gameday.. :)

Snart dags för match, U15 spelar i Ekeby idag och jag tänkte snart bege mig dit :)
Kolla gärna hemsidan
http://www.ekeby-greys.com/ om ni vill få lite info ;P
Har jobbat idag, det gick åt gaaalet mycket jordgubbar :) Tycker jobbet är roligt, det är så socialt och folk verkligen älskar jordgubbar och nypotatis och allt sånt som hör sommaren till :) Typ dill och grädde och glass och färska morötter i knippe(?) :P

Nu ringde pappa och sa att jag ska hämta upp Lotta på vägen, så får väl lägga på ett kol, eller två..
Ta hand om er!

jobb! :)

Ja ni läste rätt, jag börjar jobba idag :) Dock inte med det jobbet som jag ska ha sen i sommar, men ett litet tillfälligt jobb. Hur nice som helst! :)
Kommer jobba 13-18 så tiderna är sjukt bra de också ;D

Nu ska jag dock hinna med lite innan dess tänkte jag, dricka upp min smoothie sen blir det lite städning innan jag ska iväg.
Jag är glad :)

Ta hand om er!

det är mycket nu.. :)

Har massor på gång och tusen saker i huvudet.. Lite kaos med andra ord, men det är väl bara som vanligt.. :)
Väldigt tacksam min lifesaver i form av världens sötaste anteckningsblock från marimekko, ett märke som jag (och Emilia ;D) för övrigt älskar. Hon är ju trots allt en svensk finländare, eller hur var det? ;P
Men detta anteckningsblock är mitt liv för tillfället. Där står allt viktigt och oviktigt.. Jag som älskar att planera. Eller i alla fall strukturera.. Sen är det inte alltid att allt hinns med eller blir av, men jag har i varje fall en plan :)

Orkar inte riktigt älta om vad jag gjort sen sist jag skrev, men vilken dag som helst nu så kommer jag ta tag i mig själv och lägga upp lite bilder som jag tagit den senaste tiden :) Det är bara att vänta.. Haha

Imorgon har jag en del små uppdrag och ärenden att uträtta, bland annat tillsammans med världens bästa Sara, givetvis står allt detta i min lifesaver ;)
Sen har det gjort en låång lista på uppdrag från mina föräldrar + några som jag lagt till själv, som tex att måla om dörren.. Och köpa färg. Annars blir det lite jobbigt. Men penslar det har jag, 17 stycken för att vara exakt.

Nu tänkte jag sova lite, det blir en intensiv dag imorgon :)
Ta hand om er!


Bilden har jag lånat från
www.marimekko.fi :)

tjugonde maj tvåtusennio

Är så otroligt seg idag, fattar inte varför för dagen började relativt bra. Powerwalka med mamma, sen kom jag hem och åt ett äpple och drack smoothie. Så himla gott. Och då var jag pigg.. Men nu är jag trött igen. Haha.
Skulle varit ute och röjt lite i trädgården och förberett inför målningen, men jag har faktiskt varit inne hela dagen, med undantag för tvätthängning och promenad förståss. Och i eftermiddag ska jag träffa Stina för en fika på Mezo :)
Så jag får väl ta tag i mitt liv och gå ut och fixa lite nu innan det är dags att bege sig.. :)

Ta hand om er!

fjortonde maj tvåtusennio

Ja då är det den 14 maj alltså.
Massor har hänt sen sist jag skrev.. Orkar inte ge någon längre utläggning om det just nu men i stora drag har de senaste veckorna inneburit:
En vecka i Magaluf, heelt underbart var det :) Tack till Matilda och Anna för en mysig vecka :)
Kollat lägenheter som en galning, fick erbjudande om två. Skickade mamma, pappa och Sara/Emilia på visningar, men det resulterade i noll lägenhet ändå. Fast att jag stod först i kön och allt. Men nej, de höll inte tillräckligt bra standard i mina ögon helt enkelt. Men andra ord bor jag hemma lite till ;P
Igår kom Sara och åt middag med oss. Mys. Sen körde vi och skyfflade morötter. En heel massa. Haha. Efter det bar det av till stallet, mys med hästarna, katterna och hundarna och ridning förståss. Fick desstuom världens sötaste present av Sara :) Blev såå glad :)

Sen kommer jag inte på mer just nu.. Men det kommer väl en annan gång helt enkelt :)
Ikväll blir det match, Antons Ekeby Greys möter Halmstad, i Halmstad.. Kul i detta vädret ju :P
Aja, det kanske blir sol. Vem vet? :P

Ta hand om er :)


1 maj 2009 :)

Nu är det maj månad och nästintill högsommar klimat. Heelt underbart :D
Har varit ute nästan hela dagen och bara njutit. Det är lite därför jag är så kass på att uppdatera här.. Känner att jag har viktigare saker att spendera tiden på.. :)
Men jag kommer förhoppningsvis bli lite bättre snart. Jag har ju tagit en massa bilder som jag gärna vill visa. Dels från igår och från Linneas konsert. Men även en del från Branäs som jag ännu inte lagt upp.. Och från när jag varit med Sara och Bella, och promenaderna osv osv osv.. Massa massa bilder..
Ikväll blir det grillning och kubb här hemma, mys. Och på tisdag bär det av till Mallis :D

Det går bra nu helt enkelt.. ;)

Ta hand om er! :)