sittandes i en soffa... ♥

Åtta vänner, en soffa. En himla massa vin och cola och godis och chips. Många skratt och extremt mycket prat. Om kanske allt mellan himmel och jord men det som fastnade mest måste varit firmafest, fylla, otrohet. Är det så det funkar? Tydligen i vissa fall. Jag har varit ung och dum, det är jag den första att skriva under på. Men om du är förälder till fyra barn, gift och över 30. Är det verkligen samma sak..?

I mitt huvud ekar följande...

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.
Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.
Kan vi inte vara nära bara en minut?
Är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.
Å jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.
Älskling, vänta, får jag bara sitta bredvid dig?
Det var han som ville kyssa mig....Nog om djupa tankar. Nu peppas det inför Super Bowl. ÄNTLIGEN! Årets höjdpunkt ;)
Jag skiter fullständigt i vem som vinner men om Giants chockar och vinner som de gjorde 2008 så är det väl en match som man kan se fram emot. Då var ju Patirots förhandstippade. Vi får se hur det slutar i år. Mitt älskade Raiders går det sådär för, så jag bryr mig inte värst mycket om kvällens resultat. Trots detta måste man se matchen tycker jag. Tänkt att nästan 200 miljoner människor ser den exakt samtidigt som du? Det är ganska många... :) Och innerst inne hoppas jag på att Giants vinner trots allt. Även om jag egentligen inte bryr mig. Haha. Hoppas på en bra match framförallt.
Jag tycker dock att det är grymt synd att vi inte får se reklamen som visas i USA. En sekund reklamtid kostar i år 850 000 svenska kronor och en 30 sekunders lång reklamsnutt sägs ha kostat 3,5 miljoner dollar. Helt galet!
Nu peppar jag vidare, hoppas ni också sitter bänkade inatt! :)Och lite stolt är man ändå när världens bästa Anton och David (lillebror och kusin) intervjuas för tvrepotage av 24HD angående lagen i final. Nästan som expertkommentatorer ;) Ganska nice.

Ta hand om er och varandra ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback