life is short...Eftersom allt det där är väldigt sant och mitt nya motto är "Why the hell not?" så gör jag mig i ordning för en kväll med några av mina favorite girls och kör lill-lördag. All in.
Återkommer imorgon!

Ta hand om er :)

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead...
stolt helsingborgare :D

SM-guld till Helsingborg! Gött jobbat HIF ;D Ska göra allt i min makt för att få biljett till sista matchen, hemma mot AIK den 23 oktober. Vilket tryck det kommer vara :) Stort grattis HIF, detta är ni värda ♥hif.se


hd.se


aftonbladet.se

lidingöloppet och bokmässan...

Ibland är det inte lätt att välja, men man kan inte vara överallt...
Typiskt bara att två helt fantastiska händelser infaller på samma helg. Om det blir så även nästa år så blir det nog Göteborg för min del, eller kan man hinna både och på samma helg? ;) How knows, only time will tell :)
i need a break...

Ibland undrar man hur fan man hamnade här? Alltså generellt...
Men jag orkar inte bry mig längre. Är så trött... Det jobbigaste är bara att jag inte känner igen mig själv. Skulle i normala fall aldrig vara så svag, köras över sådär... Och det är det sista jag behöver just nu. Men skit i det. Jag är värd så mycket bättre. Någon som bryr sig på riktigt. Och det är inte direkt så att det skulle ta mer än fem minuter att få det heller. Synd bara att jag förlorat så mycket tid på detta. Men, never mind, I'll find someone like you.
Så thank God att det snart är dags för en välbehövlig resa. Florida here I come! :)
Det var mest bara det jag ville få sagt idag, nu ska jag snart iväg. Möte och sen fika med bästaste Kristin. Yay!

Ta hand om er :)


bring no tomorrow, i'm already somewhere else...

Det har snart gått fem månader och jag fattar fortfarande ingenting. Kommer man någonsin förstå? Kommer man någonsin stå ut med saknaden? När jag tänker tillbaka på de dagarna innan och efter och dagen då pappa försvann ifrån oss så känns det som en luddig dröm. Samma sak gällande begravningen och jag kan liksom inte ta in att det är pappa jag besöker när jag är på kyrkogården... Helt ärligt vet jag inte om det är bra eller dåligt. För trots att jag inte förstår så är saknaden så otroligt stor vissa stunder. När man gör saker där pappa borde vara med, när man bara vill kunna prata med honom eller krama honom och när man inte riktigt fattar hur man ska orka leva resten av sitt liv utan honom. Jag tänker ofta på hur orättvist det är att mina barn inte ska få ha någon morfar, och hur orättvist det är att pappa inte får uppleva allt det som han borde ha fått uppleva om han levt så länge som man bör. Och jag tycker synd om alla oss som inte får ha honom hos oss längre, alla de människor som aldrig fick lära känna pappa. En mer levnadsglad, genuin och underbar människa får man leta länge efter. Och det säger jag inte bara för att det är min pappa...
Samtidigt, och detta kommer säkert låte konstigt, så förundras jag över hur livet på något sätt går vidare. Givetvis inte på samma sätt, det kommer aldrig vara som det var förut. Men man kan skratta och göra roliga saker, ibland sticker det till i hjärtat och man tänker "HUR kan jag vara glad just nu?!" men oftast så går det bra, man gör saker som man vill och gillar och på något sätt går det bra. Oftast. Och det är egentligen ganska skönt, och jag vet att pappa också hade uppskattat att jag kan leva så. Hur fruktansvärt det än är att han inte finns kvar hos oss längre...

Jag hade inte tänkt skriva så mycket mer om pappa här, jag går i KBT nu och där försöker jag bena ut allt jag känner och upplever, och jag försöker prata med min familj och mina vänner så mycket det går. Jag tänkte att bloggen ska fokusera på de bra sakerna istället. Men sen möts man av detta på FB och då går det inte att inte skriva av sig...:Och ja, det är fortfarande för mycket, och fruktansvärt. Och som jag behöver dig ibland pappa. Alltid såklart, men kanske speciellt i vissa stunder. Och jag vet att du kämpade, du gav aldrig aldrig upp. Ibland är livet bara så ofattbart orättvist.
- Jag älskar dig pappa, föralltid ♥

jag...

Jag är ett organiserat kaos. Och tidsoptimist. Jag kan inte sova på nätterna, men tror på drömmar. Jag gör misstag och rör till det. Ofta. Jag vill vara bättre och jag är rädd för att inte vara bra nog. Jag tror på framtiden eftersom jag har sett gårdagen och jag är fortfarande här. Jag skrattar mycket, ibland åt mig själv, och försöker hålla självdistans. Jag har problem med tillit, men jag antar att blir är så det är när människor försvinner. Jag dansar i regnet, tror på horoskop och när jag verkligen vill ha något ser jag till att få det. Jag älskar att bara sitta själv en kväll, men tycker minst lika mycket om att tillbringa min tid med andra. För jag har världens finaste familj. Världens underbaraste vänner. Då och då bryter jag ihop. Men lika snabbt sätter jag ihop mig själv igen. Det måste jag. Jag både hatar och älskar att bada. Jag är grym på att laga mat och det har jag min fina pappa att tacka för. Ibland tappar jag bort mig själv och faller, men det är väl så man lär sig att flyga.
Och det är jag. Bara jag. Elin.

Med en extrem inspiration av the GlassChild.


kärlek