklar i sin väska. Därav kan jag givetvis fortfarande komma ut ur lägenheten, till och med låsa med min extra nyckel till dörren, men när det gäller porten blir det svårare :P Mamma har båda mina portnycklar just nu... Inlåst? Javisst ;P
Nej men det är egentligen ingen fara. Mamma och mormor kommer om en stund, vi ska fika :) Semlor blir det, jättegott tycker jag och jag fattar inte varför jag inte ätit det tidigare i år? :) Mamma tar med sig mina skidor och stavar och pjäxor också - imorgon blir det Vallåsen för hela slaten med Hannah och Adam och någon mer tror jag :)

Det var nog allt just nu.. Måste äta något känner jag, blocksockerfall - hej?
Ta hand om er! :)




Vackra Norra Hamnen - bild från igår :)

fredag 100112 - me likey.. ;P

Alltså musik. Allt bara irrar runt i huvudet.. Men det är väl så det ska vara ;D
(och bara för att jag är duktig på danska ;P)





Hur snygg är förresten inte Patrick Marquardt? Lite het sådär. Jodå, för det säger jag, och då är det så :)

torsdag 100211 - en bra dag idag :)

Idag har varit en riktigt bra dag tycker jag :)
Började med lite plugg och så, sen träning och dusch på det. Efter det en promenad med mamma längs stranden och sen kaffe på det. Efter det så kom pappa och hämtade oss och vi spenderade ungefär tre timmar i olika elektronikbutiker (Elgiganten, Expert och Siba..) för att hitta en bra TV till mig. Ärligt kände jag mig mer yr för varje säljare vi pratade med, och efter att ha gått fram och tillbaka mellan de olika butikerna så slutade det med en 42" LCD från Philips, typ den senaste och bästa så vitt jag fattat det. Men ärligt, jag har inte så bra koll på TVs... Men den funkar bra :) Så jag är nöjd. Efter det så blev det thaimat här hemma med mamma och pappa, framför tvn givetvis ;P Lillebror kom också förbi en stund. Riktigt trevligt :)
Världens största tack till världens bästa föräldrar och bror. Ni är verkligen guldvärda och jag älskar er! :)

Här kommer lite bilder tänkte jag.. Först en bild från stranden, sen den gamla vs den nya tvn ;P






Ändå nice måste jag säga :)



Jahaa.. Nu tänkte jag nog avsluta och sova :) Det blir en lång dag imorgon skulle jag tro. Med plugg och så, och fika med mamma och mormor :)
Ska bara prata klart med Sara på skype först ;)

Ta hand om er och varandra!

torsdag 100211 - lååt.. :)

Det är en massa musik som finns i mitt huvud just nu...
Musik som "makes sense" och musik som inte har med någonting alls att göra...
Det här är lite av det, om ni ville veta :)


måndag 100208 - tankarna irrar...

Mitt huvud exploderar nog snart. Eller?
Det känns som att jag har en miljon tankar på samma gång. Vet inte vilken tanke jag ska tänka och mitt uppe i allt börjar jag tänka på nästa utan att den förra är avklarad eller avslutad. Hm..

söndag100207 - SUPER BOWL XLIV :D

Idag är det söndag, och Super Bowl :D Eller ja, egentligen så drar matchen igång först efter midnatt, så jag vet inte hur man ska säga.. Men hur som helst, i USA är det i alla fall Super Bowl söndag :D Min nedräknare på datorn säger att det nu är 9 timmar, 26 minuter och 37 sekunder kvar tills det drar igång :D Yay :)
Därför sitter jag nu här, lite halvt uttråkad och dricker en massa kaffe. Om matchen börjar (eller i alla fall sändningen av matchen) klockan 00.00 och sen varar i ungefär tre-fyra timmar (+/- en timme - beroende på avbrott och klockstopp?) så behöver jag ladda upp med koffein redan nu. Haha. Annars kommer jag somna innan matchen ens dragit igång.. Och det vill man ju inte :)

Det blir troligtvis ett helt gäng hemma hos Anderssons ikväll, väldigt trevligt tycker jag :) Så vid 17.30-tiden kommer Anton och Carolina och hämtar mig för att bege oss ut till la familia i Billesholm. Najs najs I think. Och eftersom det är en stund tills klockan är halv sex så tänkte jag springa upp till Hemköp nu för att inhandla lite saker jag verkligen behöver. Typ mjölk? :) Sen blir det lite plugg skulle jag tro.
Boken vi läser just nu är väldigt intressant, och hemsk. Typ. Om en tjej som bor i Zimbabwe och är allmänt fattig. Hela boken börjar med att hon inte är ledsen när hennes bror dör. Eftersom att det medför att hon som fattig flicka får en chans att gå i skolan. Annars får man inte det där tydligen. Och hon förstår inte varför. Därför ser hon sin brors död som en chans för henne. Otroligt tagiskt tycker jag. Hade min bror dött hade jag blivit förkrossad. Och hade jag varit i hennes sits hade jag i alla fall velat ha en chans att känna efter om jag är ledsen eller inte. Inte bara se det som en möjlighet till utbildning?! Har inte läst så jättelångt, men gillar boken skarpt. "Nervous Conditions" heter den, iaf på engelska. Om den finns på svenska vet jag faktiskt inte... Sen blir det lite gramatik också, och så ska jag skriva ut en del saker till turismen.

Lika bra att sätta igång med allt. Och ikväll blir det som sagt Super Bowl. Yay. Go COLTS säger jag bara :D Även om Saints också är bra.. :P Men you've gotta love Peyton Manning :)



Ta hand om er och varandra :)
Och missa inte matchen ikväll :D Sändningen börjar 00.00 på TV6 :D

fredag 100205 - off dag..

Idag har jag varit ganska off. Sov jättedåligt i natt och var sjukt trött när jag vaknade.. Somnade om och sov en stund till. Men trots det så var jag inte helt pigg. Därför har dagen varit ganska oeffektiv. Mest lite plugg och så. Ringt några viktiga samtal. Hm ja. Det var nog allt i princip.
Nu tänkte jag laga middag. Pasta får det bli. Räksås tror jag det blir till. Det är gott, speciellt pappas. Men jag tar ju i princip hans recept rakt av så :)

Det var nog allt just nu.. Ikväll blir det film och popcorn. Myskväll helt enkelt :)
Imorgon, tja.. Vi får väl se vad morgondagen bär med sig. Träning och plugg. Och umgås med Elise. Kanske Anna också. We'll see :)

Ta hand om er och varandra! :)





Taylor Swift - White horse.. Inte för att det säger så mycket eller stämmer alls. Men gårdagen kändes jobbig. Fan. Det var ju inte meningen att det skulle bli sådär. Men what to do. Vi tar det som det kommer?

onsdag 100203 - lyssnar på musik..

Ja idag har jag lyssnat på en massa massa bra musik :) Gillar denna låten speciellt:



Lite kaxigt sådär ;P Och inte alls lika rumsrent som mitt Nalle Puh citat igår :P
Nej men jag är faktiskt på ganska gott humör. Det känns bra. Mötet idag gick bra, har en ny tid nästa onsdag igen, och efter jag var där gick jag en runda på stan och köpte presenter till lille Elton. Det blev en jättesöt Mexx tröja och ett par gosiga vantar. Och dessutom en Brio brandbil. Jättefina grejor om jag får säga det själv :) Hoppas både han och Pillan och Henke blir nöjda med det :) När jag var klar med shoppingen åt jag lunch på Waynes och sen åkte jag hem igen. Suttit och pluggat lite nu, och lyssnat på massa bra musik och snart kommer Anton och hämtar mig. Det blir en eftermiddag i Billesholm idag :)

Det var nog allt just nu. Återkommer kanske med mera sen...

Ta hand om er och varandra :)


tisdag 100202 - ville bara säga...


tisdag 100202 - off som bara den..

