så jävla orättvist.


en lönndag med inslag av persson.


weheartit.com

Eftersom jag mår något lite bättre idag och inte hade någon feber när jag vaknade så är planen att snart bege sig ut till familjen för en dag bland äppleträden. Ska mysa med Donnis också och mäta ut det blivande grönsakslandet. På vägen dit hämtar jag upp David och Kicki och sen är Anton hemma idag så det blir vi tre som kämpar vidare i odlingen. Mamma är också med i eftermiddag/kväll så det blir en riktig Lönndag idag ;P Inslaget av Persson består av att Jonna kommer förbi och tar förhoppningsvis med sin nya vovve Pyret som är otroligt söt :) Dessutom blir det eventuellt middag hos Regina ikväll. Massa Lönn och Persson. Bästa kombon ;) Egentligen är bästa kombom Lönn och Nilsson, men eftersom vi gör allt detta inför att pappa ska komma hem så är han medräknad i det hela tycker jag :)
Nu ska jag väl byta om till oömmakläder och packa ner datorn och så eftersom jag ska diskutera min B-uppsats med min lärare ikväll kl 18. Och oömmakläder är väl A och O när man ska klippa flera hundra äppleträd? :P
Hoppas att det ska bli en bra dag idag :)
Ta hand om er!

grillväder.


weheartit.com

I detta underbara, soliga väder blir jag sugen på att vara ute och grilla. 11 grader varmt och klarblå himmel! Vill sitta nere på gröningen med en gitarr, massa filtar och prata hela natten och grilla korv och spela kubb. Åh, ge mig sommar. Men eftersom jag är tokförkyld och inte ens äger en grill (bortsett från de två oanvända engångsgrillarna från förra året som ligger kvar i garderoben) så fick det bli stekt korv med bröd och potatissallad till lunch idag. Såå gott, även om grillat är godast. Alltid. Min plan för dagen är att ta det lugnt, plugga lite lite och torka av möblerna på balkongen från allt damm som det blir tack vare all trafik så att jag kan börja sitta där ute så fort jag blivit frisk. Mycket mer än så orkar jag nog inte med eftersom jag är febrig och förkyld. Allt är sådär överdrivet ansträngande idag. Inte alls kul.. Vila får det bli. Kanske någon bra film. Valentinesday? Det låter som en plan :)

Ta hand om er ♥


necessary?


weheartit.com

Urdrag ur en bok. Jag känner nästan så ibland. Att man borde få känna sig obekväm och sårbar inför andra. Om man inte gör det så kan man inte gå vidare med sig själv. Eller? Är otroligt tacksam för de människorna som jag kan vara så inför just nu. Ibland orkar jag inte vara stark längre.
Ibland vill jag vara sju år gammal och följa med pappa till hästarna i stallet och ha världens mysigaste dag. Eller sitta med mamma i soffan och bara vara. Jag vill vara bästa vän med min bror igen och sjunga "Dagens visa" i trappan i köket. Jag vill äta makaroner och fiskpinnar och lingon varje dag en hel sommar och få guldstjärnor i min bok när jag varit extra snäll eller gjort något utöver det vanliga. Och jag vill få plommon- och äpplepresent efter de avslutade skörderna. Fast, det vill jag ju egentligen inte, jag vill vara som jag är nu. Men på något sätt var allt så lätt då.. Och det är det inte längre. Och det är ju inte direkt så att livet är en dans på rosor för alla andra snart 23 åriga tjejer heller. Man har tusen krav på sig själv och omgivningen ställer också krav. Man bör börja fundera på vem man vill vara tillsammans med resten av sitt liv, man bör ha påbörjat att komma fram till vad man vill jobba med och samtidigt ska man träffa och umgås med så många man hinner och kan, träna så ofta det går och festa när det finns tid för det. Och att sen då behöva gå igenom det som vi gör just nu är bara elakt och orättvist. Så jävla orättvist.

live love laugh


Är förkyld och det suger. Inte så mycket för att jag mår dåligt utan mest för att jag inte får hälsa på pappa när jag är sjuk :( Och det är inte kul.. Men jag försöker kurera mig och sen får jag åka ner till honom igen :)
Men igår var jag ute hos familjen och klippte en massa äppleträd. Skönt med frisk luft men jag hade lite ont i armen igår. Högerarmen blev trött :P Men kul att umgås lite med mamma, Anton, Sara, David och Åsa. Och Kicki förstås :) Sötnöten.
En annan rolig grej som hände igår var att jag helt random mailade till saxofonisten Jocke i Movits. Jag såg ett liveklipp med dem och han är så jäkla bra. Så jag ville bara skriva det till honom och berättade att jag själv också spelar saxofon. Jag missade deras spelning i Malmö den 19e och det var lite tråkigt. Och nu ska de på USA-turne så vem vet när de kommer hit igen? Skrev i mailet att de borde komma till Helsingborg i alla fall :)
Och gissa vad? Jag fick svar!! Hur ofta händer det? ;P Igår kväll svarade han och tackade för de fina ordet och tyckte det var grymt att jag också spelade saxofon. Det skulle jag inte sluta med eftersom det finns på tok för lite tjejer som spelar tyckte han. Och han sa att de skulle försöka komma till Helsingborg i framtiden. Najs säger jag bara :) Han är grymt duktig och det var kul att han svarade tycker jag. Förväntade mig absolut inget svar nämligen :) Jocke i Movits är min nya idol ;)
Ta hand om er!

så kär att man får ont i magen?


i'm coming home..

En grymt bra låt tycker jag. Den säger så mycket. Även det som den inte säger..
Så är det med det.


I'm coming home
I'm coming home
Tell the world I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the world that I'm coming




vårshopping..

Lite shopping har jag hunnit med idag. Underbart :) Vet inte när jag shoppade sist faktiskt.. Tror det var till nyår. Så det var ju ett tag sedan. Men nu har jag införskaffat mig lite nya kläder och accessoarer. Loveli!








weheartit.com

st patrick's day


weheartit.com

Idag är det St Patrick's Day och det innebär väl egentligen att man ska dricka en massa öl och sjunga irländska sånger. Men det gör inte jag, istället ligger jag här med migrän och är allmänt uttråkad..
Har tidigare idag varit hos pappa, han mår inte alls bra.. Jättejobbigt att se. Och de enda som får besöka honom just nu är jag, mamma och Anton. Ikväll, eller just precis just nu om jag inte minns helt galet, ska pappa få sina nya celler. Det kan tydligen gå precis hur som helst och jag hoppas verkligen att det kommer gå så smärtfritt som det bara kan. Att kroppen ska ta emot dem som man vill och att allt ska vända härifrån. Fy vad jag vill att pappa ska få bli bra nu. Älskade pappa.
Nu ska jag försöka vila lite till så min migrän släpper.. Hoppas hoppas. Men egentligen, vem är jag att klaga? Detta är ju ingenting i jämförelse med vad pappa går igenom..

Ta hand om er!

ge mig vår?

Idag har det varit vår i luften. Så underbart :)
Det om något får ju en att känna hopp och glädje tycker jag. Lite ljus mitt i allt.. Jag vill att det ska vara i början av maj nu, varmt och skönt ute och att allt fixat sig till det bästa. Att allt är bra igen. Jag längtar så efter det. Obeskrivligt.. Förhoppningsvis får jag och mamma åka ner till pappa imorgon igen, men just nu ligger han helt isolerad eftersom man är rädd för varför hans kropp reagerar som den gör. Man är rädd för att han kanske fått någon bakterie i magen. Och det är väl det sista han behöver just nu skulle jag tro.. Jag håller tummar och tår för att det vänder. Hatar att se pappa såhär. Fruktansvärt jobbigt är det.. :( Men han kämpar och är stark och jag tror att han kommer fixa detta, även om vägen dit kommer fortsätta vara tuff..
Så som jag skrev; Ge mig maj månad nu. Bekymmersfritt. Friskt. Underbart. Det är vad jag hoppas på. Och tror.




