wishes..

Jag är fortfarande toksjuk. Har nästan ingen röst idag och hostar konstant.. Tyvärr börjar jag fundera på om jag kanske inte tåler hundar? Som en kombination med en vanlig förkylning alltså. Det hela började så smått efter 2 dagar här. Och det blir som värst med kli i ögonen och snuva och hosta och nysningar när jag är nära Siri eller när jag har en tröja på mig som hon legat på eller filt som hon varit vid. Hoppas inte. Men så kan det väl inte vara? Minns inte att jag var speciellt förkyld i julas när jag passade Kicki.
Och hoppas att jag snart blir frisk. Jag orkar inte med detta längre. Jag har liksom ingen ork alls känns det som :S Jättekonstig känsla. För man blir rastlös också men så fort jag försöker göra något så blir jag helt anfådd och orklös.
Idag har jag dock fixat avloppet i stallet och varit ute en lång runda med Siri. Och det är väl alltid något. Men jag tror att frisk luft bara är bra.
Nu vill jag sova. Håller tummar och tår för att imorgon blir en bättre dag.
Ta hand om er!


weheartit.com

amazing..


längtar..

Jag längtar efter sommaren, otroligt mycket. Värme, sol och bara ben.

Sitta i norra hamnen och äta glass, vara på landet och njuta av lugnet och grönskan, gå längs stranden med fötterna i sanden, sola på gröningen, spela kubb med vänner och familj, grilla god mat med underbara människor, storstads shopping - i år blir det London och Stockholm, nattliga bad i havet, en kall öl på en uteservering en solig eftermiddag, en lättklädd lördagskväll på stan med vin och fina vänner, vacker livemusik och en varm bris mot huden, minigolf och ridning, resor till nära och kära - underbara återseende, färska jordgubbar till frukost på balkongen, vackra sommarkläder och brunbrända ben, en bra bok i hängmattan hos mamma och pappa eller i stadsparken utanför biblioteket, kvällsturer längs strandpromenaden gående eller på longboard (förhoppningsvis ;D), färgglada bikinis, långa cykelturer, promenader i skogen, doften av solcreme, maskrosor, bara tår i sandaler, solglasögon och en massa kärlek


weheartit.comsjukis men glad :)
Åh, som jag gillar denna bilden.
Den skulle kunna vara tagen från min iPhone, men det är den inte. Men den skulle kunna vara. Liknande i alla fall :)
Älskar att jag känner mig glad. Även om det känns så nära så är det ändå så långt borta. Fast inte länge till - och tänk att bara några små ord kan göra en så lycklig. Jag kan inte greppa det.. :) Men så är det. Happy happy.
Och tyvärr väldigt sjuk.. Är så tokförkyld att jag smäller av. Ligger bara i soffan idag. Skulle varit i Göteborg i skrivande stund, men det är jag inte.. Nu ska jag dock orka mig upp ur soffan, byta om och köra till mamma och pappa. Jag behöver prata med någon :P Sen ska jag köra och köpa mjölk. Den är slut.

Så är det med det.
Ta hand om er :)

åh, min kusins flickvän är KÄNDIS ;)

SnyggÅsa omnämns i dagens medlemsmail till oss på blogg.se.
Åh, kändis är hon ;) Och jag känner henne. Wow, jag känner en kändis.
Detta kommer stiga mig åt huvudet. Haha eller nej, jag tyckte mest att det var kul för hennes skull och dessutom har jag inget bättre för mig än att blogga om denna stora händelse eftersom jag ligger här och är tokförkyld..
Kanske rent av blir lite mer bloggat för min del nu när jag är så sjukis..
Här kommer en print screenad bild från mailet vi fick.
ENJOY :)

och om ni vill klicka in till henne och läsa så hittar ni henne på
http://asahellman.blogg.se


