wöörk



Off to wöörk nu då. Oj så skoj. Haha.
Haft en bra dag idag iaf :)
Får väl skriva mer kring det när jag kommer hem kanske.

you know you love me,
xoxo

elin

london..

Längtar efter London.. Shoppa på Oxford och Bond Street, Harrods och Selfridges..
Longing for London..

 







you know you love me,
xoxo


elin

million dollar baby ;)

Nej, jag menar inte filmen, jag syftar på något helt annat nämligen  m i g s j ä l v  :)
Hur egoistiskt är kanske inte det nu då? Mja ganska så antar jag, men jag har ingen som helst plan på att ta åt mig av äran själv så här kommer förklaringen:
Som jag skrev i mitt förra inlägg så fick jag fantastiskt mycket hjälp på Matas, och mycket tack vare dessa produkter jag köpte så känner jag mig verkligen som "a million dollars" ;P Jag vet att det låter grymt ytligt, men det får man väl vara ibland, ytlig alltså.. :)

Hur som helst så vill jag snabbt bara tipsa om dessa underbara produkter som jag fick tips om/använder:

    

 

CLINIQUE - Deras kända 3-steg. Liquid facial soap, clarifying lotion och dramatically different moisturizing lotion. Rengöring, ansiktsvatten och en lotion som funkar som både dag och nattcreme.
KANEBO SENSAI - Smoothing Water Makeup Base är en produkt som ser ut som rent vatten och har konsistens av en fyllig lotion. Tas efter dagcremen och innan concealer och foundation. Gör huden silkeslen.
KANEBO SENSAI - Concealer Brush Type. En ljus concealer som täcker bra och ger ett jämt resultat.
CLINIQUE - Pore minimizer instant perfector. Minskar de stora synliga porerna och gör huden len.

Det känns kanske löjligt att skriva om det här i bloggen, men jag är så sjukt nöjd med dessa produkter att jag kände mig tvungen att dela med mig till övriga världen :P De är ganska dyra, men de är dryga och bra, väldigt bra. De funkar på mig i alla fall :) Vanligtvis så brukar jag inte känna mig helt bekväm i att gå utan smink om jag ska göra något speciellt eller så, jag använder oftast foundation, lite puder, mascara och eyeliner. Men nu kan jag känna mig säker helt utan smink, oavsett vad jag ska göra, och det känns kanon :)



Jag har ju inte diskuterat världsproblem i bloggen idag direkt, men hur ofta gör man det egentligen? ;P
Nej nu ska jag återgå till ett av mina favoritprogram, CSI på Kanal 5, hur bra som helst ju. Efter det blir det sängen för min del.



Har jag förresten sagt att jag ÄLSKAR HÖSTEN? ;P
- Alla färger i naturen, höstshopping, filmer och böcker, me loove.
Imorgon blir det shopping med Sara och sen till stallet, sen wöörk. En kanon dag helt enkelt :)





you know you love me,
xoxo


elin

shoppat..

Idag har det blivit lite shopping. Känner att jag mår lite bättre än förut, men inte helt bra än. Så för att känna mer pepp så shoppade jag idag. Det piggar alltid upp. I alla fall för stunden. Träffade en helt underbar "expedit" i sminkbutiken Matas som hjälpte mig otroligt mycket, svarade på alla mina 1000 frågor och var bara såå hjälpsam och härlig. Tyvärr minns jag inte vad hon hette, tittade inte på hennes namnskylt, om hon ens hade någon? Men hur som helst så var hon otroligt bra :) Handlade för mycket pengar där, men det var väl behövligt. Sen köpte jag nya mysbyxor och två nya klockor också. Jetset :) Tyvärr hade de inte den jag ville ha, den vita Monaco, men jag köpte två andra istället :) En rosa Cannes och en vit St Tropez. Är ganska nöjd med dem men frågan är om man inte ska satsa på en Monaco? Hm, vi får väl se.


De två jag köpte.
Cannes och St Tropez


Den jag egentligen ville köpa,
Jet Set - Monaco

Men man kan ju inte alltid få som man vill, och jag är som sagt nöjd med de jag köpte, tycker de är jättefina :) Är lite sugen på en klocka från Paris Hilton också, inte för att det är hennes givetvis, utan för att den är snygg. Men den kostar över 2000 kr och man kan ha roligare för de pengarna anser jag.. :P



Utöver shoppingen har denna lördag varit otroligt lugn. Min plan var att gå upp vid 8.30 men stängde av klockan när den ringde, hade verkligen ingen energi.. Pappa väckte mig strax efter 10 men ville inte gå upp då heller, så det slutade med att jag gick upp efter 13 någon gång och sen följde jag med mamma till mormor. Hon är också sjuk och det är så otroligt hemskt att se hur hon liksom bara tynar bort eller vad man ska säga.. Hon består nästan bara av ben och skinn och jag tror tyvärr att hon är ganska deprimerad. Tycker det är riktigt dåligt av hennes läkare att inte skriva ut något antideprisivt eller liknande.. Hon pratar hela tiden som om hon är döende och när mamma frågade om hennes läkarbesök om en månad så svarade hon i princip "Ja vi får väl se om det blir något läkarbesök.."
Det gör ont i mig att se att hon liksom har gett upp.. Det är som om hon bestämt sig för att hon är sjuk..
Det känns jobbigt att hon tänker så, vi har ju redan förlorat morfar, hon borde ju ändå fatta att vi inte klarar av att förlora henne med?



Orkar egentligen inte tänka på tråkiga saker som det med min mormor, man känner sig inte piggare och friskare av det direkt.. Är lite orolig över vad det är för fel på mig egentligen, gällande att jag inte mår bra alltså. Jag är sällan så pass sjuk att jag väljer att inte jobba, har nog den bästa arbetsmoralen någonsin i princip, så när jag väl väljer att inte jobba så är det ganska illa. Då mår jag väldigt dåligt.. Och det har jag gjort.. Förhoppningsvis mår jag helt bra snart :)

Och som sagt, shopping piggar upp lite. För stunden.
Därför klickade jag nyss hem en massa böcker från adlibris.com (verkligen MASSA böcker, de kommer inom en vecka - can't wait :D) och kollade in höstmodet på nelly.com och laredoute.se, kanske ska beställa något skönt stickat därifrån?
Så får det bli :)



Älskar att hösten är här med alla härliga kläder och mysiga stunder i soffan framför en bra film eller en spännande bok och en stor kopp te eller kaffe. Lite vardagslyx :)



Detta inlägget blev mycket längre än vad jag räknade med, antar att man behöver skriva av sig ibland..
Nu ska jag försöka sova, tänkte gå upp tidigt imorgon och se om jag orkar träna ett pass imorgon kl 10 - vi får väl se helt enkelt, känns som att det hänger på hur min kära lilla mage känner sig.. :P
Jag hoppas att den känner att det är ok med ett steppass - börjar få lite abstinens här ;P

God natt :)

you know you love me,
xoxo

elin

sjuk..

Känner mig riktigt sjuk idag. Jag fattar inte varför jag inte bara kan få vara frisk ett tag?
Jobbigt är det i alla fall. Har så extremt ont i magen att jag inte kan äta. Ibland tror jag att det är något allvarligt fel på mig. Och det känns läskigt..
Mamma ska försöka få mig att äta lite fil nu i alla fall. Har noll energi, så vi får väl se om det funkar.




Ungefär såhär känner jag mig. Trött och hängig. Och med noll aptit.
SUCK!
Aja, man överlever väl.

you know you love me,
xoxo


elin

sugen på..

Just nu är jag nog lite knäpp, haha, fråga hela min familj så kan de verkligen intyga det. När jag kom in i tv-rummet efter att jag gjort mig i ordning inför jobb så utbrister jag (halvtdesperat) att jag är gryyymt sugen på en köttbullsmacka med rödbetssallad. Och det är egentligen inget som jag brukar äta så ofta. Men just nu är jag som sagt otroligt sugen på just det. Don't ask me why ;P
Men eftersom jag inte kan få tag i en sådan macka just nu så får jag blogga lite om det istället. Och här kommer då en bild på en köttbullsmacka med rödbetssallad ;)



Nu ska jag köra till jobb. Men är fortfarande sugen på en köttbullsmacka.
Haha. Besatt? Mja, kanske.

you know you love me,
xoxo


elin

bilder från gårdagen :)

Här kommer bilderna från igår som jag lovade :)
Klicka på dem så blir de större..
Enjoy :)


Till vänster: Den tjocka stallkatten, otroligt söt :)
Till höger: Sara och Misty i solnedgången.


