onsdag 100630 - det känns som hundra år sedan..

.. som jag bloggade sist. Även om det faktiskt bara var någon vecka sen. Antar att jag inte haft tid eller lust. Det har jag nog inte nu heller men jag tänkte i alla fall meddela att jag lever :) Har varit produktiv idag; PWat med mamma en lång runda i morse, pluggat och gjort ärenden :) Sitter vid köksbordet och bloggar med iphonen nu och har nyss ätit lite lunch. Tycker om att sitta här och bara kolla på folk :P full rulle ute på gatan, alla ombyggnationer ställer till det för bilisterna men jag gillar att vi får ny asfalt. Och att mycket folk är i rörelse. Det som är liite jobbigt är väl allt tutande. Idag när jag kom hem hade nya Ellos kommit med posten, höst 2010. Är nog inte the biggest fan of Ellos egentligen men jag fick en skön känsla i kroppen av alla underbara stickade kläder :) Hösten är nog min favorit årstid. Visst, jag älskar solen och värmen vi har nu, allt ljus gör att man laddar batterierna, men det är något speciellt med hösten tycker jag :D Kan nästan inte beskriva det but I love it! :) Så nu tänkte jag lämna bloggandet för stunden och bli lite höstinspirerad och ta en god kopp te och bläddra klart i katalogen. Det är trots allt mulet idag så jag tycker att det är tillåtet ;) Återklmmer nog senare eftersom jag har hur mycket bilder som helst att ladda upp :D Ta hand om er och varandra :)

tisdag 100615 - testar blogga från mobilen :)

Dagens inlägg är mest ett test. Jag har varit en iPhone nörd nu sedan i onsdags men det var bara några för ett par minuter sen som mitt mobila nätverk började funka och jag kan surfa på mobilen som man ska. Great tycker jag :) Hela morgonen har spenderats i telefon för att lösa dessa problem + en del andra som har med CSN och höstens plugg att göra. Nu ska jag ner i tvättstugan om en stund och så ska det röjas lite här hemma. Efter det blir det biblioteket och lite plugg. Måste säga att det är lite drygt att skriva på mobilen såhär, så en bättre, längre uppdatering kommer nog senare via datorn :) Ta hand om er och varandra :)

lördag 100612 - fullt upp..

Sitter hos mamma och pappa och äter jordgubbar. Mums så gott det är. Göran's jordgubbar ska det vara :) Var borta hos fam. Persson förut och roffade åt mig två liter. Jag älskar jordgubbar. Så otroligt gott :D Sommar på riktigt :)
Känner mig hängig och febrig och trött idag. Inte på topp alls direkt faktiskt. Därför har jag tyvärr fått bestämma mig för att hoppa Denises inflyttningsfest ikväll. Riktigt trist men hur kul sällskap är man när man är off och febrig? Ingen vidare skulle jag tro. Så det får bli en träff en kväll i veckan istället tror jag :)
Gårdagen var toppen. Helt underbar trots det dåliga vädret. Stoltaste storasystern någonsin :D Jag hoppas att Anton är nöjd med sin dag. Och lillkusinen Elise också förståss :) Det kanske är gårdagens stress och kyla och regn och sena natt som satt sina spår på hur jag mår idag. Men hur som helst var det en bra dag :) Tänkte lägga upp lite bilder sen, men sitter på mammas dator just nu så det får bli en annan gång.

Nu ska jag återgå till mina jordgubbar :)
Ta hand om er och varandra!

måndag 100607 - ååååh..

Jag hade precis skrivit väärldens inlägg kring hur förra veckan hos mamma och pappa var, massa härliga bilder från slappa kvällar och soliga dagar och lite gnällande om plugg och tentor. Men sen råkade jag klicka bort det och poff så var allt borta..
Magen kurrar och huvudet är tungt och trött och jag orkar inte skriva om. Jag får återkomma helt enkelt :) Nu är det dags för att skrubba årets första nypotatis (färskpotatis för er som inte förstår :P). MUMS ska det bli. Köpta hos potatis och jordgubbs experten Göran och hans underbara familj :) Jordgubbarna åt jag upp samma kväll som jag köpte dem, men potatisen är inte invigda ännu.
Milly ligger och sover på min mage. Får dåligt samvete av att väcka sötnosen. Ska försöka flytta över henne sovandes på en skön kudde istället.
Efter maten ska jag plugga klart turism, imorgon är jag fri :D Det ska "firas" med ett besök hos psykologen, lunch med mina kära kusiner och inköp av Antons fina studentpresent. I och för sig startar sommarkurserna idag, men lite ledig tänker jag ändå försöka vara ;P

Ta hand om er och varandra! :)

onsdag 100602 - TENTA time..

Nu är sommaren äntligen här? :) Håller tummarna för det i alla fall.
Soligt och vaarmt är det. Och vad gör jag? Jo jag sitter inne för om ca en minut börjar min tenta..
Wish me luck :)

Hörs mer lite senare!