weheartit.com

i wanna marry these shoes..


weheartit.com

längtan..


weheartit.com

idag är jag trött..


weheartit.com

Trött är väl egentligen bara förnamnet för hur jag känner mig idag. Eller i alla fall just nu. Usch. Därför tänkte jag att jag ska ta en liten powernap. Hitta energi. Sen plugga någon timme till innan det är dags för Ullared på kanal5 ikväll ;P Haha :) Skrattar alltid till det programmet. Så ja, nu kallar sängen för en halvtimmes återhämtning.

Ta hand om er :)

crying my heart out..

Vilken jävla dag. Ibland undrar jag hur mycket styrka jag har kvar i kroppen och när tårarna tar slut? Men samtidigt som jag känner så så tar jag världens PW och går in om gymmet för att träna bort alla tankar. Egentligen vet jag inte vad som är bäst? Och jag hatar när min blogg blir en form av "titta hit och tyck synd om mig"-sörja. Får så vill jag inte ha det. Men ibland måste man bara skrika. Och ibland är det faktiskt jävligt synd om min familj och mig. Ett helvete att gå igenom det här. Men jag vill inte känna mig svag. Men det har gått fyra år nu. Fyra år! Kan det inte bara få bli bra och få ett slut på allt detta jobbiga? Jag vill inget mer än att allt ska bli bra igen. Som N sa till mig igår "jag kan absolut inte sätta mig in i vad du går igenom just nu" - nej jag vet, och det går inte att förklara heller tror jag. Samtidigt kan jag inte vara tyst heller, då skulle jag gå under. Hej moment 22.
Nu går jag och lägger mig. Hoppas att morgondagen blir bättre, även om jag vet att det inte kommer vara så, det kommer bli sämre innan det blir bättre. Men jag hoppas iaf att min sinnesställning blir bättre. Mer hoppfull? Eller jag har hopp, detta kommer bli bra, det handlar nog mer om hopp "om" mig själv. Att kunna stänga av och tänka och bara vara.

Ta hand om er.
God natt.


weheartit.com

fairytale

Idag har jag försökt ta det lugnt och började dagen med en skön PW längs landborgen. Jag älskar att se staden från den vikeln som man gör där. Underbart. Och världens bästa stad ♥ Sen blev det yoga på SATS och det var ganska svårt.. Jag brukar aldrig köra ren yoga utan passet som heter BodyBalance är mer min stil för där mixar man olika former av yoga och pilates och annat. Och helt ärligt, det är lite roligare med variation. Dessutom fick jag ingen känsla för instruktören så jag vet inte om det kommer bli mitt fasta lördagsnöje eller om det mer var en engångs grej. Vi får väl se ;P
Har försökt undvika plugg idag eftersom man ibland behöver rensa huvudet och det har gått ganska bra :) Tänkte i och för sig läsa lite nu, men inte råplugga. Och senare ikväll blir det Mellomys med fina vänner. Det gillas! Och så ska jag till mamma och pappa en sväng. Imorgon bär det av till Lund för att se hur pappa har det där nere. Ska både bli kul och jobbigt.. :/
Bilderna nedan är passande idag eftersom jag klickade runt på bloggar förut och hamnade till slut på olika nätshoppingsidor. Det kliar lite i fingrarna.. :) Får nog bli Väla en dag snart. Ser dessutom fram emot när deras ombyggnader är klara. Massa nya affärer. 90 st tror jag det var.. Love :D

Nu blir det lite mat här. Hungrig :)
Ta hand om er 










weheartit.com

plugg och tvätt ikväll..

Japp jag pluggar och tvättar ikväll men just nu är det ett litet break för att kolla "På Spåret" :) Me love. Jag känner mig, eller blir i alla fall, väldigt allmänbildad.. ;)
Men roligare än plugg och tvätt skulle man väl kunna ha. Så imorgon kommer bli en helt pluggfri dag för min del. Bara en massa skoj :D

Har tusen tankar kring allt plugg och kurser och sånt. Blir alldeles förvirrad. Och får ställa in London-resan på grund av två stora B-uppsatser nu i vår. Men det löser sig alltid.. Jag och mamma funderar istället på att belöna oss med en Stockholms-resa så fort vi får sommarlov. För lite shopping och avkoppling och stros. Museum och annat kul som jag och mammi bara älskar. Gamla byggnader och kyrkor är också kul tycker vi. Det låter underbart, att påbörja sommaren på ett sådant sätt när man har slitit med skolan och sen ska jobba hårt hela sommaren. Så får det nog bli :) MYS!


tårar..


Det känns som att det bara blir för mycket.. Usch. Jag vill att det ska bli om sex veckor nu och att allt bara ska vara bra.. Älskade finaste pappa 

florida ♥






weheartit.com

Jag vill vara där. Vara dom. Åh. Miami i november. Älska. Längtar.
Men nu kallar sängen så jag ska drömma om Florida istället. The american dream.
Och hur sjukt kul hade det inte varit att lära sig surfa när man är där? Vet inte om tiden kommer räcka men det hade ju varit grymt. Jag tänker i alla fall hinna bada mycket och om möjlighet ges ska jag åka rullskridskor längs strandpromenaden ;) Sen bär det av till Orlando och Tampa Bay. Men det är en helt annan historia som får ett eget blogginlägg och dröm en annan dag.
Sov så gott världen, ta hand om er! :)

keep dreaming..


weheartit.com

internationella pannkaksdagen igår ;P

¨
weheartit.com

Igår var det internationella pannkaksdagen, vilken otroligt bra dag va? ;) Inte för att jag åt några pannkakor då eller idag, men jag älskar pannkakor :) Det var fettisdagen också men jag tycker inte att semlor är så extremt gott. Pannkakor ska det vara ;D
Om jag inte känt mig så galet trött som jag gör just nu hade jag gått till affären och köpt mjölk, ägg och sylt för att göra lite goda panncakes, men nu orkar jag inte så det blir fisk och skaldjurssoppa istället. Galet gott det med men pannkakor är bäst. Mhm, så det så.
Annars ikväll blir det lite mera plugg och lite tv, om det finns något bra att titta på..

Ta hand om er :)

tänkvärt ;P


Så är det med det. Man ska acceptera alla här i världen.
Och jag, jag kan inte hitta min kalender :(
God natt :D

sanningen är


weheartit.com

London calling..










weheartit.com


Longing for London :) Men snart så ;) Har suttit fastklistrad på flygstolen.se hela dagen och kollat biljetter till London och New York och dessutom Miami. Mitt mål är London i maj, New York i oktober och Florida i november..
Men vi får väl se hur det blir. London i maj är spikat i alla fall, först ska jag bara få mina pengar så jag kan boka biljetterna.

Ta hand om er :)


vill..


weheartit.com

Ibland vill jag bara sitta på balkongen med ett glas rött och en cigg och känna stadens puls och titta på alla vackra människor.. Åh vad jag vill det..


bara vara lycklig..


passion for fashion, i'm addicted i suppose.


weheartit.com

ett gott skratt förlänger livet?


weheartit.com

Haha jag hittade denna bilden och skrattade rakt ut. Den ska printas ut och sättas upp på kylen där hemma.. Ska kolla på den så fort jag känner mig opepp att gå till gymmet eller ta en walk. Haha "this tree doesn't know shit! you're fat!" ;) Haha. Jag skrattar fortfarande. Egentligen säkert inte så kul, men jag har nog lite dålig humor ;P
Nu kommer snart familjen Persson hem. Ska bli kul att träffa dem :D Och vi ska ta en kvällsfika och snacka lite. Ska bli skoj att höra om deras resa :) Och så ska Siri få träffa sin familj :D Hon har varit ängslig hela dagen så hon vet nog att något är på g här. Kanske kan det beror på min tokpackning/tvättning/städning? :P Hm ;)

Nej jag skulle bara slänga iväg en update. Längtar längtar lääängtar efter min sköna säng nu. Min fina underbara lägenhet. Jag har haft det väldigt bra här, men hemma är ändå alltid bäst :)
Ska gå ut i stallet och pussa lite på Gloria och Wilma innan jag beger mig om några timmar, och nu blir det myys på hög nivå med Siri. Sötaste hunden. I love her! Hon är söt och tokig och underbar på samma gång. Har sina små upptåg men är samtidigt väluppfostrad och lydig (när hon vill iaf ;P) och hon är rolig att vara runt omkring. Ibland är det nästan som om hon faktiskt förstår vad man säger till henne :) Sötnöt!

Nu kollar jag vidare på Let's dance. Alla väskor är packade, all tvätt är tvättad och hela huset är städat.
Ta hand om er :)

till slut..


weheartit.com

you don't spell, you feel... ♥

Idag är det dagen före den stora hemresardagen. Konstig känsla men samtidigt väldigt skönt. Jag kommer sakna Siribus dock. Sötaste :) Men jag lär väl hänga här i stallet ett par gånger i veckan i alla fall så får träffa henne då :) Jag har packat ner det mesta i klädväg och planerat vad jag ska ha på mig imorgon. Ganska dumt att packa ner de kläderna ju.. Var hemma förut och matade fiskarna och tog post och packade av en del grejor som jag inte behöver här längre. Som alla filmer som jag packade med mig men aldrig tittade på? ;P
Imorgon kommer familjen Persson som sagt hem och jag ska återvända hem. Jag längtar efter min lägenhet ganska mycket nu. Min sköna säng ;P Inte för att det är fel på sängarna här men man gillar väl alltid sin egen säng bäst? :) Håller på att tvätta rent alla sängkläder och handdukar och sånt i hela huset, och ska städa över här innan familjen kommer hem. Det måste vara grymt skönt att få komma hem till ett nystädat och rentvättat hus så det unnar jag dem :) Undra om någon snäll själ varit i min lägenhet och gjort samma sak för mig när jag varit borta? ;) Eller nej just det, jag gjorde det själv innan jag åkte.. :P

Jaha detta blev ju inte världens roligaste inlägg i bloggen men jag ser fram emot att få åka hem till min fina lilla lägenhet i världens bästa stad. Sprang på fyra av mina grannar i trappan när jag var hemma idag. Bara det fick mig att le :) En nackdel är dock att jag inte kommer ha så nära till min familj när jag flyttar hem, men känner jag oss rätt så lär vi inte vara hemma här så mkt i alla fall. Mycket tid på sjukhuset är min gissning..

Ta hand om er :)


weheartit.com

shopping..



Så sant, så sant. Och lite shopping hade inte suttit fel just nu... :)

vår? jatack :)


weheartit.com

1 mars idag och Emmsans födelsedag :) Bara det är ju en helt fantastiskt sak ;) Men dessutom känns det verkligen som att vi äntligen börjar gå mot ljusare tider :D Snart vår. Helt underbart. Vår och höst är mina absolut favorit årstider. Älskar vädrets skiftningar..
Och dessutom har jag tusen projekt på gång under våren här nu så det känns kanon. Längtar :) Och snart åker vårjackorna och skorna fram. Inga mer tjocka vinterjackor och skor i tråkiga färger. Är ganska less på svart och brunt nu - hur snyggt det än må vara. Men lite färg piggar upp.
Tyvärr håller min förkylning/influensa i sig fortfarande och jag kraxar som en kråka typ.. Mindre kul. Men nu bäddar jag ner mig i soffan med Siri och myser resten av kvällen. Det gillas :)

Ta hand om er :D