inredning ♥

Jag brukar alltid få en himla massa kommentarer kring hur jag har det här hemma. I princip alla är superbra och jag blir alltid väldigt glad. Uppdaterar småsaker jämt och ständigt och nästa projekt som står på tur är lampor i hallen och sovrummet. Är otroligt sugen på kristallkronor men har nu hittat ett alternativ till hallen som kanske inte är lika ömtåligt som en kristallkrona kan vara. Lampan finns på Ellos och just nu har jag 40% på en valfri vara och 20% på resten av beställningen där. Och det är ju bra ;) Tyvärr ligger leveransen på den här lampan först den 25 maj och det är ju ganska långt fram i tiden. Så får se hur jag gör helt enkelt.


Ellos.se, 499 kronor.

Men tillbaka till alla de kommentarer jag får om min lägenhet - tusen tack till alla er som säger att ni älskar min lägenhet, att den är så fin, att de annars tycker att svart och vitt kan bli tråkigt men här är det fint och så vidare. Oftast får jag nog höra att det är mysigt här och att jag gjort det bästa med de 48 kvadratmeterna som finns här. Och det är kul :)
Och jag kommer fortsätta med att ha det mysigt och fint och allt. Lite förändringar är på gång, bland annat lamporna och som det tidigare inlägget jag gjort om tavlor. I'll keep you updated ;)

Ta hand om er och varandra ♥

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej fina du! Den lampan gillade jag, snygg!

Du får gärna visa någon bild på din fina och mysiga lägenhet, blir ju nyfiken ;-)

Hoppas allt är bra med dig? Förlåt för uteblivet svar, men hur gjorde du kring bröllopsdagen? Jag tycker absolut att man kan fira på något vis även om ena parten inte längre finns med... Det första året firade vi faktiskt Mors födelsedag hos far med gäster och kaffe o tårta precis som mor brukade ha det <3 I år firade vi mor med att skicka upp en lykta till henne och röda rosor på graven. Känns på något vis bra att fortsätta fira den dagen.

Sen måste jag ju berätta, jag har gjort en bok till barnen som heter "Till minne av Mormor" Den är full av foto på henne och barnen tillsammans, bilder på mig och mor osv... Är så nöjd med den. Ett bra och fint tips bara stt göra något kreativt och samtidigt bearbeta sorgen lite grand. Kommer att göra ett inlägg om den med bilder i bloggen inom kort, kolla gärna in den då.

Ha en trevlig helg. Många varma kramar <3

Postat av: Camilla

Tackar! :) Jag älskar också rottisar, kommer aldrig kunna ha en annan ras! Du får träffa henne när du kommer i sommar, hon är som en valp fortfarande, trotsig och busig OCH stor haha :) Ingen bra kombo inte...Jag har inte ens börjat med turismen :/ Ska göra första inlämningen imorgon...blir tufft, men vad ska man göra? Har så mycket annat just nu... Men samtidigt vill jag inte ligga efter så ska försöka få in den där uppgift 1 imorn enligt tid.Ha det bra och hur går det själv med dyk teorin? BÖrjat ännu? :)

2012-03-03 @ 21:20:05
URL: http://www.sunnydiving.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback