sov med mig?





nedräkningen har börjat, 55 dagar.. :)


Idag påbörjar jag officiellt nedräkningen mot jul. 55 days to go. Och hur underbart är det inte? :D Längtar till första advent då man kan börja ställa fram lite julgrejor och sen efter det flyter det bara på med mer mys och mer jul för varje dag som går. Jag älskar julen :)
Nu ska jag plugga vidare. Tentor skriver sig inte av sig själv. Och sen ska jag packa lite till, väskor packar sig inte av sig själv de heller...

Ta hand om er och varandra :)

semesterpepp.. :)

Nu börjar semesterkänslan infinna sig :D På tok för tidigt egentligen för jag har en hel A4-lista på saker som ska göras innan det är dags för ett vardagsbreak... Men tog mig en paus från plugget nu, ska springa bort på Hemköp och köpa något att äta till lunch. Mat är inte fel då man är helt överväldigad av plugg har jag kommit på.
Har börjat packa så smått, vilket många säkert skulle tycka är lite tidigt - speciellt eftersom jag påbörjade det projektet för mer än en vecka sedan, och har skrivit lista på saker jag absolut inte får glömma. På den listan står bland annat "Hårborttagning" och "Skriva lapp till finaste Sara" - som om jag skulle glömma att raka benen inför en solsemester och dessutom glömma skriva en infolapp till underbaraste Sara som ska passa min lägenhet och mina fiskar när jag är borta, troligen inte va? Men är man en list- och lappmänniska så är man ;)



weheartit.com


Nu blir det lunch som sagt. Återkommer säkert senare eller imorgon. Om möjligt ännu mere respepp då ;)
Ta hand om er och varandra ♥

längtan efter jul...

Julen är den bästa tiden på hela året tycker jag. Här om dagen drack jag årets första glögg och för mer än en vecka sedan drack jag första julmusten. Helt underbart :) Har nu funnit en ny favoritblogg gällande just julen, den heter Julbloggen - julaftonsmorgon.blogg.se så kolla gärna in den för just nu finns det en tävling där man kan vinna biljetter till julbord. Och hur gott är det inte med julbord? :)
Men innan det blir dags för jul på riktigt för min del blir det sol och värme och bad och annat kul. Det ska också bli fantastiskt. Men sen längtar jag efter att få pynta inför första advent och sen också för julafton. Första helgen i december kommer bestå av julmarknad på Fredriksdal och massa mys med tjejerna och Mysteriet på Greveholm maraton med lussebullar och pepparkakor och julmust. Hur mysigt som helst... :)


weheartit.com

Nu måste jag plugga vidare... Tenta på onsdag. Yay.
Ta hand om er och varandra :)


Göteborg och Malmö.

Känner mig som världens globetrotter ;) Varit en massa farande den senaste veckan, men helt fantastiskt underbart ♥ Behöver ta igen lite sömn känner jag, så därför kallar sängen nu. Egentligen hade jag storslagna planer för denna afton men sängen känns mer inbjudande...
Och på tal om globetrotter. Jag längtar till torsdag :) Men först längtar jag till onsdag kväll efter kl 18. Då är tentorna gjorda och mammas födelsedag är redo att firas. Det är inte varje dag man blir 50 :D Mamma vill i och för sig inte firas, men det struntar jag och lillebror blankt i ;) Nej det gör vi ju inte, men lite småplaner har vi allt :)
Jag vet inte vad jag ska säga om mina dagar i Götet och Malmö mer än galet underbart och helt fantastiskt. Det finns så många härliga och beundransvärda människor. Som ger så mycket kärlek och inspiration och styrka. Oj vad ni betyder mycket ♥

Senare kommer det komma en update med bilder och annat fint, men nu vill jag bara sova.
God natt på er,
Ta hand om er och varandra där ute godingar ♥




Glöm inte kolla
ungcancer.se och köp fina prylar i shoppen eller skänk pengar. Det gör skillnad.
#tillsammansgörviskillnad   #detärokejattkänna    #fuckcancer

mot Göteborg :)

Nu packar jag ihop mig, om ett par timmar bär det av mot Göteborg, fest med bästa Ung Cancer och massa mys med Alexandra och Hanna står på schemat :)
Dagen kunde dock börjat bättre, precis som gårdagen... Känns sådär att först få min cykel stulen och sen idag få parkeringsböter på 500 kronor - felaktig böter dessutom. Men tydligen ska man betala iaf och sen överklaga, så det får jag väl helt enkelt göra. Känns inte så kul dock.
Men men, nu ska jag ha tre helt underbara dagar och kan inte tänka på problem ;P Det blir hotell och god hotellfrukost med bästa Alexandra, party med underbara Ung Cancer och bästa Julia&Julia&Hanna och sen massa mys med Hanna som jag inte träffat på en evighet känns det som ♥
Och just det, även om jag inte kan lägga upp en bild just nu, eftersom min mobil är dum, så vill jag berätta att jag igår fick helt underbara blommor av underbara Sebbe :) Nästan löjligt glad blev jag ;) Finaste ♥