Lite  om många olika saker..



De senaste dagarna har varit rätt jobbiga. Eller väldigt jobbiga. Har mått hur dåligt som helst och gråtit och tänkt och gråtit lite till. Ja, en jäkla röra helt enkelt... Det känns skumt att allt bara ändrades och blev så självklart på en sekund. Ungefär. Men det är mycket jobb kvar, tro mig, det vet jag. Och imorgon drar det igång. Wish me luck... Och tack alla, eller nej, absolut inte alla. Men ni som finns här och stöttar. Tack till er. Och ni andra: fuck off?



Bibbi - älskade fina Bibbi. Tycker inte alls om att du är inlagd på sjukhus. Blev så himla rädd. Usch.. Du måste krya på dig massor massor och så får det inte visa något alls på din röntgen i eftermiddag. Håller tummarna för dig! Så att du får komma hem i kväll :) Så du kan ta det lugnt och vila dig frisk.



SnöSTORM? Just jävligt kul det med ju. Är så trött på snön att jag kan kräkas. Det är inte meningen att det ska vara snö i Skåne? Och nu är det typ halvt storm och snöar. Oj. Roligt. Fick till och med gå ut på balkongen nyss för att ta ner min übersnygga julkrans (made by the lovely Regina) som hängt där sen i december. Blev lite rädd att den skulle blåsa ner och slå någon på trottoaren i huvudet. Brr, kallt var det. Men tro inte att jag slängt kransen. Tänkte att man kanske kan behålla den till nästa år? ;P Den är ju så fin :)



Branäs. Åh. Sakna och längta till. Men i helgen kommer min sköna Anna hem för en snabbvisit i Skåneland och då får jag stilla mitt Branäsbegär lite grann i alla fall :) Och igår hade vi ett långt samtal om allt mellan himmel och jord. Nästan. Så det kommer bli nice i helgen tror jag :) Så ska hon få se min fina lilla lägenhet också. Yay. Men jag saknar alla andra där uppe ändå.. Folket och stämningen. Speciellt Emma och Elionor tror jag.. :) Och Denise som jag var så orolig för igår. Visst är det jobbigt när man ser på tex facebook att någon inte mår bra, men det finns liksom inget man kan göra mer än att finnas där för dem..?



Sol och värme... Igår fick jag besök av min bror (en liten stund) och kusin Stina. Det vankades fruktsallad. Mycket gott :) Och så pratade vi om resor och sånt. Åh, det hade varit nice med en vecka eller två i solen nu. Speciellt i detta jäkla vädret... :P Tänkte bosätta mig i solariet. Med start efter lunch och plugg.



Pizzasöndag. I söndags åts det pizza med la familia. Det var en riktigt trevlig kväll :) Vi såg Madagaskar (ettan - eftersom jag råkat ta Antons och han har min - dvs tvåan - hemma i Billesholm) och snackade skit, pluggade engelska och undersökte vinägers reaktion med metall. Hm..
Skönt att pappa är hemma igen och att det verkar bli bättre och bättre. Trots att han fortfarande är sjuk och behandlas så tror jag att han tycker det är skönt att vara hemma också :)
Innan familjen kom i söndags hade jag och Sara en "prat och kräng"stund. Vilket i princip innebar att jag pratade, och Sara krängde ;P Haha. Det var skoj :) Och lilla Bella, som numera åker hundbur i barnvagn ;)



Design. Åh. Det är stora saker på gång. Mer än så kan jag inte säga. Men jag är peppad och på. Så detta kommer nog bli hur bra som helst.



Väggord - ingen förklaring är nödvändig :P



Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Tänkte fixa lite lunch och sen blir det lite plugg på det. Missade PH igår, vet inte vad jag tänkte på men jag satt framför datorn istället för framför tv:n. Dumma mig.. Ska försöka se om TV6 lägger upp gårdagens avsnitt på hemsidan innan det är dags för nya avsnitt ikväll ;P Vilken nörd jag äär.. :)

Ta hand om er och varandra :)