flyttat..

Nu är jag framme i Branäs (Dalby). Det känns skönt att vara framme även om det blev en del komplicationer längs vägen.. Kom inte upp för berget, fick paanik och ville bara åka hem igen. Men sen kom det tre härliga killar/män till min undsättning. Guldstjärna till dem.. :) Jag känner mig verkligen inte hemma här.. Men det kommer kanske med tiden.. Vad vet jag. Det är sjuukt kallt här. Har försökt få upp värmen med elementen men det funkar inte riktigt.. Blir snart knäpp.. Jag hatar kyla inomhus..
Hade planer på att fixa käk förut, men vet inte om jag orkar. Vi får se..
Jag är trött just nu.. Ska nog sova tidigt ikväll. Sen är det jobb imorgon halv nio.
Jag hoppas  verkligen att morgondagen blir bra. Det behöver jag.

Jag ska fota några bilder, sen lägger jag upp dem här tror jag..
Kram.



Update:

GRÄDDHYLLAN ;D

Här kommer några mobilbilder från lägenheten. Den är väldigt blå och röd. Haha.
Här är ganska mysigt ändå. I alla fall delen med soffan och fåtöljerna.. Köket är lite äckligt pga att det är smuts typ överallt i alla lådor och så.. Isch.. Men får väl städa en kväll i veckan tror jag :P
Inga bilder på mitt eller Fridas rum här och nu dock. Mitt rum har inga lampor, jo en sänglampa.. Så det är för mörkt för att ta bilder, och Fridas rum står tomt, hon kommer ju först den 14:e..
Men de rummen får ni se senare.. De är vääldigt små, och inte så mycket att se innan de blivit "personligfierade" om jag ska vara ärlig..


Vårt "vardagsrum"


Matbord..


Lite kök.. Dock en massa väskor överallt just nu :P
Men ett kök iaf ;P

Som sagt, detta är bara en del av lägenheten - som för övrigt ligger i ett sött hus med en stoor altan i västerläge.
Nu ska jag sova, börjar jobba imorgon ju. 08.30.. :)

God natt!

sara och packning :)

Nu är världens bästa Sara här :) Vi har käkat pizza och sånt och kollat på halva Mamma Mia. Sen pausade vi för att packa lite. Och det är det jag sysselsätter mig med resten av kvällen tror jag.. Så nästa gång jag skriver här så befinner jag mig nog i Norrland dvs Branäs (som i och för sig ligger i Värmland, i know, men det känns som norrland när man kommer ifrån Skåne). Jag hoppas att allt kommer gå bra imorgon och att vi slipper snöstormar och halka..
Jag ska försöka ta lite foton under resan imorgon och om det mobila bredbandet funkar där uppe så lägger jag upp dem på bloggen imorgon kväll :)



Nu äter vi godis och fular oss. Sara sitter med en plastpåse på huvudet, helt flummig.. Hon är verkligen världens bästa :D Jag fick en jättefin mugg av henne idag, med en bild på henne på :)
Nu har hon kollat 10 ggr på en film som jag råkade filma på henne nyss. Jag trodde jag fotade, men det gjorde jag visst inte.. :P Aja, riktigt humor på hög nivå det där ;P

Världens största tack till Sara för ikväll. Tack för sällskapet och hjälpen :D I love you :)
Nu ska vi återgå till packningen, äntligen har den ena påsen slutat att läcka.. :P HAHA :)
Kram på er :)

jag flyttar imorgon..

Flyttar imorgon, och det har jag grymt svårt att förstå.. Det är med otroligt blandade känslor om man säger så.. Eller inga känslor alls kanske? Helt ärligt så känner jag mig ganska likgiltig.. Konstig känsla..
Eftersom jag försov mig lite idag så borde jag inte sitta här och skriva, jag borde sortera kläder och saker och packa ner dem i flyttlådor och väskor.. Men gör jag det? Nej. Varför? Jag vet inte. Känner ingen motivation..
Grejen är ju bara den att jag vet att jag ska flytta imorgon. Klockan 06.30 avgår min bil. Och tack vare att jag vet detta så borde jag ta tag i det som behövs göras. Så är det bara..
Tro nu inte att jag är helt deppig för att jag ska flytta, det är jag inte. Det kommer bli en riktigt rolig vinter och jag kommer säkert ha the time of my life :) Det är just bara det här steget precis innan jag flyttar som är jobbigt.. Det känns jobbigt att lämna alla här hemma och så. Kommer sakna dem. Men det kommer bli bra :)

Nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt..
Tanken är ju att jag ska hinna tvätta och städa min bil idag också - ett projekt som jag försökt hinna med i två veckor nu. Helst ska det göras innan det blir mörkt också.. Så jag får väl skynda på lite :P
Kram på er :)


panik!


P   A   N   I   K   !

Just nu tar jag en liten paus i packandet.. Stressar ihjäl mig annars.. Har tvättat 4 maskiner tvätt idag och mer ska det bli..
 Har packat, packat upp, packat ner och packat om igen.. Jag blir galen.. Det är inte kul att flytta för fem månader och ha världens minsta bil.. Paniken börjar komma nu. Det känns inte bra. Men men. Jag kan ju inte göra något åt det. Jag tyckte jag hade en bra plan och en fungerande planering, men tydligen inte..
Är grymt tacksam för att mina föräldrar ska komma och hälsa på mig till Lucia, då tar med med de sakerna som jag inte lyckats få plats med. Nu är ju bara frågan hur man ska prioritera..
Är glad för att Sara kommer hit imorgon kväll. Hon får ta en sista titt bland min packning och rätta till om jag packat fel. Sen får hon dessutom hjälpa mig att packa ut i bilen, men det vet hon inte än ;P
Men eftersom hon är den bästa som finns så hjälper hon nog gärna till <3

Nu återgår jag till alla mina väskor och grejor.. Suck.
Kram på er :)

igår.

Gårdagen var överlag mycket mycket trevlig :)
Jag shoppade så mycket att jag har ångest nu :P Det blev en massa kläder, bland annat 3 par jeans, 6 t-shirts, två linnen och en "hoodtröja", sen blev det även lite underkläder och så. Och utöver kläder så köpte jag allt från shampoo till Strepsils jordgubb och påslakan.. :P Allt som kan vara bra att ha i Branäs helt enkelt.. :)
Förutom att shoppa så var vi på Tivoli och åt och gick på bio och såg Madagaskar 2, niice :) Fast ettan är lite roligare faktiskt.. Och jag tror att det kanske kommer komma en trea också, det kändes som det, men man vet ju aldrig, vi får väl se. Tack till Sara och Denise för igår i alla fall :) Och speciellt till Sara som orkade låta mig dra runt henne i femtielva olika butiker på två olika shoppingcenter, det var kul med jobbigt, så stort tack hjärtat :)

Nu hinner jag inte skriva mer, ska packa upp allt jag köpte igår, ska tvätta lakan och påslakan och en massa annat och sen ska jag packa ner alla grejor i väskorna.. Jag åker på söndag. Om 45 timmar ungefär så sitter jag i bilen på väg upp. Har svårt att fatta det, men det ska bli kul :) Det känns otroligt konstigt dock, men jag är ändå förväntans full :)
Ska även klippa mig idag vid 15-tiden och även tvätta och städa bilen, så det är lika bra att börja göra allt som ska göras.. :P

Ta hand om er :)

shopping med stort S :)

Idag ska det shoppas. Ojoj säger jag bara.. Ska handla galet mycket. Vet inte riktigt hur jag ska få pengarna att räcka till. Haha. Men det blir säkert bra :)
Ska snart bege mig till CityGross och Maxi för att handla lite "vardagssaker" och sen blir det Familia med Apoteket och Matas bland annat. Ska även in om Jula och fixa mattorna till bilen. Sen borde jag tvätta bilen också, men vill inte bli våt och smutsig när jag ska shoppa så jag får kanske ta det imorgon istället.. Hm..
Efter det ska jag väl hämta upp Sara och så blir det Väla eller något annat trevligt :) Sen träffar vi Denise för lunch i stan vid 13-tiden.. Det ska bli nice :) En låång dag, men shoppa är aldrig fel ;P
Och så avslutas kvällen med bio, myys. Madagaskar 2 :) På engelska!! Mycket viktigt ;P



Igår hade jag jättetrevligt med kusinen på bio förresten, filmen var helt ok :)
Så tack Elise för en trevlig kväll, även om jag var övertrött mest hela tiden :P

Nej nu måste jag skriva klart min shoppinglista ;)

Kram på er :)

dagen.

Idag har jag varit slö. Otroligt slö.. Jag skulle vilja ha gjort 10 ggr mer än vad jag orkat med, men men, sånt är det. Man kan ju inte vara på topp alltid faktiskt..
Men som en konsekvens av att jag inte gjort allt jag borde så får jag göra allt det + det som jag redan planerat in imorgon istället. Och det var inte lite saker jag redan hade planerat. Haha. Tidsoptimist? Jaadå.

En tråkig sak som hänt idag är att Anton råkade köra in i en mur när han skulle hämta Alex. Det var glashalt på vägen och när han skulle svänga så gick det inte.. Han bara åkte rak fram. In i en mur.. Han försökte allt för att undvika muren, men bilen bara gick rakt fram.. Som tur är klarade han sig utan skador, värre blev det med bilen.. Tyvärr. Men en bil går ju alltid att laga :) Tydligen ska de ha fixat den tills den 10 december, så det är ju ändå bra.

Nu ska jag snart iväg på bio med min söta kusin Elise, vi ska se den nya Bond filmen :)
Den är säkert bra, iaf enligt Sara som sett den två ggr. På bio. Haha :)
Och så ska det bli kul att få lite kvalitets tid med kusinen nu innan jag flyttar.

Kvalitetstid fick jag även med Stina och Ida igår, vi åt lunch på Haket, så mysigt så. Sen gick vi en runda på stan efteråt.
Efter det träffade jag Anna, tjejen som jag ska köra upp till Branäs med, eller ja, hon ska åka upp med mig säger man kanske. Hon var trevlig så det blir nog en behaglig resa upp tror jag :)
Efter det så träffade jag Regina, fick se när hon band kransar till sin nya affär, sjuukt mysigt var där. Fullt med fina julkransar och annat pynt. Riktigt juligt :)

Imorgon är det shoppingdag med stort S!
Shiiet vad jag måste shoppa. Har en lista på ca 70 grejor som jag måste handla innan flytten.. Och givetvis drar jag med mig Sara på detta. Haha. Stackare.. :P
Men det blir nog en kanon dag. Vi har planerat in lunch på Tivoli, men jag har fått för mig att de inte har öppet, så det kanske får bli lunch någon annan stanns, sen middag på Big Buddah - men om Tivoli inte har lunchöppet så äter jag hellre middag där :P Vill hinna med Tivoli en gång till innan jag flyttar nämligen.. Vi får se hur det blir :) Och efter middagen så ska vi se Madagaskar 2 på bio. Mellan alla måltiderna blir det shopping tills vi storknar. Denise ska också vara med, men eftersom hon har en arbetsintervju i Malmö så tror jag hon joinar oss på eftermiddagen/kvällen kanske och hänger med och käkar och går på bion :) Myys dag ska det bli, om än stressig :P

Nu måste jag fixa till mig, sen blir det bio :)
Kram på er :)

just nu..

På tv just nu: CSI Miami - bäästa serien. Lätt.
I huvudet just nu: Tankar kring flytten.. Paniken börjar krypa sig närmare..
Görs just nu: Ligger nedbäddad i sängen och kollar tv. Och tänker..
Bör göras just nu: Soova.. Är extremt trött och har världens längsta dagar framför mig imorgon och på torsdag..

För övrigt så blir det bio imorgon och på torsdag. Überglad :) Älskar bio. Och det känns skönt med ett break från stressen..
Imorgon blir det Bond med Elise och på torsdag blir det Madagaskar 2 med Sara och Denise.
Och det, det är nice ;)

CSI nu, sen soova..
God natt :)

julklapparna :)

Nu har jag ork och tid nog att lägga upp bilderna som jag tog på alla de underbara julklappar som jag fick i lördags <3
Och ja, jag är mycket väl medveten om att kvalitén inte är den bästa.. Men men, bilder iaf :)


Börjar med en bild på en del av den goda maten vi åt i lördags - julbord :)


Jag fick två söta Hello Kitty nesessärer från familjen Andersson :) Mycket välbehövligt och användbart. Fick även en bodycrubber och tops/bomullspads. I den rosa har jag lagt ner alla saker från mitt "överlevnadskit" som jag fick av mamma och pappa :) Överlevnadskittet bestod bla. av vitamintabletter och smärtstillande och en massa andra produkter från apoteket. Med i min "överlevnadsnesessär" finns också de c-vitamin/aleovera tabletterna som jag fick av Saras familj :)


Världens sötaste adventskalender fick jag av min älskade familj. Den är inköpt på Matas och fullproppad med en massa härliga skönhetsprodukter. Så jag får en liten "skönhetsöverrsakning" varje dag fram till julafton :) Fick dessutom världens mysigaste morgonrock av Anton, svart med små Hello Kitty huvuden, myys är vad den är :)


Fick ett stort skönt satinunderlakan av mina kusiner - blev väldigt glad för det behövs verkligen inför flytten :) Och så fick jag en söt rosa mössa och två par stickade vantar av Edina och Joumana :)
Av Susanne och Thomas (Saras föräldrar) så fick jag en "avskedskorg" med bla. cheezballz, en söt giraff, ett fint juleljus, "håll dig frisk"-tabletter, ansiktshandduk, "party-princesssa" - nyckelring och ett fint kort - tack söta ni :)


Av Jonna och Regina fick jag ett strykjärn - och det behöver jag verkligen när jag flyttar :)
Av Emilia fick jag ett jättesött fodral till mitt pass, som ett skydd för att det inte ska gå sönder, verkligen smart för vissa länder nekar en inträde om man kommer med en trasigt pass..


Också av Emilia fick jag dessa roliga och tjejiga filmer :)


Av Bibbi fick jag foto på henne och mig :)
Och av Anton fick jag foto på honom ;)


Av Denise fick jag dessa helt underbara smyckena från SNÖ :)


Av min älskade mormor fick jag pengar som alltid :)
Och på den högra bilden ser ni ett ljus från kusinerna, en "Aboslute London" cd från Emilia (en cd med "Londonlåtar" - London är ofta ett tema i vår julklappar/presenter till varandra eftersom vi var där tillsammans julen -06) och två flaskor vin från Hannah och Felicia :)



Av Sara fick jag en underbar plansch med bilder från alla möjliga tillfällen och platser, bilder från våra dagar tillsammans. Överst stod det "Till min ängel, Elin" - såå jäkla fin, blev helt tårögd och började till och med gråta..
Så sjukt glad. Och mer tårar blev det för på den nedre bilden sitter mitt nya lejon som jag fick av Sara, sjukt söt och gosig. I brevet, som var otroligt långt, så stod det en massa härliga saker från Sara. Jag blev såå rörd. SÅ fint <3

Än en gång, världens största TACK till alla ni som var här i lördags, det var den bästa kvällen alltså :D
Tyvärr hittar jag inte mina skidor för tillfället, men när jag gör det så fotar jag och lägger upp ;) Skidor+stavar+pjäxor var nämligen en av alla de julklappar som jag fick av mamma och pappa <3

Nu ska jag återgå till att packa och organisera.. :)

Ta hand om er!


jag ser det snöar!

Det snöar ute just nu. MYCKET. Härligt är det :D
Ville mest göra världens uppmärksam på det, det kan ju vara någon som inte ser det in real life ;)
Haha :)

Ohh.. det går inte att lägga upp bilder just nu. Så typiskt..

dagens.. :)

Humör: Jag mår riiktigt bra idag och är pigg och glad :)
Gjort: Vaknade vid 7.15 så har varit vaken ett bra tag. Har hunnit äta frukost+två clementiner (juligt :D), har dessutom startat en maskin tvätt, röjt undan bland alla julklappar (bilder kommer senare) och börjat packa inför flytten så smått. Älskar att gå upp i tid, man får så mycket gjort :) Har dessutom ringt till både tele2 och elle interiör eftersom jag vill ha mitt mobilabonemang på autogiro och vill sätta stopp för premerationen på elle när det sista betalda numret kommit :)
Låånga telefonköer, men det gick till slut. Jag har även gosat med Sessa och hållt elden i kaminen levande hela förmiddagen ;)
Planer: Packa lite mer, skriva klart inköpslistorna, städa och tvätta lite till, ringa Stina och dubbelchecka lunchen imorgon och träna med mamma ikväll.
Ser på: Datorn samt lite på tv:n, tv4.. Vet inte vad det är för program dock..
Lyssnar på: Mamma Mia soundtracket :)
Läser: Inget alls utom möjligtvis det jag själv skriver..
Dricker: Vatten, är lite sugen på julmust, men försöker hålla mig ifrån det idag, det blev så mycket i helgen..
Äter: Inget, men funderar på att fixa lunch snart kanske?
Bästa: Att jag känner att jag får mycket gjort, just nu är jag otroligt optimistisk.. :)
Sämsta: Att risken är stor att denna entusiams och optimism kommer ta slut vid första bästa motgång. Haha. Men än så länge är jag positiv :)
Väder: Snö! Och lagom kallt. Det blåser lite, men vad gör väl det? :)

That was all for now.. :)
Men som sagt, bilder (dock från mobilen, så jag vet inte hur hög kvalitet de håller :P) kommer senare, orkar inte lägga upp just nu, men men :P Sen har jag även blivit av med mina skidor och pjäxor, hur de nu bara kunde försvinna sådär..?! Och de vill jag givetvis även lägga upp bilder på då de kanske är den "viktigaste" julklappen jag fick, det är ju lite svårt att åka skidor utan skidor..? Hm.. Så därför får bilderna vänta :)

Ha en bra dag :)

stort TACK för igår :)

Gårdagen var fullständigt underbar. Så underbar att jag blir tårögd. En såå härlig kväll med alla underbara vänner och min älskade familj. Jag vill bara säga stort TACK för igår alla ni fantastiska människor som var där. Ni är guldvärda ska ni veta :)
Det är en kväll som alltid kommer finnas i mitt hjärta, en oförglömlig kväll som jag alltid kommer att minnas.
Ett extra stort tack till pappa och mamma och Anton - jag älskar er och kommer sakna er fruktansvärt mycket när jag flyttar.. Tack för att ni gjorde min avskedsmiddag möjlig och tack för de fina julklapparna jag fick. Ni är underbara. De bästa helt enkelt :) Ni ställer alltid upp för mig i vått och torrt och ni slet som bara den för att få ihop middagen igår till den härliga kväll det faktiskt blev :) Jag är glad över att det är just ni tre som är min familj - jag älskar er
Även ett extra tack till Sara - mitt hjärta. Du är den bästaste. Du skyndade dig hem till oss och hjälpte till och fixa, sötunge :) Tack för din underbara planch och det fina brevet - tårarna rann. Kommer sakna dig olidligt mycket...
Du är som en del av min familj, som en syster som jag aldrig haft, och precis som min familj så finns du där för mig alltid. Är så tacksam över att du är min vän - jag älskar dig.

Jag vill sova nu, så tänker inte skriva något mer för tillfället.
Tänkte lägga upp bilder på allt underbart jag fick imorgon.
Än en gång tack till alla ni som kom och gjorde kvällen oförglömlig, ni är underbara :D

God natt :)


"elins julafton" - imorgon :)

Imorgon är det ääntligen dags för "Elins julafton/avskedsmiddag", som jag har längtat.
Det ska bli så otroligt kul att träffa alla en sista gång innan jag flyttar nästa helg. Och vi blir ganska många också, ca 25 personer, skiiitkul :)
Så det blir julmat och julmusik och julklappar och allt som hör julen till. Dock utan Kalla Anka på tv, det var lite svårt att fixa ;P Men jag ser verkligen fram emot morgondagen alltså.. :D
Och sen har det ju dessutom snöat, massor. Yay :)
Det är inte alla som får snö på sin julafton, men jag hoppas att den ligger kvar tills imorgon :)


En vacker vit jul :)

Jag är ganska trött nu och vill vara utvilad imorgon så jag borde sova.
Tänkte bara skriva några saker fort innan jag stänger ner.

I onsdags var det "spa dag" med Sara och Denise - helt underbar dag med massage och bad och vattengympa, det måste göras om :)
Igår jobbade jag sista natten på Findus, för den här gången iaf.. :P Skönt att vara lite ledig nu :)
Idag har det varit årsfest med Antons lag. Trevliga människor och goood mat. Riktigt god :) Men eftersom jag hade en del att göra ikväll så höll jag mig nykter och körde hem redan vid 22.

Det var nog allt just nu, kommer inte på något annat att skriva..
Känner smått panik inför flytten, men det är inget jag orkar tänka på nu. Nu ligger fokus på festen imorgon. Så fort den är över så kan jag ta tag i paniken. Haha :)

God natt!

sovande..

Jag ser tydligen ut såhär när jag sover:


Så ja, om någon undrade så vet ni det nu.. Haha.
Lite läskig bild nästan. Men rätt fin. Tycker jag. Tror jag.. Hm.. :P
För övrigt blir detta min nya msn bild ett tag. För jag vill inte vara som alla andra..

Dagen rubrik blev "sovande", otroligt passande för det känns i princip som att jag sover nu. Jag borde det i alla fall.
Har ju inte skrivit något här på ett tag, antar att jag får skriva mer imorgon.
Men mitt liv är väldigt stressigt och rörigt just nu, så vi får se när jag hittar tid att skriva helt enkelt.
Massage imorgon, dagens höjdpunkt - helt underbart. Det behöver jag verkligen.

God natt :)


omtumlande dag..

Det är verkligen läskigt att bara falla ihop sådär. Att kräkas för att man är så yr i huvudet och att sen behöva bli hämtad från jobb av sina föräldrar eftersom man inte kan se ordentligt.. På topp? Njäe, inte direkt..



Det har varit en omtumlande dag idag, det kan man ju säga.. Den började väldigt bra (förutom att det regnade in på mitt rum - se förra inlägget) jag fick äntligen tag på sjukhuset och har fått en tid till på tisdag. Jag pushade på lite och sa att jag ringt i hur lång tid som helst (vilket också är sant) och la dessutom till att jag snart ska flytta norrut. De köpte väl det, efter ett tag, så nu ska jag träffa Lisbeth på tisdag klockan 15. I eftermiddags var jag på pappas jobb och fikade, mycket trevligt. Drack en kopp kaffe där och satt och pratade i en halvtimme ungefär tror jag. Jag skulle egentligen handlat mat till Denise i personalbutiken, men de hade stängt 5-10 minuter innan jag kom, typiskt att de går hem tidigare just den dagen som jag orkar ta mig dit.
Sen ringde jag och terrade Denise lite, ville mest prata om maten, men babblade på i säkert 20 min.. Det blir lätt så med mig.. Haha :)
Sen var jag hos Stina, de har verkligen skaffat sig en helt underbar lägenhet. Så avundsjuk..
Hade jättemysigt hos henne, kladdkaka och massa prat :)



Allt var bra tills jag varit på jobb i ca en halvtimme. Blev akut illamående och kunde knappt stå upp. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå på paus, det funkade liksom inte för mig. Mådde illa så fort jag rörde mig. Läskigt.
Väl i pausrummet var jag tvungen att kräkas, och allt blev liksom svart. Rummet snurrade och jag ville bara lägga mig ner. Min arbetskamrat sa gång på gång att jag skulle gå hem. Hon oroade sig för om jag kunde ta mig därifrån själv. Hon sa att jag skulle gå hem och lägga mig. Hon ville köra mig hem, så jag inte körde av vägen, men det slutade med att mamma och pappa kom och hämtade mig.. Sedan dess har jag bara legat på soffan och vilat. Halvsovit. Jag vet inte, kalla det vad ni vill.. Nu orkar jag sitta upp och skriva i alla fall, så det går väl framåt..

