citerar denise..

Nu är det dags för ett nästintill ordagrant citat från Denise. Varför? Jo för att hennes formulering i bloggen är klockren.. :)

Snö... Jag har haft snö sen 30 november. Det är 4 månader på måndag. Smaka på det - f y r a månader. Nån som förstår att jag är trött på det?
Och nu pratar jag inte om 4-5 centimeter utan 6-7 decimeter i F Y R A månader. Åååh! va ja behöver sommar sol och bad!
Det är ju iaf inte så långt kvar. Det är inte ens 4 veckor kvar. Bara 23 dagar kvar tills kickdownen.

Så känner jag just nu. Speciellt efter att det kommit 2 dm snö sen klockan 15 idag. Helt sjukt..
Lite smått panik med bilarna, oh ja..
Men snart flyttar jag hem till Skåneland, och så blir det Magaluf i en vecka strax efter det.. Underbart :)

Till något annat.. Emma, en liten förvarning här bara till dig ;)
Man har ju världens charmigaste grannar som rusar in här klockan halv tolv på natten och börjar skrika om skjuts. Haha. Fast först så "hsychade" Emma och Mattias en massa. Även åt mig. Fast det var nog egentligen för min skull de gjorde det.. Emma trodde nog att jag sov. Men så "hsychade" hon mig när jag kom ut från mitt rum, för att sekunden efter inse att hon nog borde sagt hej istället :P
- Häärliga grannar man har :)
Men nej, det blev ingen skjuts.. Jag och Frida ska sova snart. Och Fridas bil står nere vid kyrkan. Nedra snö ;P
Men de fick låna 100 kronor av Frida i alla fall. För att kunna betala Björn som faktiskt var villig att köra dem till Brant's.. Så det hela löste sig till det bästa till slut :)

Nu blir det sängen för min del, shopping i Karlstad imorgon med avfärd klockan 09.00 så jag behöver ladda lite inför det känner jag. Är ovan när det gäller shopping just nu.. Är inte riktigt i "shoppingform" så kommer nog vara halv död imorgon kväll när jag kommer hem. Och då är det hockey och öl som gäller. Yay.

Sleep tight gott folk,
ta hand om er :)

Palma Nova - Magaluf here we come ;)

Nu är resan bokad och betald, såå kul det känns.
Den 5 maj klockan 08.00 lyfter planet för en vecka i sol. Sol, palmer och paraplydinkar. Yay :D
Det blir alltså Palma Nova - Magaluf i en vecka, tisdagen den 5:e och en vecka framåt. Helt underbart!
Och en rolig grej i det hela  är att det verkar kunna bli ett ganska stort gäng där nere, härligt :)
Men jag, Anna och Matilda reser ju tillsammans och ska dela rum och så vidare.. Det kommer bli perfekt :)

Det var nog allt just nu, här kommer några bilder som jag lånade från ving.se


Delar av hotellet ser ut såhär :)


Och poolen ser ut såhär :)

God natt, ta hand om er :D


off...

Känner mig inte för på för att skriva här.
Men tänkte mest säga: JAG LEVER.
Så är det med det.. Senaste veckan har jag väl på sin höjd pratat med mamma, pappa, Anton och Sara.
Så ni andra borde ju börja undra tycker man.. Eller vad vet jag..

Hur som helst, nu är det bara knappt en månad kvar sen återvänder jag till sydligare breddgrader.
Den 20:e april åker jag hem igen närmare bestämt..
Då blir det väl en massa kul som pappas och Elises födelsedag tex, och valborg..
Sen i början på maj blir det Mallorca med Branästjejerna, uunderbart.
Längtar verkligen efter sol och värme.. Magaluf lutar det åt, på onsdag ska resan beställas och betalas.. :)

Nej nu dör snart min dator av värmeslag, måste seriöst lämna in den så fort jag återvänder till skåneland.. Reparation nästa, oh ja...

Ta hand om er!

kvällen..

Klor i ögonen, förkyld och en öm rygg efter att ha halkat brevid bubbelpoolen, men ack vad kul det var ändå :) En riktigt trevlig kväll måste jag säga. Som slutade ganska plötsligt för min del (och för Emmas, förlåt) men det gjorde inget. Känner att jag måste ta det lugnt om jag ska överleva kommande vecka..
Möjligt att mina kära arbetskamrater tycker att jag är tråkig, och ärligt så var jag nog rätt tråkig ikväll, men har sovit bort mer än tre fjärdedelar av dagen idag och är verkligen inte på topp..

Nu jobbar jag hela veckan, sön-tors, och peppar inför nästa helg. Då blir det fest. Eller fäest, lite berorende på vem man frågar..
Nu blir det sängen för min del i alla fall, trött och förkyld, så det behövs verkligen.

Ta hand om er :)

idag..

Nu sitter vi här, oduschade och slöa.. :P Jag och Emma, världens kombo idag ;P
Det verkar inte  bli så mycket gjort idag, måste till konsum i eftermiddag bara. That's it.. Tror jag.. :P
Är ju inte helt på topp..  Sjuk och hängig..

Kollade nyss på lite resor, det mesta lockar just nu, verkligen. Men speciellt London, Budapest, Barcelona eller något varmt ställe med en fin strand..
Ta mig härifrån?

Nej man kanske skulle duscha nu? :P

Ta hand om er :)

tre av allt

Tre jobb jag har haft: Butiksbiträde, guide och receptionist
Tre platser jag har bott på: Billesholm, Båstad och Branäs
Tre saker jag gillar att se på TV: Grey's Anatomy, CSI, Two and a half men
Tre favoriträtter: Pasta, fläsk/ox/kycklingfilé och nästan allt med champinjoner
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Hemma, Hbg eller med dig :)
Tre personer jag utmanar: Sara, Bibbi och Emma



Det var det, nu är det snart dags för jobb för min del.. Yay. Är inte helt pepp på det om jag ska vara ärlig.. Men men.
Får se om jag skriver något mer ikväll kanske.

Ta hand om er :)

ledig dag :)

Idag har jag en ledig dag, yay :)
Snart dags för backen med Emma, det ska bli nice! :D Sen afterski på det, och sen sommarfest i gula huset ikväll! :)
Jag vet inte varför jag sitter här, men det blev så..
Nej, dags för skidkläder nu kanske? :P

Ta hand om er, lägger nog upp lite bilder sen kanske :)


frisk?

Jag börjar må mycket bättre nu, otroligt skönt :)
Men dagen på jobb idag var inte kul. Jag var nästan mer sovande än vaken. Eller jag överdriver kanske nu.. Men jag var inte pigg, tror det beror mycket på att jag har haft feber och så. Det tar verkligen på krafterna.. Fast jag bet ihop och jobbade på :) Som jag alltid gör..

Har inte hunnit/orkat skriva så mycket om när jag var hemma, så tänkte att jag snabbt skulle berätta lite om det nu, främst för min egen skull :)
- Vi bestämde oss för att åka hem tidigare. Körde vid 23 på tisdagskvällen utan att informera någon där hemma. Och höll på att köra på en stor älg. Riktigt stor. Största jag sett.
- Kom hem runt halv åtta på morgonen, übertrött men glad att äntligen vara hemma :) Pappa såg mig i fönster och han var minst lika glad som jag. Han bäddade till mig på soffan eftersom värmen på mitt rum var sänkt. Somnade på två sekunder och sov halva dagen. Mamma och Anton var lika glada för att jag var hemma som jag var. Åkte till stallet med Sara på eftermiddagen och åt god köttfärslimpa på kvällen :D Hann med en runda inom mormor innan stallet också :)
- Torsdagen spenderade jag med Emilia och Bibbi, och på kvällen bio med Denise och Sara. Lunchade med Emilia, fikade med Bibbi - Kanon dag ;D Blev en del shopping i världens bästa Helsingborg också :)
- Fredagen var jag hemma på förmiddagen, tränade med mamma, käkade pannkakor hos Stina, träffade Ida, Robin och lille Filip (som har blivit stoooor :D) gick bland annat på stan en runda och så :) På kvällen blev det kebab hemma och massa kvalitetstid med familjen; mamma, pappa, Anton, mormor, moster Christel och Elise och David - Mycket trevligt.
- Lördagen träffade jag Emma (och Niklas) på Väla och gick en runda på Ikea, investerade i en ny badrumsmatta bland annat. Haha, hela 9 kronor ;P Sen på kvällen blev det Tivoli och god mat och gott sällskap :)
- Söndagen innebar tid med familjen, packning och sånt där. Sen hämtade jag upp Julia vid 13 tiden. Efter det en låång bilresa med bland annat två mc donalds besök on our way till Branäsland :P

Så med andra ord hade jag det helt fantastiskt underbart när jag var hemma. Extremt skönt att umgås med familjen och vännerna. Har saknat min familj grymt mycket, så det var skönt att träffa dem :) Saknar dem redan igen, men nu har jag fått träffa dem så det känns inte som att det är någon panik att träffa dem direkt.. :)
Och att träffa alla härliga vänner var också kul :) Sara, Emilia, Stina, Bibbi, Emma, Ida och Denise. Speciellt Sara tror jag :) Det känns konstigt att vara ifrån henne.. Men givetvis saknar man alla där hemma :)

Det var väl det jag ville berätta. Hoppas att jag inte glömde något viktigt nu.. I så fall ber jag om ursäkt för det.. :)



Jag är så grymt sugen på sol och semester nu.. Men jag får väl vänta tills i maj, så blir det att ta det lugnt och bara slappa. Kanske en resa till solen rent av? Är sugen på Spanien. Barcelona och Costa Brava kanske? :)
Vi får väl se helt enkelt. Men jag längtar och hoppas.. Behöver sol och avkoppling. Verkligen.


Bild från www.barnensturistguide.se



Nu är det snart dags för Grey's Anatomy - en av mina favorit serier :) Sen ska jag sova, behöver verkligen det.. Har en lång dag på jobb imorgon så vila behövs. Hoppas på att kunna åka skidor på fredag :)

Ta hand om er!

sjuk..

Idag är jag sjuk.. Har feber och är allmänt hängig. Inte alls kul måste jag säga.. Det började med att jag kände mig illamående igår kväll, mådde så dåligt att jag inte åt en enda godisbit eller chips hos Anna och Matilda, och då mår jag verkligen illa.. Godis och chips är ju så gott. Haha. Fick till och med lägga mig ned ett tag när jag var hos dem, och det är verkligen inte likt mig.. Senare på kvällen kände jag mig ännu sämre och insåg att jag hade 38.8 graders feber.. Nu är den nere i 38.2 så det går ju på rätt håll i alla fall. 
Så inget jobb för mig idag alltså.. Har inte så mycket ork.. Men ska väl orka starta en maskin tvätt och diska undan lite disk i alla fall. Hatar när det ser ut som det gör just nu hos oss.. Men man ska väl mest vila när man är sjuk antar jag..



Nu ska jag vila igen.. Kanske skriver något mer senare. Vi får väl se..
Ta hand om er :)