Bilden lånad
härifrån

Nu blir det mer packning och lite fix, sen dusch och sen beger jag mig :D
Ta hand om er och varandra och hoppas ni kommer ha lika underbara dagar som jag tänker ha :)


www.ungcancer.se

#detärokejattkänna

Det har varit ett par jobbiga dagar för min del... Har inte alls varit på topp. Och jag hatar när det är så. Det finns så mycket att göra, som man bör och måste och framförallt vill. Men man kan inte vara på topp alltid. Och så är det bara. Men jag känner samtidigt att det inte är så konstigt. Imorgon är det ett halvår sedan pappa togs ifrån oss. 6 månader... Helt sjukt känns det... Jag vet inte ens vad jag känner. Så otroligt mycket saknad. Förtvivlan. Ilska. Och då blir man lite ur form.
Nu tänkte jag sova. Ska köra ut till graven imorgon bitti. Det känns så fel. Hade varit mycket bättre att skriva att jag ska köra hem till pappa... Men så är det ju inte. Och det gör ont.

Om ni vill göra något bra, gå in på
www.ungcancer.se och köp något fint i shoppen. Eller skänk pengar. Det gör skillnad. Tillsammans gör vi skillnad. Gör det för min pappas skull, eller för min skull.

Älskade finaste pappa, du fattas oss ♥
Och ja, ta hand om er och varandra.




you're beautiful to me

On the days I can't see your eyes
I don't even want to open mine
On the days I can't see your smile
Well I'd rather sit and wait the while
For the days I know you'll be near
'Cause a day without you just isn't fair
See the days I can hear your voice
I'm left without a choice

Plus I get weak in the knees
Fall head over heels baby
And every other cheesy cliche
Yes I'm swept off my feet
Oh my heart skips a beat
But there's really only one thing to say:

God Damn you're beautiful
To me, you're everything,
Yeah that's beautiful, yes to me.

I can't find the words to explain
Just how much you got me going insane
When you speak to me sometimes we'll fight
Oh, I stutter my words and say nevermind
'Cause even when you just walk by
Well I look around to seem occupied
'Cause I'm trying so hard to hide
Yeah, all of these feelings inside ♥


 

jag vill tro på kärlek..


min pappas dotter helt klart ♥

Jag brås på min pappa i mycket, det är klart. Idag har det slått mig, mer än tidigare kanske - även om jag alltid vetat det, att matlagning är något som vi båda älskar. Pappa strået vassare än mig, såklart. Många strån kanske till och med. Men jag älskar det och vill bara lära mig mer och mer och bli bättre hela tiden. Dessutom har jag insett att jag är helt såld på matlagningsprogram på tv. Fyra stjärnors middag och Halv åtta hos mig står på mitt schema mellan klockan 19 och 20 nästan varje dag. Andra matlagningsprogram/kockar jag älskar är Tina Nordström (som var på Maxi idag och visade sina nya kryddor som hon lanserar nu) och Per Morberg. Jag gillar också Niklas i Niklas mat på SVT och Jamie Oliver. Matlagning och program om detta är intressant tycker jag helt enkelt. Många tycker säkert jag är udda för många gillar inte dessa program alls... Men hur skulle jag inte kunna älska dem när jag har sett min älskade pappa på DVD som matlagningsprogramens fader? I hög kockmössa i ett brun/rött 70-tals kök och skär löken i "mittelen"... Världens finaste pappa som gett mig så otroligt mycket. Om en vecka är det 6 månader sen du lämnade oss. Helt ofattbart, och som jag saknar dig. Älskade pappa ♥



GLAD, igen :)

Glömde ju skriva en sak i förra inlägget.. Dumt nog :)
Men förutom all lycka med Ung Cancer så vann jag på Joker idag. Spelar en fast rad på både Lotto och Joker varje lördag och onsdag sedan någon månad. Och idag vann jag för första gången. Bara 80 kronor i och för sig men det är ju kul för någon som aldrig vinner.. Och det var på pappas nummer. Älskade finaste pappa ♥

GLAD :)

Från och med nu läser ni en blogg som tillhör Elin; dotter, syster, vän, barnbarn, lärarstudent OCH Ung Cancer medarbetare :D Så himla glad! Malmö is the place to be ;) Från och med den 27e kommer jag (och till en början men förhoppningsvis mer än så) söta Julia att hålla i medlemsträffarna med alla fina underbara människor som är med i Ung Cancer! Och ingen kan vara gladare än mig, jag lovar :) Jag får göra det jag är bra på, samordna och planera, träffa underbara människor, besvara samtal och mail från fina medlemmar och framförallt hjälpa. Jag brinner så för denna organisationen och den behövs, därför är jag stolt över att få vara med på alla sätt det bara går. Men innan den 27e, nämligen den 25 är det dags för en härlig fest för Ung Cancer i Göteborg. Längtar! :)



Nu blir det lite mat här för min del,
ta hand om er och varandra! :)

äntligen helg :)

Skönt med helg tycker jag. Gårdagen var trevlig trots en rätt trist match kan jag tycka... :P Och i torsdags kom jag tvåa på quizet på Inferno, så himla kul! Vann brunchbiljetter vilket känns bra! Gratis brunch ett par ggr är inte fel. Och det var en riktigt kul kväll med god mat och skratt och prat och roligt quiz. Denise hon kan hon ;)
Ikväll ska en massa inför resan spikas, känns skönt att få lite mer klarhet för snart åker vi! Annars inget nytt.. Massa saker på gång och mycket plugg... Hur mycket möten och fester som helst, men det är aldrig fel ;)
Dessutom har jag bestämt mig för att gå till bästa Daniel och slinga håret lite. Det ska bli lite ljusare är det tänkt.. Det var nog två år sedan jag gjorde det sist, så håret har verkligen fått vila. Och dags för en förändring, eller ja, tillbaka till det gamla, haha... Men kanske ännu bättre för Daniel är proffs :)
På tal om något heelt annat; mysigaste reklamen just nu måste vara Himla för ellos.se inte sant?


Lånade bilden från
ellos.se

Jag tycker iaf att bilden är vacker. Får mig att sakna hästarna och ridningen och längta efter vintern. Kanske speciellt julen... Bästa tiden på året :) Köpte och drack årets första julmust igår. Galet gott! Kanske tidigt enligt vissa, jag vet. Många gnäller för att affärerna redan nu börjar sälja julgrejor men jag tycker bara att det är mysigt :) Men innan jul händer det otroligt mycket kul också så det kanske är bra att det är över två månader tills dess..

Ha en trevlig helg, ta hand om er :)

dags för god mat och musikquiz :)

Ikväll hittar ni mig med fina vänner, god mat och förhoppningsvis en vinst i musikquizet ;) Det skulle inte vara fel med billjetter till oktoberfest eller biocheckar eller brunchbiljetter. Nu måste jag dock fixa iordning håret och kanske bättra på sminket lite, sen beger jag mig.
Förutom kvällens underhållning har dagen bestått av maxi, där jag sprang på världens finaste Ida, möte med Marie och lite plugg. Har inte känt mig helt på topp idag men nu är jag nog fit for fight igen ;)


→ Som sagt, här finner ni mig ikväll. Bilden lånad från
hemsidan, check it out ;)
inferno.se

kärlek?



Så är det med det.
Nu blir det biblioteket och annat fix. Sen ska jag träffa världens finaste mamma. Känner mig rätt segstartad idag :/ Men men.
Hoppas ni har en bra dag :)
Ta hand om er!

årets första julklapp? :)

Jag har, av en slump faktiskt, köpt några julklappar redan. Något till mamma, till Anton, till Thea. Ja det är väl de jag kommer på såhär direkt. Men jag har framförallt kommit fram till något som jag önskar mig.
Har länge varit såld på onepiece men tycker det är lite dyrt att köpa åt mig själv, därför önskar jag mig en i julklapp. Fast inte de vanliga norska onepiece, nej jag vill ha en "KickSuit" som finns att köpa på
kicksuit.se
Den jag vill ha är grå med rosa armbågslappar, så himla söt (kallas Madde/grå-rosa). Den ska jag mysa runt i här hemma om jag får den i julklapp, hint hint mamma/Anton eller någon annan som vill skämma bort mig i jul ;)
Och jag tror det är läge att beställa hem redan nu, tror att de kommer gå åt som smör. Mycket finare än vanliga onepiece ju...

Här kommer några bilder:


(Bilderna lånade från kicksuit.se)

Så ja, there you'll have it, detta inlägg är endast för min egen vinning för att jag vill ha en kicksuit att mysa runt i här hemma i vinter. Faktiskt det enda jag önskar mig tror jag, än så länge iaf ;) Den kostar 999:- och jag vill ha storlek L. Normalt skulle jag behöva M, men det står att man ska gå upp i storlekarna för att få dem mer baggy och det gillar vi ju ;)
Nu ska jag sova. Lång dag imorgon.

Ta hand om er finingar :D

Kära 16-åriga jag...




Jag har inte skrivit så mycket alls här om Ung Cancer, men nu känner jag att det är dags. Om drygt en vecka åker jag ner till Malmö och träffar Julia och Hanna, två av de mest fantastiska människorna som finns. De är ordförande och vice ordförande i organisationen Ung Cancer. Jag hoppas och vill så himla gärna vara en aktiv del av organisationen. Organisationen borde finnas här i Helsingborg på heltid, och så tror jag att det kommer bli och jag hoppas kunna bidra till det. Det är många som jag som behöver stöd och få prata med andra i samma situation. Och jag tror att jag även kan hjälpa unga cancerdrabbade på något sätt. Hjälpa till att ordna träffar, roliga aktiviteter och bara finnas där. Lyssna och försöka stötta och hjälpa. Det är mitt mål. Jag önskar så att det blir så. Tillsammans gör vi skillnad. Och det är okej att känna.
Den 25 oktober, strax innan jag beger mig till the United States of America, så är det dags för fest med Ung Cancer i Göteborg. Som jag ser fram emot det. Det ska bli underbart. Träffa alla fantastiska människor som gör så mycket bra.

Och vet ni vad?
Gå in på
ungcancer.se - beställ hem ett "FuckCancer"pin och bär det med stolthet. Det gör jag. Och jag har delat ut 19 stycken ytterliggare till vänner och familj för jag vill att debatt ska väckas och allt stöd som kan ges till organisationen ska ges. Det finns även tygkassar att köpa, två olika modeller. Båda två minst lika snygga. Jag har dem till allt; när jag handlar mat eller bär hem böcker från biblioteket tex. Snart kommer det även finnas hoodtröjor och mössor säger ryktet. Och alla pengar går oavkortat till organisationen. Så vad väntar du på - klicka in där nu och visa ditt stöd för unga cancerdrabbade eller unga med anhöriga som drabbats av cancer.
Det betyder extremt mycket för mig personligen. Gör det för mig och min underbara fantastiska pappa ♥


hej, jag heter elin.

jag heter elin anna isabell lönn nilsson -elinapelina, elanpelan, kärt barn har många namn
jag är för tillfället ganska trött men tacksam för en fin helg
jag är duktig på att planera och ta tag i saker. pyssla och fixa och ta hand om allt och alla
jag tycker inte om galet tidiga mornar, elaka människor och egoism
jag är jättedålig på att säga nej och att bara inte göra något alls
jag läser allt för mycket pluggböcker just nu och på tok för lite böcker bara för att jag vill
jag gillar impulsidéer, brinnande engagemang och intresse och att få uppleva nya underbara saker
jag sjunger alltid tror jag
jag älskar min fantastiska familj och mina härliga vänner
jag önskar att människor generellt skulle ta bättre hand om varandra, visa kärlek och omtanke
jag är inte speciellt bra på fotboll och tennis, även om jag gärna skulle vilja vara det
jag pratar ofta, mycket, länge. men lyssnar också hemskt gärna
jag tycker om att hjälpa andra, det hjälper mig samtidigt. på alla nivåer, stort som smått
jag är beroende av att anta nya utmaningar, utforska nya äventyr
jag har på mig leggings och klänning/kjol mycket hellre än jeans eller andra byxor
jag dricker gärna vatten till mat, kaffe med mjölk och juice till frukost, rött vin vid fest
jag lyssnar på allt. nästan. gärna texter som berör
jag blir arg väldigt sällan, men när människor inte behandlar varandra med respekt så exploderar jag
jag är rädd för att aldrig få se pappa igen någonsin. och för att andra människor i min närhet ska gå bort 
jag kan inte förstå hur extremt många det är som inte är öppensinniga utan dömer människor på grund av okunskap och inte ser allas lika värde
jag är uppväxt med världens finaste föräldrar och lillebror. de största supportrarna man kan ha, som alltid inspirerat till att inget är omöjligt och att man kan nå hur långt som helst  
jag har hopp om framtiden, trots allt förfärligt som drabbat oss. det kommer bli bra, trots ett stort tomrum och längtan i våra hjärtan. pappa


Inspirationen till ovanstående påståenden lånade jag av den helt fantastiska Julia, ordförande i Ung Cancer. Hennes blogg är kanon och där hade hon skrivit samma påståenden om sig själv. Tackar för lånet :)