problem med bloggen..

Igår ville inte blogg.se alls som jag och det blev därför inget inlägg här. Egentligen hade jag kanske inte så mycket att skriva om förutom att jag haft en otroligt mysig helg :)

Idag tänkte jag skriva om något helt annat. Shopping! Och varför det kan man då undra? Tja kanske eftersom att 95% av mina sommarkläder ligger totalförstörda i blöta flyttkartonger i mitt källarförråd. INTE KUL, men inget ont som inte bär något gott med sig? Även om jag är fullt medveten om att jag aldrig kommer få ut dess fulla värde på min försäkring så kommer jag i alla fall få ut lite pengar (hoppas jag) och kan sen shoppa nytt.



Jag skulle gärna ta cred för det här kollaget men det kan jag inte.
Det kommer från
H&Ms nyhetsbrev som jag nyss fick i min inkorg.

Heelt underbara kombinationer av kläder tycker jag. Är speciellt förtjust i "På kontoret" och "På partyt". Gillar armbanden också. Vill ha! H and M for the win :)

Förutom att jag fick hur mycket kläder som helst förstörda i vattenläckan så förstördes även flera tavlor och ramar, julpynt och andra lådor med grejor som ställts ner i förrådet på grund av platsbrist i lägenheten. En kattklösställning och en tvbänk stod också där nere.

Nu blir det tentaplugg för min del, hoppas ni har en fin dag och har hunnit njuta av solen.
Det har jag :) Även om det nästan stormar ute... Men hittade lite lä för en stunds schteek som man säger ;)

Ta hand om er och varandra ♥


drömmer om... ♥

Förutom att jag just nu drömmer om sol och bad och semester så skulle det också vara a dream come true om jag fick denna underbara väska. Jag tycker att den är fantastisk. Otroligt mycket Elin. Och vilket hantverk. Handgjord och i läder... Jag vill ha :)
Den står överst på min önskelista när jag fyller år i sommar. Och för er som inte är lika tokiga i rosa som jag så finns det många andra färger också. Vitt, grönt, brunt, svart, gult, orange, rött... Jag skulle kunna tänka mig svart också. Men rosa sticker ju ut något mer och vem vill vara som alla andra? ;) Och dessutom äger jag inte speciellt mycket rosa alls gällande kläder/skor/väskor så det hade varit ganska kul att pigga upp en vanlig outfit med denna väska. Den är 15" vilket innebär att den är helt perfekt som datorväska eller som jobbväska för min del när jag börjar min karriär som lärare. Bara positivt alltså ♥


Bilden lånade jag från ElsaLeonie.se -
Cambridge Satchel

Ta hand om er och varandra ♥

solresors resereporter ♥


Underbara Kreta - bilden lånade jag från
Solresors hemsida


Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Jag skulle otroligt gärna åka till Kreta med min fina mamma eftersom jag tror att vi båda två skulle älska ön med dess historia och underbara klimat och vackra stränder och vi behöver båda komma iväg lite :)

Ta hand om er och varandra ♥

makeup? ♥


helgen ♥

Idag har min blogg fått lite nytt utseende. Kände för en förändring bara :) Får väl se hur länge det håller i sig och hur jag trivs med det. Om det inte funkar är det bara att byta igen.
Hoppas ni alla haft en bra helg och en fin måndag?
Jag har haft både och. Hur bra helg som helst med en massa trevligheter som middag på stan, fester, möten och skogsmys. Underbart helt enkelt. Och idag har jag pluggat som en tok, lagat underbart god mat, njutit med kaffe i solen och bara haft det bra. Önskar att alla dagar är som idag. Har njutit till fullo.
Har dessutom planerat resten av terminen och även om jag har galet tokmycket att göra så känns det bra att ha allt uppspaltat och i ordning. Och dessutom har jag lyckats klämma in roliga saker så som besök i Karlstad, en helg i Göteborg och andra små saker. Har inte spikat några datum med på ett ungefär vet jag hur det kommer bli :)

Imorgon ska jag lägga upp en herrans massa saker på blocket, hoppas på att få in lite extra pengar på saker jag inte behöver eller använder längre. Min longboard till exempel och en del tavlor och en tvbänk... Fingers crossed för att jag får tillräckligt med pengar för att köpa en ny cykel. Det hade varit skönt med en cykel :)

Nu ska jag slökolla tv en stund innan sängen kallar.
Ta hand om er och varandra ♥


något att tänka på i helgen? ♥


Snart stundar helgen och för min del kommer den dels bestå av en massa festligheter och dels en del Ung Cancer och dels plugg. Framförallt fest dock tror jag? ;P Vi får väl se. Men ser verkligen fram emot helgen i alla fall :)
Hittade bilden här ovanför på facebook och tyckte den var lite kul. Det är viktigt det där med hur man skriver och uttrycker sig ;)

Ta hand om er och varandra ♥ 

världens bästa kvinna? ♥

- Min underbara mamma ♥
Grattis på internationella kvinnodagen till alla underbara tjejer, kvinnor, tanter där ute.  
Egentligen är det lite märkligt att hylla kvinnor en enda dag om året. Alla dagar borde vara sådana dagar. Eller ja hyllande av mänskligheten i alla fall. För jämställdhet är bra.