Ska försöka sova nu.
God natt.

det regnar in. IN!!

Ja, jag skojar inte ens, det regnar in. Det droppar ner i min säng.. Shit. Mindre kul. Men Sara tyckte att det var humor, och ja visst, det är det ju. Men jag är lite orolig för hur det ser ut mellan innertak och yttertak.. Fuktskador kanske? Let's hope not.. Givetvis så har jag gjort något åt droppandet nu. Flyttat sängen och ställt en spann där det droppar.. Men det känns lite oroande i alla fall. Pappa får hjälpa mig sen i eftermiddag, fixa så att det slutar droppa in.. :P

För övrigt så  var det helt skumt när jag vaknade idag. Mamma kom och knackade på för att väcka mig och exakt samtidigt så gick både mitt alarm på mobilen och min väckarklocka igång. Liite creepy faktiskt.. Men men.
Det var väl tur att jag vaknade för då hörde jag droppandet och kände att ena kudden var helt blöt. Uscha.. :P

Nu har jag suttit och läst Bibbis paper, myyycket bra om jag får säga det själv :) Och eftersom jag vill bli lärare så är det extra kul att sitta och göra små ändringar och så. Lite övning inför framtiden :) Hon skriver om hur vida en kurator kan påverka om en kvinna för göra sen abort (alltså efter det att fostret är 18 veckor) eller inte genom den makt som kuratorn faktiskt har. Det är ju trots allt kuratorn som skriver ansökan om abort till socialstyrelsen. Sjukt bra paper. Du är bäst gumman :)

Nu ska jag köra in om på pappas jobb, fixa färdigrätter till Denise, efter det ska jag in till Stina och hälsa på i deras nya lägenhet. Ikväll blir det jubb.. Uscha.. :P

Ta hand om er :)

hos sara :)

Nu sitter jag hemma hos Sara. Denise är också här :)
Ringarna har kommit, yay :)
Happy happy.
Det kom nyss en katt på Saras balkong. Haha. Jag hörde bara ett "Vad ska vi göra?!?"
Kollar ut och där är en katt. Haha. Halvtpanik. Men Sara bar ner honom/henne och släppte ut katten vid ytterdörren.
Haha. Lite komiskt.. Men en söt katt iaf. Svart och stor.

Nu ska jag snart köra hem Denise och sen hämta upp David. Efter det ska jag hem om en snabb runda innan jobb.
Usch. Jobb.. Så trött på det..
Längtar till den 21:a klockan 03.00 då  jag jobbat mina sista timmar på det stället. I alla fall för just nu.. :P

Off to woork nu då.
Ta hand om er :)

news :)

Jag har fått veta ytterligare några saker kring min vinter i Branäs. Jag vet att jag kommer att dela lägenhet med en tjej som heter Frida, och eftersom hon hittade mig på facebook så har vi redan snackat lite på msn och sms, det känns skönt att veta lite om den man ska bo med tycker jag :) Och hon verkar vara en väldigt trevlig tjej från Götet :)
Frida kommer flytta till Branäs den 14/12, alltså två veckor efter att jag flyttar dit. Men det blir säkert bra ändå :)
Sen har jag även fått veta att hyran ska betalas kontant i förskott varje månad och att den (bara!) ligger på 1900/person och månad. Billigt :)




Idag har jag försökt ringa sjukhuset igen (utan framgång, som vanligt) eftersom jag måste få nytt recept. Visst, det handlar verkligen inte om liv och död, men tänk så hade det gjort det? Hur snällt är det då att låta patienterna sitta i världens längsta telefonköer och till slut inte ens komma fram överhuvudtaget för att telefontiden tar slut klockan 12?!
Dagens sjukvård alltså. Trötta mig..
Så med andra ord måste jag gå upp tidigt imorgon igen och sätta mig och ringa.. Jag skulle kunna göra så mycket roligare saker under den tiden..
Och det värsta av allt är att när jag ringde till den specifika "recept-telefonen" så påstår damen som till slut svarade att hon inte kunde hjälpa mig. Jag var tvungen att boka en besökstid för att kunna få ut mitt recept. På det ANDRA telefonnumret. Det som jag försökt ringa i flera dagar utan framgång.
Haha. Det är nästan skrattretande dåligt..
Och om jag nu skulle få för mig att bara åka dit och chansa på att de kan hjälpa mig, så lär de väl påstå att jag måste ringa och boka en tid för att få lov att komma in.. Ja vad säger man egentligen? Orka.



För övrigt har jag inte gjort jättemycket idag. Städat lite och cyklat. Spinningcykling stärker upp mitt knä, så det är ju bra. Och med en tv framför sig och någon halvdålig amerikansk serie så går det lätt en halvtimme utan att man ens hinner tänka på det :)
Nu ska jag sätta mig och fixa med Bibbis julklapp. Är lite deprimerad eftersom att Emilias tänkta julklapp mest visade sig vara skit. Så besviken jag blev.. Så nu måste jag tänka om. Hm.. Vi får se vad det blir av det :)
Annars är alla julklappar köpta och inslagna nu, ja nästan alla :) Och det känns bra, är väl förberedd inför "Elins julafton"/avskedsmiddag den 22 november :)
 Ser verkligen fram emot det :)

Skulle träffat kusin Stina idag, men hon fick jobba över (stackarn) så det får bli imorgon istället :)
Ska bli kul att se deras nya lägenhet, och hur brun hon har blivit efter Thailand :D

Nu blir det "julklappsfix" för min del.

Ta hand om er!

hemma från jobb..

Nu är jag äntligen hemma från jobb. Otroligt skönt. Värsta dagen på läänge faktiskt.. Och egentligen vet jag inte varför, för det var väldigt soft på jobb (som bilden här nedan kan intyga), inte så jättemycket att göra och så, men jag hade verkligen ingen lust alls idag..



Min sysselsättning på jobb idag. VR's korsord och Malaco Truly - Exotic Affairs.
För det första så är det korsordet så gaalet lätt. Jag klarade hela på typ fem minuter. Det var i princip bara att skriva och skriva och vips så var man klar. Men det kan vara ganska skönt ibland :)
Och för det andra så blev jag lite glad när jag upptäckte att de råkat sätta fel pris på mitt favoritgodis (Exotic Affairs) i automaten på jobb. Den skulle kostat 14 kr, men när jag skulle betala så blev det bara att de tog 8 kr av min tjuga :) Sen testade jag en gång till, för jag tyckte att det var lite konstigt, men då drog de fortfarande bara 8 kr. Hihi.
Ja, lite vardagsglädje sådär, aldrig fel :)

Men nu ska jag sova. Måste gå upp klockan 10 för att ringa en massa samtal och så. Eller absolut senast halv elva måste jag gå upp. Jag tror det blir 10.30 faktiskt. Jag behöver min skönhetssömn ;)

God natt :)


god natt :)

Känner att min förra inlägg blev lite flummigt..
Men det kan inte hjälpas, jag är ganska trött ;P
Så läs det med den informationen i bakhuvudet så förstår du nog mitt sinnestillstånd lite bättre.
Nu stänger jag datorn.. :P
GOD NATT :)


borde sova..

Ja, det borde jag verkligen. För längesen.. Men det har hänt en del saker ikväll :P

När jag kom till jobb ikväll så kom David med en kokbok till mig, Matpusslet heter den, mycket fin kokbok måste jag säga (fast sen har jag ju också ungefär 15 kokböcker nu, jag som typ aldrig lagar mat :P) Men hur som helst så visste jag inte riktigt varför jag fick den här kokboken varpå David säger att den är från Kjell (vår chef). Jag fattar fortfarande ingenting. Ska jag ta detta som en pik eller vad? Vad är det för kokbok egentligen och varför får just JAG den?
Då informerar David mig om att alla har fått den. Då blev jag istället väldigt glad för boken, innan dess kände jag mig mest förolämpad :P

Bilden har jag lånat av
http://www.newsdesk.se/ från en intervju/promotion för boken med bland andra Annika Behm Gullstrand på Findus



Jag kom hem från jobb vid halv fyra efter att ha blivit förföljd av en polisbil HELA vägen hem.. Ja inte in på gårdplanen, men annars körde de bakom mig hela vägen. Eller rättare sagt så körde jag en bit bakom dem när jag körde ut från parkeringen på jobb, sen stannade de intil sidan och släppte förbi mig efter några hundra meter, sen låg de ca 20-30 meter bakom mig hela vägen hem till mig. Och då ska jag tillägga att jag körde förbi posten, parkerade bilen, gick ur och la på ett brev, sen in i bilen igen och körde vidare hem. Fortfarande efter mig. Varför undrar jag då? :P
Jag har inte gjort något fel. Körde inte ens för fort.. Lite skumt var det. Men de kanske letade efter något/någon..
Men nog om det, jag kom ju hem i säkert förvar i alla fall. Nästintill med poliseskort. Haha. Fast ska de inte ligga framför en för att det ska räknas som det.. Hm..

När jag väl kom hem så hittade jag Emma på msn, hon är ju i Malaysia nu så det blev att vi snackade ett tag :) Så avundsjuk jag är på henne, vill också vara iväg i värmen.
Det är så kul att läsa hennes blogg (http://emmabr.blogg.se/ - Emma på luffen) och läsa om allt de har för sig där borta och vad de ser och upplever :)

Efter snacket med Emmapemma så gick jag upp igen för att prata med pappa lite. Han flyger snart till England, jag trodde det var London han skulle till, men det var tydligen Manchester.. :P Vilken dålig koll jag har.. Hur som helst så är jag ganska avundsjuk för England (men speciellt London då ;P) är ett himla trevligt ställe :)
Men ja, jag snackade med pappa lite, alltid trevlig. Han blev dock lite paff över att jag var vaken överhuvudtaget.. Men jag konstaterade att det var jag, sen hämtade jag in tidningen till honom och visade upp kokboken ;D
Ska nog joina pappa till jobb på fredag (när han kommit hem från Englandish igen) och be om Peter och Kenneths (pappas arbetskamrater) autografer ;) De är ju nästan kändiskockar nu när de har varit med och gjort en kokbok, och då måste jag ha deras autografer ;)
Och jag tror faktiskt att de skulle bli lite smått glada och stolta om jag frågade dem, i alla fall Peter, för han är en väldigt rolig person i största allmänhet tror jag :)

Nej nu ska jag sova. Hörde precis att pappa blev hämtad av sin arbetskamrat och klockan är faktiskt ganska mycket. Eller lite.. Beroende på om man ska gå upp och jobba om någon timme eller inte.
Men det ska ju inte jag..
Så god natt :)

fars dag imorgon :)

Imorgon är det ju fars dag, det hoppas jag att ingen har lyckats missa? :)
Det känns konstigt att inte morfar finns här mer.. Igår skulle det ha varit hans födelsedag dessutom..
Vi brukar alltid slå ihop hans födelsedag med fars dag, åka hem till mormor och morfar på fika..
Saknar honom. Varje dag.


Morfar <3

Men imorgon ska pappa firas i alla fall, och det blir nog en bra dag tror jag. Han ska få lite presenter och frukost på sängen och sånt :) Sen ska vi nog åka till mormor, eller så kommer hon hit :)

trött..