alla hjärtans dag ♥

Kanske den mest underbara dagen för vissa, och den jobbigaste för andra.
Jag själv bryr mig inte så väldigt mycket faktiskt. Relativt överskattat?
Visst är det mysigt att få blommor och äta fina middagar och sådant, det är det ju alltid. Och det kanske man kan sakna när man inte har någon att dela sådant med. Men jag trivs väldigt bra som det är också, och blommor kan jag köpa till mig själv och mat är jag väldigt bra på att laga så det är väl inga bekymmer direkt :P
Men ja, klart att det hade varit mysigt att få blommor idag, som man fått så många andra alla hjärtans dagar. Kanske får sikta på att få det nästa år? ;P
Sara sa för övrigt något grymt kul idag, och tydligen har hon sagt det förut med för hon uttryckte det som att hon hade sagt det till Zarah och Nina förut (om jag inte minns helt galet..) och dessutom fått medhåll i det :P
"Hade man varit lebb hade man fan stått på kö efter elin alltså!" Så jäkla gulligt :) Sen gick jag världens utläggning om hur bra jag är, om allt jag gör för andra och så. Och att jag är omhändertagande och bakar och allt sånt. Och att jag var den perfekta kvinnan för en man. Perfect catch helt enkelt.. :)
Och jag kan faktiskt inte göra annat än att hålla med henne. Jag gör så himla mkt för många hela tiden, det är sån jag är. Okej, det låter säkert ego. Men det är bara så det är.Nu ska jag sova.
God natt, ta hand om er :)

sötaste.. ♥
Jag vet inte vem som egentligen äger denna bild.
Men det spelar ingen roll, jag hittade den någonstans på nätet och den
gör mig helt varm i hjärtat.
Sötaste 
Nu kommer jag ha en lycklig känsla i kroppen hela dagen. Tack :)

life sportdryck :)

Jag har anmält mig för att få vara testperson för en ny sportdryck från Life.
Den verkar väldigt bra och jag är i regel grymt dålig på det här med sportdryck och återhämtning och allt det där.. Och man har ju fått lära sig från någon tv-reklam att man inte ska äta bananer efter träning så nu ska jag helt enkelt hålla tummarna för att få testa något annat, och dessutom gratis :D
Förhoppningsvis är den svaren på alla mina böner om god och effektiv återhämtning och energi ;)
Vi får väl se :)
Deras koncept ligger i att man inte ska dricka för mycket drycker med många kolhydrater. Och den energin som man tillgodohåller sig ska upptas till musklerna snabbt. And I like it ;)På den här hemsidan finns jättemycket information om det hela. Check it out :)
http://smartsontestpilot.se/life/bli-testpilot/

funderingar i stormnatten..

Det blåser storm ute. Och nästan här inne också skulle jag vilja säga.. Eller nej, men det låter. Otroligt mycket. Både från trappan och utifrån. De slår i mina fönster och ytterdörren klickar till stup i kvarten eftersom det är någon form av drag i trappan. Trots att jag låst dörren med dubbla lås så beter den sig så. Och fönsterbläcken (heter det så?) larmar och slår och rister. Inte speciellt lätt att sova med alla dessa oljud. Och jag är inte ensam om att inte kunna sova. Har hört grannen ovanför klampa rundor (han måste tro att han är lätt som en fjäder?!) och har hört grannen vägg i vägg röra på sig och hennes hund har skällt till då och då.
Och nu i skrivande stund damp morgontidningen ner i brevinkastet också. Ännu ett störande ljud ;P Även om det är mer uppskattat än vinden. Jag tycker den är läskig..
Upptäckte att jag glömt stänga av datorn när jag gick upp för att ta panodil och dricka lite mjölk förut. Och då kunde jag lika bra skriva av mig lite. Snart ska jag leta upp mina älskade öronproppar och sova gott. De senaste timmarnas sömn har inte varit goda alls. Men jag kan inte hitta öronpropparna.. Så snart blir det lite "vända-upp-och-ner-på-lägenheten-för-att-hitta-öronproppar-och-kunna-sova-min-skönhetssömn"-letande.

Förövrigt längtar jag tills jag vaknar imorgon, eller idag. Då blir det lite träning (om stormen lagt sig?! ger mig inte ut i detta vädret..) och senare ska jag till stallet och myysa med Glorre. Efter det hem och röja lite, plugga massor och sen käka på Haket. Mums :)En bild säger mer än tusen ord sägs det.. Bilder med ord då? Hur mycket säger de?
Tankar som surrar i skallen..


Tolka det precis hur ni vill. Jag vet i alla fall vad det betyder för mig.


Nu kallar min sköna säng. Och hoppet om att hitta öronproppar.. :)
God natt, ta hand om er