Men hur som helst, min favoritkvinna som vinner "årets kvinna" i min bok är min fina mamma, alla kategorier :)
Den som i Sverige vann priset för årets kvinna i år var Camilla Läckberg och hon är ju också en bra kvinna som skriver bra böcker. Men jag tror inte att något slår min fina mamma ♥


En härlig bild på mina glada föräldrar från en årsfest med Ekeby Greys.
Jag älskar denna bilden för båda ser så glada ut :) Det var en bra dag.


Jag vill också säga tack. Tack mamma för allt du gör för mig. För att du alltid finns där. För alla råd du ger. För peppning och stöttning på alla sätt. Tack för att du finns, för att du är du. Tack för att just du är min mamma ♥

Ta hand om er och varandra och hylla en kvinna i din närhet idag för att fira internationella kvinnodagen. Vi visar varandra uppskattning för sällan tycker jag. Så varför inte passa på idag?! ♥

vitt ♥

Min absoluta favoritfärg måste vara vitt. Om vitt ens är en färg? Det finns väl en debatt om det där. Men oavsett så gillar jag vitt. Följande bilder ger mig en massa inspiration och en känsla som jag gillar.







'







Bilderna kommer från
Livet Hemma - Ikea, Potterybarn, Cupcakesandcashmere och BHG.com :)



Hoppas ni alla har en fin dag :)
Vädret är precis som många tidigare dagar helt underbart idag och jag hoppas verkligen att jag får tid över att gå ut en stund idag. Mamma kommer förbi om ett par timmar för att dricka kaffe. Kanske på balkongen, who knows? ;)

Ta hand om er och varandra ♥


med balkongdörren på glänt ♥

I flera dagar nu har värdet varit helt underbart. Att njuta i vårsolen med en stor kopp kaffe kan vara det bästa som finns tror jag. Vardagslyx. Guldkant. Kalla det vad ni vill. Jag njuter till fullo i alla fall.
Just nu står balkongdörren på glänt och jag njuter av en skål färska jordgubbar. Så gott! Och vad det är härligt att kunna ha dörren öppen och få in frisk luft i lägenheten. Våren är på ingång, utan tvekan. Och det är fantastiskt.

Mitt uppe i allt detta som är så härligt att man nästan spricker så har jag haft några riktigt dåliga stunder i alla fall. Och visst är det väl konstigt att det är så? Och så orättvist. Att i de stunderna som man bara borde känna glädje och kärlek så gör det så förbannat ont. Saknaden blir liksom olidlig och så påträngande. Ibland undrar jag verkligen hur man orkar. Fast man måste ju. Det finns inga alternativ. Men jag förundras varje dag över hur livet går vidare. Hur kan det bara vara så? "Tiden läker alla sår" - det är bullshit. En lögn. Tiden läker inte ett skit, tiden gör bara att man glömmer. Och jag vill inte glömma, men jag orkar inte heller gå runt med ett stort hål i hjärtat... Det gör för ont.



Ta hand om er och varandra ♥

vasaloppet 2012 ♥

Kollar ni Vasaloppet idag? Inte jag direkt, även om jag faktiskt såg starten och när Brink gick i mål :) Kul med en rekorddag både för dam och herr idag, eller hur det nu var de sa på tv.
Men en sak jag gör är att kolla resultaten på
http://www.vasaloppet.se då och då för att se hur det går för Emma. Underbara Emma Hellberg som åker för Ung Cancer.
Under året har hon sålt alla de meter som hon ska åka och som Vasaloppet är (90 000 från Sälen till Mora) för 1 krona/meter. Hon lyckades samla in alla 90 000 kronor och mer där till. Alla pengarna går till Ung Cancer. Helt fantastiskt!

Läs gärna Emmas historia på hennes blogg http://livmordet.blogspot.com/ - och fortsätt att skänka pengar till Ung Cancer :)




Bilderna är från facebook och vasaloppet.se

Har kollat in hur det går för Emma några gånger och hon passerade nyss Oxberg på tiden 14:09:44, alltså fortare än vad de förutspådde på vasaloppet.se :) Go Emma!

Nu återgår jag till plugget. Deadline 23.59 ikväll. 

Ta hand om er och varandra  ♥

tröjan du hatar ♥



Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.
Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan.
Och jag går i dagar i tröjan du hatar.




Jag är absolut inte bitter idag, gillar bara den här låten. Den är skön. Och vissa saker är nog väldigt sanna ;)
Nu blir det plugg resten av dagen.
Kanske hörs igen.

Ta hand om er och varandra ♥