Yes! För en gång skull är jag trött innan klockan har hunnit bli fem på morgonen, och det känns så otroligt sköönt. Ska strax sova, helt underbart ska det bli :)

Ikväll har jag träffat Bibbi, det var mycket mycket trevligt. Det kändes verkligen att det var längesedan sist, vi hade hur mycket som helst att prata om :) Och så åt vi god mat på Mezo. Pasta båda två. Jag med champinjon- och baconsås och Bibbi åt med en sås av räkor och musslor.  Väldigt gott :)
Sen hade Bibbi någon "idé" om att hon knappt hade några bilder med oss tillsammans på, så därför fotade hon oss. Massor. Haha. De andra på Mezo störde sig nog rätt mycket på allt blixtrande, men vi brydde oss inte så mycket..
Efter maten så gick vi en runda i stan, gick upp till kärnan (nästan enda upp, men inte sista trapporna, vi ville ju inte bli våldtagna eller mördade - haha) eftersom jag ville ha bilder på mitt älskade Helsingborg nu när jag flyttar norrut. Det känns lite vemodigt, för jag älskar ju verkligen stan. Året om..
Vi hörde en del fladdermöss också. Det var inte så nice.. :P
Sen körde jag hem Bibbi, sprang in om video-butiken och handla lite godis, eller ja, mycket godis, men det är faktiskt slut nu. Jag bjöd på mamma och pappa, Anders, Lisa och Jennie när jag kom hem. Och då tar det i regel slut ganska fort.. ;)
Bibbi hade en förhoppning om att jag skulle få se "gårdskatten" när vi var hos henne, men han var visst inte ute idag. Istället visade hon mig en ny affär som säljer ballonger. Världens sötaste affär ju :) Me love <3  Tyvärr hade de inte öppet då på kvällen, men jag ska lätt dit en dag när de har öppet :)
Efter det körde jag Bibbi till John, han bor på Ragnvalla tror jag att det heter. Jag har aldrig haft något emot det området, men idag var där några skumma typer ute vid vägen efter att Bibbi blivit avsläppt. Så jag tog det säkra före det osäkra och låste dörrarna och körde därifrån. Fort.
Haha - liite nojig kanske? ;P

Det kommer nog en del bilder från kvällen sen en annan dag, jag orkar inte lägga in dem just nu..
Men ett stort tack till Bibbi för en riktigt trevlig kväll :) Har verkligen saknat dig, du är bäst :) <3



Bild från
www.branas.se


En helt underbar bild från min blivande arbetsplats :)
De har börjat 'spruta' snö i några av backarna där nu, än så länge har de bara börjat använda snökanonerna i två backar, men det är ju alltid något :D
Tre veckor tills jag kommer befinna mig där uppe :)



Nu ska jag försöka sova.
God natt och ta hand om er :)


golvet..

Just nu sitter jag på golvet framför min säng.. Why you might ask? :P Haha ja, hela sängen är överbelamrad med blivande julklappar.. Dvs saker till folk som ska slås in.. Satt och organiserade det förut, och shit så mycket grejor. Haha. Lite smått galet faktiskt. Men det kommer bli bra :) Det roligaste är egentligen att slå in julklapparna tycker jag, jag älskar att göra det överdrivet. Alltid snyggt papper och massa små söta detaljer. Oftast gör jag handskrivna små "kort" till varje julklapp också, men det ska jag nog hoppa över i år tror jag.. Det tar ganska mycket tid.. Och rim och sånt ska vi inte prata om.. Det tar ju en halv evighet.. :P


Bild lånad av
http://blogwithbaby.blogspot.com

Själva julklapparna då.? Jag är ju en sån person som hellre köper något som faktiskt betyder något och har en mening, istället för att köpa något bara för att det är dyrt och in fashion.. Samma sak gäller när jag får något.. Jag uppskattar verkligen om där är en tanke bakom det jag får, det spelar egentligen ingen roll vad det är eller vad det kostat men att den som köpt det verkligen tänkt till. Det är viktigt.. :)
Så tycker jag, inte säkert att resten av världen håller med mig. Men vad gör det.. :P

Nej nu ska jag köra till Väla en snabb runda. Har tre julklappar till som ska inhandlas och tänkte att det är lika bra att få det gjort :)
Eftersom jag inte är hemma till jul så firar jag jul den 22:e november i år, tillsammans med familjen och vännerna här hemma. Ser verkligen fram emot det :)

Ikväll ska jag spendera min tid tillsammans med Bibbi :) Saknat henne grymt mycket så det ska bli sjukt trevligt :)

Ta hand om er :)

sömnlös..


Vet verkligen inte vad det är med mig nu för tiden men jag har extremt svårt för att somna.. När jag väl somnat så sover jag oftast hela natten, eller dagen, beroende på när jag lyckats somna.. Jobbigt. Tror att det beror på hur jag jobbar. Man blir lite fucked up pga tiderna. Men snart flyttar jag, ett nytt kapitel i mitt liv börjar. Ett jobb som jag älskar med tider som är normala. Otroligt skönt. Men det har ju en baksida också.. Långt ifrån familjen och vännerna och mitt "vanliga" liv. Det kommer kännas märkligt, men jag hoppas och tror att det kommer bli bra :)


Följande skriver jag bara för min egen skull.. Så om du som läser inte är ett dugg intresserad så köper jag det.. Hoppa bara över det i så fall..
Har reflekterat mycket över det förflutna och mitt gamla liv på sista tiden. Det kanske låter lite pretentiöst..?
Skitsamma egentligen.. Har i alla fall tänkt mycket på hur allt varit och vad som orsakat att saker och ting blivit som de blev.. Vet inte riktigt vad jag kom fram till men vet att mycket berodde på mig. Bara mig..
Jag måste ha haft en föreställning om att jag hade all rätt i världen att bete mig precis som jag ville. Så dumt. Så otroligt dumt..
Jag är inte den personen längre. Jag försöker att inte vara det.
Satt och läsa igenom några gamla mail idag. Mail från mitten av 2006.. Vad fan höll jag på med?
Man borde inte få bete sig så. Det borde vara förbjudet. Leka med andra människor på det viset..



Nog med "självömkan" eller vad man ska kalla det från min sida nu..
Över till något roligare..

CSI :)
Världens bästa serie tror jag. I alla fall i dess genre. Just nu är det CSI Miami på Kanal5.
Me love love love.. :)
Spännande som bara den.



Ska försöka sova nu.. Går inte det så städar jag nog lite och försöker igen..  :P
Imorgon blir en rolig dag.
Städa, tvätta, träna.
Sen träffa Bibbi :) Längesen så ska bli hur kul som helst.
Kanske ska inom på Väla en runda innan jag ska till henne, och eventuellt hälsa på i Stinas och Jonas nya lägenhet med. De börjar flytta in imorgon :)
Lite osäkert med vad som händer, men ska iaf träffa Bibbi :D Och det är ju egentligen det viktgaste av allt ;)

God natt.

avgjort?:D

Valet är nu avgjort? Ryktet säger det. Obama är uppe i över 270 röster. Tyckte de sa att han har 297, eftersom man har "bestämt sig för" att han kommer vinna vissa delstater. Det lutar tydligen åt det. Halva världen måste vara överlycklig just nu, det är iaf jag.
Nu ska jag stänga tv:n och sova gott till klockan 10, kanske 11, wieho. Haha.
Men lite sömnbrist är väl inget, Obama vann ju ;D
Och världens eloge till Filip och Fredrik för en riktigt rolig valvaka. Mycket roligare och nästan mer givande än både TV4 och SVT1..

God natt världen :D

presidentval, träningsvärk och kommande panikshopping..


 

Spännade i valet. Tror det står 207-135 till Obama just nu. Hoppas verkligen att han vinner :)
För övrigt har jag träningsvärk i ryggen och armarna. Häärlig känsla. För då vet man ju att träningen ger något :P Och så ska jag få massage på torsdag, såå härligt. Längtar :D

En annan sak som jag tänkt på är att jag från och med imorgon och framåt kommer att börja paaanikshoppa inför flytten. Shit vad mycket jag måste handla.. Usch. Blir ju helt deppig av att tänka på det. Ja missuppfatta mig inte nu, jag älskar att shoppa, men hatar att vara utan pengar. Haha. Den ekvationen går kanske inte riktigt ihop, men alla de saker som jag ska köpa imorgon och dagarna som föjer är saker som jag måste köpa innan jag flyttar + en del grejor till min avskedsfest.
När jag väl har flyttat så är det nämligen över 7 mil till närmsta stad. 7 MIL! Det blir inte mycket shopping där uppe inte. Det kanske iofs är positivt för min ekonomi, men inte fullt så kul kanske..
Måste köpa ett strykjärn, lite nya kläder, speciellt byxor och t-shirts. Behöver också en hel del grejor från apoteket. Ska bunkra upp med panodil och liknande, det kanske inte finns apotek där uppe? :P Inte inom rimliga avstånd i alla fall..
Den har jag en låång lista till med saker som ska köpas..
Men men - den dagen, den sorgen. Det får jag ta imorgon helt enkelt :P

Tror jag ska försöka slumra till lite nu, och vakna i tid till att valet avgörs :)

Ta hand om er!

70 röster to go..


Obama passerade nyss 200 elektorsröster :D
Det magiska talet är 270, kommer man över det så har man vunnit :)
Kollar på Kanal5, deras valvaka med Filip och Fredrik, såå roliga de är :)


Bild lånad av aftonbladet.

Tror inte jag kan sova för än det är avgjort, följer hela valet med spänning just nu.
Oh Happy Day - just nu på Kanal5! :)


ooont!


Okej, nu tänkte jag börja med att beklaga mig lite.. :P
Har såå ont i halsen idag! Vaknade och kunde knappt svälja. Ajaj säger jag bara.
Och jag fattar inte hur detta har gått till.. Jag har nämligen försökt vara som min underbara Sara - den enda person som jag känner som genom tankar kan hålla sig frisk. Varje gång hon börjar känna sig sjuk tänker hon nämligen att hon inte är det, hon är frisk, och därför blir hon sällan sjuk också..
Så då tänkte jag att om det funkar för henne så bör det funka för mig också. Men trots det har jag ont i halsen.. :P
Det är ju inte direkt så att jag håller på att dö, men jag förstår inte varifrån det kommer, jag känner mig ju fullt frisk förutom det :)
Så med andra ord har jag druckit sjukt mycket te idag och ätit några pepparkakor och några bitar choklad (som min snälla lillebror bjöd på) för att hålla humöret uppe.. :)
Snart tänkte jag fixa lunch (får väl se om det går bättre att svälja då :P) men innan dess ska jag sätta mig och lägga upp bilder till Antons lag (på
www.ekeby-greys.com) från deras U15-föräldrar match :)

Strepsils Jordgubb - Världens bästa uppfinning? ;P
Iaf världens bästa halstablett tycker jag :)
Bilden lånad från  www.apoteket.se

Ta hand om er!

longing for..


Just nu längtar jag efter snö och skidåkning.
Och förut ikväll så slog det mig att jag längtar efter kärlek.
Längtar efter känslan att vara kär..



Mm, livet är allt bra märkligt ibland.
Nu måste jag sova.

God natt :)

drömmar..


Jag skrev inte mer sen igår, jag var för trött.. Antar att jag kommer skriva mer idag istället..
Men inte just nu.. Just nu tänkte jag skriva om drömmar.. På senaste tiden har jag drömt en massa konstiga drömmar. Inte så att de är direkt läskiga. Bara konstiga. Och alltid om samma person.. Riktigt märkligt.. Givetvis är det inte bara en enda person med i drömmarna, men samma person återkommer gång på gång.. Vad betyder det?!
Börjar bli frustrerad över detta. För det är ingen som jag egentligen vill drömma om. Vi har ingen direkt relation i verkliga livet så varför drömmer jag om den? Eller jo förresten, vi är väl vänner kanske. Men helt ärligt så har vi den mest "fucked up" vänskapen jag någonsin varit med om. Därför fattar jag veerkligen inte varför jag drömmer som jag gör.
AAH.. Jag blir knäpp..
- Någon som kan drömtydning?!
Heelp me. Tack!

Nu är det off to Väla som gäller. Fixa det sista till mammas present :)

Ta hand om er!