bilder :)

Nu har jag äntligen lagt in lite bilder på datorn, dock inte på min dator eftersom den inte fungerar, men det här är ju nästan lika bra :)
Jag hinner inte lägga upp så många just nu för jag ska snart iväg och träffa Sara, men här kommer två från dagen i alla fall! :)
Den första är mest för att visa hur ljust det var när jag kom hem från jobb i natt, och den andra visar hur ljust det var när jag la mig på gräsmattan för att sova/sola när jag vaknade vid halv elva idag :PSoluppgången över infarten och åkrarna :)


Solen sctekte och jag sov så gott så på gräsmattan ;D

Jobbade ju som sagt min första natt (av måånga) på Findus i natt, det gick hur bra som helst! Är bara lite trött just nu men det är väl lika bra det, måste i säng tidigt ikväll för imorgon börjar vi vid sex. 06.15 för att vara exakt.. :P

Nu blir det dusch, sen ska jag träffa Sara på Väla :)

Ta hand om er!

midsommar - check!

Ja då var midsommarafton avklarad. Hade otroligt kul och hela dagen var mysig :)
Jag är sjukt dålig på att skriva här eftersom min dator är helt off.. Och det är ju där jag har alla bilder och så.. Så på måndag ska jag ringa till PC city igen för att gnälla på att datorn inte funkar som den ska.. Nu har dessutom två tangenter trillat av.. E och 9.. Kul.. :P Men just nu använder jag familjens dator och det funkar väl som ett alternativ..
Nej men jag ska i alla fall försöka lägga upp lite bilder snart, ska ta mig tid till det bara :P

Nu ska jag göra något vettigare än att sitta här hade jag tänkt :)
Tack för igår alla, och ta hand om er!

ledig men sjuker..

Jahapp idag är jag ledig men fortfarande sjuk så har väl inte kunnat utnyttja dagen som jag ville om man säger så.
Har inte gjort allt för mycket alls faktiskt. Tvättat lite, handlat jordgubbar, postat ett brev och lite sånt..
Har börjat ta en tablett som heter Rinexin eller något i den stilen, och jag tror det hjälper lite. Kanske.
Håller tummarna för det iaf ;D
I helgen jobbade jag, sov överdrivet mycket och lekte vuxen och gick och rösta.. :) Om ni ville veta ;)
Idag skulle jag träffat Bibbi, det var tusen år sedan sist, minst. Men eftersom jag inte mår så himla bra så fick vi ställa in det.. Men att döma av hennes blogg så gjorde det inte så mycket ;) Haha nej men vi får ta det en annan gång helt enkelt.
Och min kusin Kristina tar studenten idag, hon springer ut om typ en timme eller två :) Jättekul för henne men mindre kul för mig eftersom jag inte kan följa med. Kul att sitta där helt febrig och snorig och riskera att smitta alla. Nej skulle inte tro det va :P Så jag gör nog bäst i att stanna hemma, hur trist det än är..

Nu ska jag trösta mig själv med en stor tallrik jordgubbar, och lite glass tror jag. Mums.

Ta hand om er! :)

förkyld..!

Jag är förkyld som bara den, och det är inte alls kul.. :/ Men men, jag försöker vila och sova bort det. Somnade vid 21.30 igår, vaknade av mig själv vid 5 och insåg att jag kunde sova 2 ½ timme till utan problem, ändå skönt faktiskt :)
Men inte är min förkylning bättre för det, snarare tvärtom..
Usch. Men jag överlever :) Det blir nog bättre snart :)
Ska jobba idag, 13-18. Innan dess ska jag nog mest ta det lugnt. Kanske fixa med en del här hemma, men ingen träning och ingen powerwalk. Det orkar inte min stackars hals och näsa.. :P
Jobbar ju hela helgen med så får vila i förebyggande syfte :)

Det var väl allt just nu..
Ta hand om er! :)