tävling :)

Jag tävlar om en valfri pälsmössa från www.palsmossa.se

Tävlingen finns här: Magdalena Divina blogg


längesen ♥

Jag har inte bloggat på ett tag, framförallt för att det inte fanns tid för det i USA, även om jag gärna skulle ha fortsatt på det sista inlägget jag skrev. Och dels också för att jag helt enkelt inte haft tid eller lust. Det har jag egentligen inte nu heller, har varit trött ett par omgångar ikväll och nu väntar jag bara på nästa fas så att jag kan somna ordentligt. Det är svårt att komma in i rätt rytm. Svårare än vad jag någonsin hade trott. Jäkla jetlag...
Men som sagt, snart kallar sängen.
Fram tills dess tänkte jag mest förmedla hur galet mycket jag längtar efter julen nu. Imorgon (eller ja, tekniskt sätt är det väl idag) så är det bara en månad kvar till julafton. På söndag är det första advent och det är bara så mysigt ♥
Hemma hos mamma har vi idag fått lite ordning inför vintern och julen. Sågat träd, röjt i trädgården och putsat fönster och satt upp julgardiner. Vi hjälptes åt alla tre, även om jag la rätt mycket tid på att mysa med Donnis och Sessa också. Sötaste och kelnare än någonsin. Man bara smälter ju :)
Så ja, nu inväntar jag bara söndagen med första advent och julskyltning och allt mys som tiden fram till jul nu innebär. Även om det är världens konstigaste känsla att uppleva och göra allt detta utan min fina pappa. Har haft några dagar nu med många tankar och tårar kring pappa. Jobbigt, men jag tror det behövs. Och det hade väl egentligen varit konstigt om jag inte känner såhär inför den första julen utan pappa?
Inget är som det varit förut. Och det är konstigt...
Finaste, älskade pappa. Som jag saknar dig ♥Men trots alla dessa jobbiga tankar så känner jag ändå att julen kommer bli bra. Det kommer bli annorlunda och stuntals säkert ledsamt, men på något sätt så orkar man med i alla fall. Jag kan inte förklara bättre än så. Men hur gärna jag än skulle vilja att allt var som det alltid varit så tror jag att det kommer bli så bra det kan.

Nu ska jag sova. Ta hand om er.
Kärlek ♥

florida :)

We were in Miami bitches ;) Haha en låt som gått varm även om mitt huvud är helt insnöad på the Glasschild "Lead you home" - jag nynnar konstant... Fina Ung Cancer.
Men för er som undrar så har vi det underbart bra :) Sovit tre nätter i Miami och nu är vi i Key Largo som ligger bland Key West öarna knappt två timmar söder om Miami.
Vår resa började med kaos på flygplatsen, dels en dryg gränspolis och sen strul med att få ut bilarna. Men bilarna sen då, galet stora. Speciellt den som vi har... Bilder finns, dock är min kamera försvunnen så kan bara lägga upp bilder från min mobil just nu och där har jag ingen bild på bilen...
Hur som helst, vi kom ut från flygplatsen och in i USA och begav oss till hotellet. Ett mysigt hotell på Miami Beach precis vid havet. Vi käkade otroligt goda hamburgare på kvällen, America style :) Dagen därpå blev det shopping och stranden. Dolphine Mall var ungefär som tre Väla. Där spenderade vi många timmar, och mycket pengar.
Igår låg vi mest på stranden, badade i havet bland extremt salt vatten och stora vågor. Och matchen mellan Miami U och Dukes avnjöts. Idag har vi lämnat Miami och shoppat lite till, denna gång på Malls of Americas. Sen begav vi oss till Key Largo där vi nu är. Hamburgare på Wendy's blev dagens lunch och så har vi bokat i morgondagens dykning, vi ska vara på båten klockan 12.30 :) Just nu sitter vi på hotellet, även detta precis vid havet, och dricker öl och margaritas och käkar munkar från Dunkin' Donuts. Life is good.
Nu är klockan här tio över sex på kvällen och det är dags för mig att återvända till resten av sällskapet och socialisera mig.
Hoppas ni alla har det bra där hemma :D Håll tummarna för fint väder för oss imorgon då vi ska ut med båten och dyka :)

Ta hand om er ♥