tisdag 091229 - sängen kallar.. :)

Nu har Emma varit här och vi har ätit GOD Tikka Masala-kycklinggryta med pasta. Mums så gott det var :) Emma blev lite sen från jobb, hon jobbade 9-20.30 idag den stackarn ;(, så här satt jag hungrig och väntade på henne ;) Haha nejdå, men så gott det var med mat - är väldigt nöjd med mig själv måste jag säga ;)
Hade egentligen tänkt att skriva ett lång inlägg nu om jul och så, men jag är så trött att jag orkar inte.. Det får bli imorgon tror jag :) Och imorgon ska det umgås med familjen Persson också, och hem till mamma och pappa. Mys!
Haft en nice dag idag med Stina, Sara och Emma. Plus en del plugg och lite så :) Började dagen med Stina på Maxi - hoppas verkligen du är bättre i din rygg nu gumman! Ses träffade jag Sara på Hemköp och så gick vi hem till mig en snabbis och nu ikväll kom Emma förbi - härlig dag med mina favoriter!

Men nu kallar sängen faktiskt. Japp, jag hör hur den pratar med mig ;)

God natt, ta hand om er! :)

tisdag 091229 - det luuktar..

MAT i hela lägenheten. Så jäkla gott luktar det :D
Och snart är Emma äntligen här så vi kan äta min goda goda Tikka Masala :)

Skriver kanske lite mer sen, nu ska det ätas :D

Ta hand om er!

torsdag 091224 - JULAFTON! :)

Idag är det äntligen julafton. Hur mysigt som helst! :D Och vi har snö. Åh, det händer nästan aldrig så hur underbart är inte det? :)
Jag har sovit hos mamma och pappa i natt, igår var det lite minijulfirande med julmat och uppesittarkväll nämligen. Vi hade hur många lotter som helst och vann absolut ingenting. Lite trist, men ändå en trevlig kväll :)
Har redan fått några julklappar idag :D En ny sjukt snygg dammsugare, en vattenkokare och en brödrost :) Jätte, jätteglad är jag :)
Hela grejen med att jag redan fått de klapparna var att de var lite jobbigt stora att ta med till mormor i eftermiddag ;P Och det är ju sant :) Dessutom fick Anton en massagebänk, och den var ju ännu större.. :)



Nu blir det dusch, sen lite fix och så, och halv tre rullar bilen mot mormor :) Då blir det Kalle Anka och sen julbön i kyrkan, efter det massa julmat och sen julklappar. MYS! :D

Önskar er alla en riktigt riktigt God Jul! Hoppas er julafton blir kanon med god mat och många julklappar! :)

Ta hand om er! :)

torsdag 091217 - snart jul :)

Nu är det dan före dan före dan före dan före dan före dan.. Ja ni fattar, några dagar kvar till julafton :) En vecka för att vara exakt.. :) På torsdag nästa vecka vid denna tiden sitter vi hemma hos mormor och har precis sett klart Kalle Anka, vi dricker glögg och väntar på att maten ska bli klar. Kanske går vi in på julbönen i kyrkan som brukar vara klockan halv fem, och efter maten är det dags för julklapparna :) Åh, mys. Jag längtar. Älskar verkligen julen. Och eftersom jag inte var hemma förra året så känns det lite mer speciellt än annars kanske :)

Eftersom min kamera krånglar så har jag inga bilder på lägenheten på datorn.. Och det är helt lönlöst att försöka ta med mobilen i detta ljuset så det får vänta tills imorgon :) Det jag däremot har bilder på är årets första snö som just nu ligger vit på marken :) Och mina bilder på julmarknaden/ljusspelet som är vid Kärnan och Stortorget.. :) Så de kommer här..


Den STORA fina granen på torget, med Kärnan och Terrasstrapporna i bakgrunden :)


Ljusspelet vid Terrasstrapporna, här med pepparkakshus och julgranar :)


Årets första snö - här vid Väla :)


Snön från min balkong igår kväll :D - myys



Det var nog allt just nu :) Nu tänker jag återgå till pluggandet och julklappsinslagningen.. :)
Det blir sängen tidigt för mig ikväll eftersom jag vill upp i tid imorgon och gå en runda på stan för att köpa några julklappar och lite dricka inför helgens fester :D Jag tror att jag har världens bästa vecka framför mig, och det känns kanon! Men först lite plugg ;P

Ta hand om er! :)



tisdag 091215 - dålig uppdatering...

Ja jag är inte den mest effektiva bloggaren för tillfället, men man har ju downperioder med jämna mellanrum.. Men nu har Sara gnällt på mig några gånger så jag sätter igång med skrivandet igen ;P
Har fortfarande inte tagit några bilder på lägenheten, tänker göra det senare idag och lägga upp dem här. Men först ska jag träna och duscha, skriva julkort och gå bort till posten och posta dem och slå in lite julklappar :)
Sitter och kollar på Oprah just nu, lite halvt sådär, jag skriver ju samtidigt.. Intresant idag eftersom det handlar om talangfulla barn :) Vissa är sjukt sjukt duktiga! :) Fick nyss rysningar över hela kroppen när "Nora from Norway" sjöng "Over the rainbow" - Grymt bra var hon :)
Ikväll kommer fina fina Emma Paulsson hit. Mys ska det bli! :) Vi ska nog käka thaimat och kolla film och snacka skit. Det ligger en thairestaurang bara några hundra meter från mig som tydligen ska ha riktigt bra mat - sen blir det nog en sväng inom hemmakväll också, fixa godis och film :) Halv sju kommer hon :)
Över till lite annat då..



Har beställt en jättefin klänning till jul från Bubbleroom :) Den är egentligen ganska vanlig, svart.. Men så har jag en röd boleroliknande kofta att ha till så det kommer nog bli nice och juligt tror jag :)
Tyvärr går det inte att ladda upp bild på den.. Skumt..



Är väldigt inne på att jag vill ha en hund nu, eftersom det känns lite ensamt i lägenheten ibland.. Och det hade varit mysigt med en liten hund här. Allra helst vill jag ha en fransk bulldog. Många har inte en aning om hur de ser ut så jag lägger ut en bild här.. :)

Det var nära att jag skaffade en "foderhund" nu under helgen, men efter långa diskussioner med familj och vänner så blev det ett nej där. Det är inte den typen av hund jag vill ha.. Hon var en blandning mellan chihuahua och papillon.. Men det blir säkert bra i alla fall :)



Fransk bulldog valp :)



Det var väl allt just nu.
Återkommer nog lite senare med bilder på lägenheten :) Nu blir det som sagt träning och julkortskrivning :)

Ta hand om er! :)

måndag 091207 - inte på topp..

Nu har jag bott i lägenheten i en vecka, helt underbart är det :)
Idag är jag dock inte på topp, har känt mig trött och febrig hela dagen - inte alls kul faktiskt..
Men men, det blir säkert bättre imorgon, då är man fit for fight igen :)
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film, läst lite, städat, fixat mat och sånt, och pratat med Sara lite - underbaringen som ibland har noll koll på sin ekonomi ;) Men vi älskar henne ändå :) <3

Imorgon blir det storstäd och bakning. Kul :)
Nej jag tänkte nog snart sova, är ju som sagt inte riktigt på topp..
Men jag lovar att bilder kommer snart! :) Bilder på flytten och lägenheten :)

- Är lite sugen på sällskap i lägenheten. En liten fransk bulldog har inte varit fel.. Tomten, om du läser detta, jag önskar mig en fransk bulldog i julklapp - okej? :)

Ta hand om er!


I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me...
Lite så känns det just nu.. Konstigt. Fan.


tisdag 091201 - första december 2009! :)

Idag är det den första december - mys! Äntligen december och snart är det jul på allvar. Det gillar jag :)
Jag hade satt klockan på 07.00 för att fixa en kopp te och kolla på julkalendern på TV, och så blev det. Mysigt värre :) Men sen var jag så grymt trött så jag gick och la mig igen.. Anton var snäll nog att vilja köra mig till Väla vid tjugo i tio men jag var så trött att jag inte orkade slänga mig upp ur sängen när han ringde.. Och mitt ärende till Väla innehöll bara ett besök på 3 butiken eftersom jag glömde hälften av mina grejor där igår :P Så det kan jag ta imorgon istället tänkte jag :)
Nu blir det dusch och sen lite plugg. Har inte speciellt mycket kvar på denna uppgiften och det känns skönt.. :)
Så nu ska jag spendera några timmar i min sköna nya stora fina soffa för att gå igenom det sista kring friluftsturism.. Sen kommer nog Stina och kanske även Julia förbi på ett litet besök - mycket trevligt :) skönt med lite sällskap här i lägenheten, även om jag trivs bra själv också! :P

Just det, jag har ju inte bloggat sen jag flyttade.. Mitt internet har inte fungerat så bra.. Inte alls faktiskt. Men nu fungerar det igen :) I söndags var den stora dagen så jag skulle flytta och det gjorde jag också. Tack alla som hjälpte till - är otroligt tacksam för all hjälp! Efter många timmar med flytt och uppackande så stod bord och stolar, tvbänk, soffbord, säng och byrå på plats och jag bestämde mig för att sova här redan första natten :) Nu har jag sovit två nätter i min nya sköna säng och jag trivs så otroligt bra i lägenheten :D

Har packat upp en massa mer under dagen igår och så kom min soffa på plats då också, de dök upp med den vid nio igår morse. Och vilken soffa, i love it! :) Är så nöjd med hela lägenheten och allt! :) Jätteglad är jag! :)

Speciellt stort tack till min underbara familj som ställt upp för mig hela tiden.. :D Ni är bäst! Tack för all hjälp med flytt, uppackning, möbelskruvning, matinköp, städning jaa allt..! Tack! :D Älskar er!

Det var allt just nu, ska se till att ta lite bilder idag, även om allt inte är klart ännu, så återkommer jag med dem i ett senare inlägg.

Ta hand om er! :)