torsdag 091217 - snart jul :)

Nu är det dan före dan före dan före dan före dan före dan.. Ja ni fattar, några dagar kvar till julafton :) En vecka för att vara exakt.. :) På torsdag nästa vecka vid denna tiden sitter vi hemma hos mormor och har precis sett klart Kalle Anka, vi dricker glögg och väntar på att maten ska bli klar. Kanske går vi in på julbönen i kyrkan som brukar vara klockan halv fem, och efter maten är det dags för julklapparna :) Åh, mys. Jag längtar. Älskar verkligen julen. Och eftersom jag inte var hemma förra året så känns det lite mer speciellt än annars kanske :)

Eftersom min kamera krånglar så har jag inga bilder på lägenheten på datorn.. Och det är helt lönlöst att försöka ta med mobilen i detta ljuset så det får vänta tills imorgon :) Det jag däremot har bilder på är årets första snö som just nu ligger vit på marken :) Och mina bilder på julmarknaden/ljusspelet som är vid Kärnan och Stortorget.. :) Så de kommer här..


Den STORA fina granen på torget, med Kärnan och Terrasstrapporna i bakgrunden :)


Ljusspelet vid Terrasstrapporna, här med pepparkakshus och julgranar :)


Årets första snö - här vid Väla :)


Snön från min balkong igår kväll :D - myys



Det var nog allt just nu :) Nu tänker jag återgå till pluggandet och julklappsinslagningen.. :)
Det blir sängen tidigt för mig ikväll eftersom jag vill upp i tid imorgon och gå en runda på stan för att köpa några julklappar och lite dricka inför helgens fester :D Jag tror att jag har världens bästa vecka framför mig, och det känns kanon! Men först lite plugg ;P

Ta hand om er! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback