gladast av alla just nu? :D

Jag är såå glad just nu :D
Varför?
Jo, i söndags skickade jag in min ansökan till att vara säsongsanställd på Kläppen nu den kommande säsongen och idag ringde de och sa att de var intresserade av att träffa mig för en intervju :D killen som jag pratade med verkade jättepositiv och var väldigt trevlig, vilket känns kanon. Därmed inte sagt att jobbet är mitt, men jag är så glad att de ens vill ha mig på intervju :)
Extremt spännande och roligt :) Jag ska träffa dem i Örebro den 9/9 klockan 15.00, precis i lagom tid för att hinna hem igen för att jobba, haha. Det kommer nog bli en ganska stressig dag, det är väl trots allt lite mer än 40 mil till Örebro härifrån, men det spelar ingen roll, jag vill verkligen ha detta jobbet och hade gärna åkt till Kiruna för att träffa dem om de hade önskat.

Som sagt, jag är nog lätt den gladaste som finns just nu :D


Kläppen Ski Resort
Stort tack för igår Bibbi :) Det var mycket trevligt att ses :D Det blev en massa prat om allt mellan himmel och jord, speciellt om jobbiga killar, konstiga förhållanden och Project Runway ;P
Och tack även till Sara hjärtat. Det var kul att träffa dig med, såklart, även om du mår dåligt och är ledsen nu just nu. Men än en gång så finns jag här för dig, alltid! Tror det kan vara nyttigt för dig att komma iväg på semester lite, så du slipper tänka. Hoppas ni får jättemysigt på Cypern :)Det blir nog shopping för mig även idag, min plan var att bege mig hemifrån klockan 11, men en massa oväntat här hänt, bland annat samtalet från Kläppen då :D så jag tror att jag kör inom en timme eller så i alla fall :)

Jag är JÄTTEGLAD just nu :D

you know you love me,
xoxo


elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback