- hur vill DU ha det? -

Apollos reseledarskola 03/04 2008 - that's us!

Det är väldigt viktigt att du är PEP när du jobbar hos Apollo (alltså att du är Positiv Engagerad och Professionell)
Du ska dessutom ha RMI (det vill säga Rätt Mentala Inställning)
Och du ska kunna erbjuda gästen DLE (Det Lilla Extra)
Och på Apollo  så undrar vi: Hur vill du ha det?
- det är Apollos grundstenar på ett eller annat sätt. Givetvis lärde vi oss mkt mkt mkt mer, vi var trots allt iväg i över två veckor, haha. Men jag orkar inte tråka ut någon med att rabbla allt vi gick igenom och lärde oss - så det så!

Här kommer lite bilder iaf  :D OBS! Klicka på bilderna så blir de större!Detta är bara ett litet, litet urval av bilder.. Det finns flera hundra till på datorn, men orka lägga upp alla.. :P den här bilden på den härliga poolen som låg precis utanför vår altan på hotellet får avsluta för idag :)


image80OVER AND OUT FÖR DEN HÄR GÅNGEN!

längesedan..

Jo, nu är man tillbaka i verkligenheten. Har inte haft tid eller ork att skriva något här sen jag kom hem från Egypten, men har alltså varit hemma sedan den 12 april, det vill säga i 9 dagar.
För övrigt så hade jag det riktigt riktigt bra i Hurghada, lite bilder kommer sen (@ work nu och har inga bilder här..) och som sagt, helt fantastiskt där - sol och värme. Trots att vi inte hade mycket fritid så njöt jag i fulla drag :D
- Nu är det bara att invänta besked från Apollo för eventuell fortsatt anställning :) Jag har blivit erbjuden Turkiet och/eller Bulgarien men närmare än så vet jag inte än. Anledningen till att jag inte kan jobba i andra länder eller på andra destinationer är att de kräver att man har fyllt 21 för att få lov att köra bil där, och det har jag ju som bekant inte gjort än. Och i reseledarjobbet så är det viktigt att kunna ha tillgång till att köra bil..
Inte för att det är något panik så, jag sitter inte i sjön direkt, jag har ju jobb nu i sommar så det ska väl vara lugnt egentligen, skönt med lite alternativ bara :)

Över till något annat då.. Eller?
Har som sagt LIA för tillfället, jätteskoj, trivs bra. Det finns inte överdrivet mkt att göra men det flyter på bra :)

Är för övrigt grymt stolt över mig själv för jag har varit SÅÅ otroligt duktig och fått undan allt från flytten samt storstädat där hemma. Nu ser det riktigt snyggt ut faktiskt :) Så snart jag får tid och lite mer pengar så ska jag göra en "renovering a la Äjlin" där hemma och måla/tapetsera om samt införskaffa lite nya möbler :) Där är väl egentligen inte fel på det gamla, bara det att jag tröttnat lite på det om jag ska vara helt ärligt..
Tröttnat mycket kanske är mer rätt ord - men det ska det snart bli ändring på :)

Nä nu ska jag kila ut och köpa lite lunch. Jag passar telefonen här idag men vi får väl hålla tummarna för att ingen ringer under de närmsta 5 minuterna.. Haha.
Hemgång sen vid 13-14 tiden tänkte jag, helt ok va? ;)

Over and out!

EGYPTEN!!

Jag har nu varit i Hurghada i snart en vecka, for alla som inte vet.. Men jag har inte haft mojlighet eller ork att skriva nagot har. Det har jag egentligen inte nu heller men jag vill bara gora en sak klar:

JAG LEVER!
Och jag trivs bra har, men har en valdans hemlangtan till och fran.. Idag kanns det jobbigt for att jag brant mig som fan i solen.. Och jag var inte ens ute for att sola. Jag kakade lunch i skuggan, trodde jag. Men det visade sig att vanster armen var i solen. AJAJ sager jag bara..

Men men.. Life goes on.
Nu blir det lite kvallsmat sen en massa plugg infor morgondagens examen.
- Halva tiden i Egypten har snart gatt, jag ar hemma igen fredagen den 11:e..

Saknar er alla, speciellt mamma, pappa o anton. Samt Sara - gumman jag vill bara vara hemma med dig nu.
Ja givetvis saknar jag alla andra med. Sa vet ni det.


Ta hand om er ! :D
- over and out