Möllan som vi gick/red förbi,
fin tycker jag, lite historisk känsla liksom :)


Till vänster: Sara och Misty påväg ner för en backe
TIll höger: Sara och Misty med möllan i bakgrunden


Sara red vidare och jag fortsatte på min promenad,
gick bland annat förbi Ausås kyrka.


Tillbaka i stallet där världens sötaste mini shetlandsponny
och världens tjockaste katt bor :)
Visst liknar katten den där seriekatten Gustav lite? ;P



Än en gång ett stort tack till Sara för en trevlig dag :)

Nu ska jag snart iväg och träna med mamma, nice. Mamma och pappa kom nyss hem så ska väl umgås lite med dem nu tror jag :)



you know you love me,
xoxo


elin




dagen :)

Hemkommen från jobb och fullständigt död. Haha. Illa detta. Men ska sova nu, otroligt skönt ska det bli. Funderar starkt på att inte ställa något alarm imorgon, kan vara skönt att sova tills man vaknar av sig själv. Det är sällan jag gör det.. Och för att lura mig själv så försöker jag "kompensera" genom att snooza, och enligt Emma så funkar inte det, man blir inte piggare, bara ännu tröttare, eftersom hjärnan vet att den inte får "sova" i mer än 9 minuter till.
Så det så. Om man tror på Emma då, och det gör man :D



Följande skrev jag klockan 22, men råkade stänga datorn så kunde inte publicera det..:

Dagen har spenderats med Sara, världens bästaste :D Vi var i stallet i nästan 4 timmar, helt underbart :) Hon red en låång runda på ca en mil och jag var minsann också duktig och motionerade och gick en runda på 4-5 km :) Det har varit en nice dag med massa frisk luft och hästar :D
Tack Sara för en underbar dag :)

Sen skulle jag lägga upp en hel del fina bilder från idag, men som sagt, datorn dog förut och nu är jag på en annan dator, så bilderna får komma imorgon istället

GOD NATT :)

you know you love me,
xoxo

elin


wöörk.

Snart är det off to wörk för min del, känner noll inspiration för det idag kan jag lugnt säga.. Har precis vilat en massa och innan dess träffade jag söte Bibbi. Vi var nog ungefär lika trötta hon och jag. Normalt så pratar vi jättemycket om allt möjligt när vi ses men idag så tittade vi mest på tv och sa inte så mycket. Kändes lite konstigt :P Men man måste ju inte vara pratsugen alltid, vi skyller på vädret?

Upplysning till alla mina vänner  (+familj och släkt..) - Den lördagen den 22 november är det "avskedsfest" för mig hemma hos min familj, så boka in det datumet redan nu så ni inte blir dubbelbokade, jag vill givetvis att alla som kan och vill kommer så jag kan säga hej då ordentligt till alla. Okej att jag bara ska vara borta i fem månader, men jag vill ändå få säga hej då :)



"Temat" på festen kommer vara JUL eftersom jag inte kommer fira jul hemma i år, så det blir väl lite glögg och pepparkakor och julinspirerad mat, kanske lite julklappar och tomteluvor också? Det blir ju vad man gör det till :)
Men jag hoppas som sagt att så många som möjligt kan komma, det är ganska långt fram i tiden, två månader, så en mer ordentlig inbjudan kommer senare :)





Nej nu ska jag käka lite och sen bege mig till jobb - wieho, not.
Vill bara sova.. Imorgon blir det städning och träning, det känns kul, så får väl hoppas att tiden går fort ikväll så det blir tisdag snabbt.

you know you love me,
xoxo


elin

hm..

Jag skrev nyss ett jättelångt inlägg kring hur jag lätt förtränger saker, och då menar jag inte att jag medvetet gör det, utan snarare att det bara blir så, kanske som en försvaramekanism? Jag har på något sätt börjat visa en distans till olika saker, både saker som fått mig att må bra men även saker eller händelser som har haft motsatt effekt. Helt ärligt så är det skitläskigt, jag vet inte hur jag ska hantera det.. Hjälp? Hur kan man bara tänka tillbaka på något som har hänt och ha en helt övertygande känsla av att "det där hände inte mig"..?
Och för att göra saken ännu värre så handlar detta om saker som har haft en otroligt stor del i mitt liv.
Vad blir det då kvar?

- Men sen insåg jag att jag inte kunde lägga upp det inlägget på internet. Det sårade både mig och andra märkte jag, så därför tog jag bort det..

Och då kanske man undrar varför jag skriver något överhuvudtaget?! Helt ärligt så vet jag inte..
Nu ska jag iaf ta en lång dusch och sen gå ut och gå hur långt som helst. Det är nästan det enda som funkar när jag behöver rensa hjärnan. Jag, iPoden, walkingskorna och vägen.. Min terapi.



you know you love me,
xoxo


elin

längtar efter snö!

Idag är ingen bra dag, helt ärligt mår jag jättedåligt. Har 38,5 i feber (ok, det kanske inte är världshögt, men jag har vanligtvis en låg kroppstemperatur så stundtals känns det som att hjärnan kokar...!) och orkar nästan inte göra något alls.. Därmed ställer jag in träningen, tyvärr, och får väl spendera dagen på soffan så man är fit for fight ikväll på jobb.

Jag har funderat mycket kring det här med att dra iväg och jobba i fem månader, ena stunden är jag överlycklig och nästa känner jag mig som världens egoist som bara ska dra så.. Det kommer nog kännas konstigt att inte vara hemma alls på så lång tid. Men man kanske får någon helg ledigt och kan åka hem och hälsa på? Vem vet.. :P
Jag är iaf glad att jag ska iväg, och det är nog bra att få göra detta, detta som jag verkligen verkligen vill. Lite ego-boost.. För det är jag väl värd?



Längtar efter snö och skidåkning.. Har seriösa planer på att utveckla mina snowboardkunskaper i vinter också. Riktigt nice :) Jag tror att det kommer bli den bästa vintern någonsin, jag hoppas verkligen det :D

Har funderat på det jag skrev i mitt förra blogginlägg, om höst och vinter osv, och jag har kommit fram till att detta är mina absoluta förväntningar, hösten 2oo8:
Lite verklighetsflykt, regn på rutan, varm choklad, soppor, höstäpplen - äpplepaj med vaniljsås, 
böcker, filmer, bio, mysiga stickade kläder, börja använda vantar och mössor,
intressanta möten med människor, eventuellt en liten romans bland höstlöven
och gärna en föraning om att jag gjort rätt val inför vintern
- har säkert fler förväntningar, men detta kom jag fram till just nu..

Nu ska jag hämta in posten, sen blir det soffan med en varm skön filt och en kopp te. Me like. Ibland kan man mysa till det även om man är sjuk.. :)

you know you love me,
xoxo


elin

GLADAST!!

Egentligen är jag dödstrött just nu, för jag jobbade till halv fem imorse, men jag MÅSTE bara skriva detta sen ska jag sova igen.. :P
- Jag pratade nyss med Karin som är personalansvarig i Branäs och DE VILL ATT JAG SKA JOBBA HOS DEM SOM RECPETIONIST HEEEELA VINTERN FRÅN SLUTET AV NOVEMBER/BÖRJAN AV DECEMBER TILL MITTEN AV APRIL UNGEFÄR. Och hur kul är inte det? :D Jag är så gaaalet glad idag att det inte finns :D Haha :D Kan inte riktigt fatta det. Och inte nog med det, Karin är typ världens goaste så hon var så otroligt positiv i telefonen att det knappt var sant, shit, jag är så glad :D



Nej nu måste jag verkligen sova igen.. :P
Ville mest bara skriva det.. :D
- GOD NATT :)

you know you love me,
xoxo

elin

100 dagar till julafton!

Idag är det bara 100 dagar kvar tills det är julafton, och hur underbart är inte det? :)
Efter som jag älskar hösten och vintern så längtar jag efter en mysig höst, som bör vara precis lagom kall, lagom mycket regn och blåst, lagom mycket kläder och så vidare. Lagom helt enkelt :) Så otroligt svensk jag känner mig nu. Haha.
Men som sagt, jag gillar hösten för man får ha så sköna kläder på sig, mycket stickat och varma goa kläder. Mössor, vantar, varma jackor och stickade "tjocktröjor".. Me love :)
Sen vintern, älskar snö och julen framförallt.. :)
Nej nu tänker jag lite väl långt fram i tiden kanske, men men, orkar inte med detta "mellanvädret" som vi har nu.. :P






Tyvärr blir det inte Sthlm nästa helg eftersom Anton och co förlorade mot Jämtland idag i semin. Riktigt tråkigt måste jag
säga.. Menmen. Nästa helg är helt fullpackad med annat kul ändå, så det gör väl inget för den sakens skull kanske. Men trist att de förlorade.



Nu blir det mat. pastasallad hos familjen Anderson/Andersson, sen film och mys. Najs såhär en söndagskväll :)
Imorgon drar jobbet igång igen på allvar. Så därför bör jag inte sova innan 2 i natt. För att komma in i rätt rytm :P
Eftersom jag inte ska göra så mycket på dagen imorgon så är det lugnt, det enda jag planerat är träning med Stina kl 17 :)
Det var väl allt jag ville få sagt/skrivit just nu ;P

you know you love me,
xoxo


elin

höst :)

Idag har jag börjat läsa en bok, jag läser ganska sällan nu för tiden, men blev så inspirerad när jag i princip var klar med städningen och hade röjt bland böckerna och meckat ihop min nya sitt/fotpall från Ikea.
Hur som helst så heter boken "Grevgatan 22" och är skriven av Jenny Leeb. Jag har bara hunnit läsa 50 sidor kanske, men det är bra :)
På den senaste tiden har jag köpt 10 nya böcker, bara för att det är höst i luften och jag blev så inspirerad av tanken på att sitta i mysbelysning i min favorit fåtölj med en kopp te och en bra bok.

Jag älskar hösten :)





Idag ska jag vara chaufför till min söta kusin Elise, och sen ska jag iväg och träffa Sara när hon ska rida Misty. Myys :)
Utöver det så ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, njuta av livet.. ;P

you know you love me,
xoxo


elin

jobb..

Jag är ju som sagt ledig idag, men jag pratade med min favvo-chef förut, han är verkligen kanon :) Hur go som helst och heelt galen. Pratade ganska länge, om allt möjligt, men sen till slut kom vi fram till hur jag ska jobba nästa vecka, och som det ser ut just nu kommer det bli att jag jobbar 23-03 bara. Och det är det schemat som jag antagligen kommer ha i fortsättningen, hela hösten, fast det finns två alternativ:

1) Mån-tors: 23-06
fre: 19-02

2) Mån-tors: 23-03
fre: 19-23 eller ledig

- jag hoppas på alternativ 1), mer pengar till mig då ju ;D
och visst, tråkigt att inte vara ledig en fredags kväll, men sen är jag ju ledig heela lördagen och söndagen och i princip hela måndagen också, det passar mig kanon :)
- och förhoppningsvis kan jag planera in en liten resa för att åka norrut snart ;D haha


Fick även av min chef veta att Linas pappa gått bort, och jag beklagar verkligen sorgen.. :( Tänker på dig Lina.


you know you love me,
xoxo


elin

pedant till max?

Idag är jag ledig, massa skönt :D
Sitter just nu i min mysiga fåtölj och knappar på datorn. Idag är en sån där bra dag då jag har fått gjort riktigt mycket och känner mig rätt stolt över mig själv och det känns kanon :)
Jag har på sista tiden fått höra att jag är pendant?! JAG? PEDANT? Eh nej, fråga min mamma, haha. Jag är verkligen inte pendant.. Jag gillar dock när det är ordning och reda omkring mig, men tack vare att jag heela tiden kommer på att jag behöver sortera gaderoben eller rensa bland gamla cd skivor/dvd:er eller gå igenom alla papper jag har i pärmar och block och sånt så blir det att jag måste städa typ alltid.. Tack vare att jag själv rör till det med jämna mellanrum vill säga. Haha. Men pendant? Icke då ;P

you know you love me,
xoxo


elin


9/11 och jag är trött..

Jag är extremt trött idag, gäspar non stop och håller på att somna så fort jag blundar längre än i två sekunder. Jobbigt!

Idag är det den 11 september vilket innebär att vi bör tänka lite extra på alla de människor som dog då World Trade Center blev terroriserat och vi bör även tänka lite extra på Anna Lindh..
Men ska jag vara helt ärlig så slog det mig nyss vilken dag det är idag, tack vare att de sa det på nyheterna. Hade det inte varit för det så hade jag nog inte haft en tanke på det.. Jag är nog en dålig människa pga det. Men men..

Idag ska jag träffa Emma, och det ska bli kul :) Hon kommer förbi en runda efter jobb :)

- Nej nu ska jag hälla i mig 3 liter kaffe så jag vaknar.. Det är nästan lite skumt att jag är så trött som jag är, har ändå sovit ganska mycket i natt. Men jag kanske har sovit dåligt..? Vem vet..




<3
Because, if one day you'll wake up and find that your missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be.
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.
<3

- helt underbar låt som får
mig att tänka..
känner igen mig i den,
lite i alla fall :)


Nej, kaffe nu som sagt,
Have a nice day ;)

you know you love me,
xoxo


elin

imorgon gäller det :)

Imorgon är det dags för roadtrip till Örebro med Sara. Väl där uppe ska jag på intervju inför att jobba i Kläppen i vinter och sen bär det av hemåt direkt igen.. Så med andra ord kör vi 42 mil för att jag ska gå på en intervju som varar ca en halvtimme och sen kör vi  hem igen, gaalet, men vad gör man inte för sitt drömjobb liksom ;)

Känner att jag har varit ganska flitig idag, fått gjort en massa saker.. :)
Snart ska jag packa träningsväskan och bege mig mot F&S, och på vägen dit blir det nog en runda in om Maxi för att handla lite smått och gott att ha i bilen imorgon :)

Är grymt tacksam för att Sara följer med, från början var det tänkt att hon skulle det, men sen visste hon inte hur hon skulle jobba, så därför bad jag Frida istället (är grymt tacksam för henne också :D) och sen hände det lite komplikationer som gjort att Sara kommer följa med iaf, och det kommer bli kanon tror jag :)

Nej nu ska jag nog gå och säga hej då till pappa som kommer vara bortrest i princip hela denna veckan pga jobbet. Lite tråkigt, men man överlever :) Han kommer nog ha kul iaf :)



En sak till bara innan jag går:
Sara, mitt hjärta, jag vet att du har det tufft just nu, men jag finns här för dig, alltid. Jag tänker på dig och jag vill bara säga att du ska stå på dig! DU har inte gjort något fel, och därför har du heller inget att skämmas för. Du kan ju inte hjälpa att de är dumma i huvudet ;) Du har dessutom laglig rätt att kräva det som du tänker kräva, så bara stå på dig!
Tänker på dig, ringer dig efter 18. Älskar dig!



Det var nog allt just nu, kanske skriver mer ikväll..

you know you love me,
xoxo


elin

jag behöver dig .

Ibland så förstår jag mig inte på mig själv. Just nu är det så.
Vad får mig att tro att jag klarar mig själv? Varför skulle jag vara starkare än andra? Varför tror jag att det är lika bra att bara vara själv? Jag fattar inte..

Jag vill gärna tro att jag är stark själv, och i många - eller de flesta, lägen så är jag det. Men sen slår det tillbaka. Världens bakslag som får mig att tvivla på allt.
Jag känner inte igen mig själv just nu, och det är jobbigt.. Riktigt jobbigt.

Men jag antar att man inte kan vara "on top of the world" alltid..
Ensam är stark, eller hur är det man säger..?
Så är det kanske ibland, men inte hela tiden.



You're a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo



Dags att göra sig redo för middag nu då.
Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll trots alla mina konstiga tankar..

you know you love me,
xoxo


elin