trött..

Yes! För en gång skull är jag trött innan klockan har hunnit bli fem på morgonen, och det känns så otroligt sköönt. Ska strax sova, helt underbart ska det bli :)

Ikväll har jag träffat Bibbi, det var mycket mycket trevligt. Det kändes verkligen att det var längesedan sist, vi hade hur mycket som helst att prata om :) Och så åt vi god mat på Mezo. Pasta båda två. Jag med champinjon- och baconsås och Bibbi åt med en sås av räkor och musslor.  Väldigt gott :)
Sen hade Bibbi någon "idé" om att hon knappt hade några bilder med oss tillsammans på, så därför fotade hon oss. Massor. Haha. De andra på Mezo störde sig nog rätt mycket på allt blixtrande, men vi brydde oss inte så mycket..
Efter maten så gick vi en runda i stan, gick upp till kärnan (nästan enda upp, men inte sista trapporna, vi ville ju inte bli våldtagna eller mördade - haha) eftersom jag ville ha bilder på mitt älskade Helsingborg nu när jag flyttar norrut. Det känns lite vemodigt, för jag älskar ju verkligen stan. Året om..
Vi hörde en del fladdermöss också. Det var inte så nice.. :P
Sen körde jag hem Bibbi, sprang in om video-butiken och handla lite godis, eller ja, mycket godis, men det är faktiskt slut nu. Jag bjöd på mamma och pappa, Anders, Lisa och Jennie när jag kom hem. Och då tar det i regel slut ganska fort.. ;)
Bibbi hade en förhoppning om att jag skulle få se "gårdskatten" när vi var hos henne, men han var visst inte ute idag. Istället visade hon mig en ny affär som säljer ballonger. Världens sötaste affär ju :) Me love <3  Tyvärr hade de inte öppet då på kvällen, men jag ska lätt dit en dag när de har öppet :)
Efter det körde jag Bibbi till John, han bor på Ragnvalla tror jag att det heter. Jag har aldrig haft något emot det området, men idag var där några skumma typer ute vid vägen efter att Bibbi blivit avsläppt. Så jag tog det säkra före det osäkra och låste dörrarna och körde därifrån. Fort.
Haha - liite nojig kanske? ;P

Det kommer nog en del bilder från kvällen sen en annan dag, jag orkar inte lägga in dem just nu..
Men ett stort tack till Bibbi för en riktigt trevlig kväll :) Har verkligen saknat dig, du är bäst :) <3



Bild från
www.branas.se


En helt underbar bild från min blivande arbetsplats :)
De har börjat 'spruta' snö i några av backarna där nu, än så länge har de bara börjat använda snökanonerna i två backar, men det är ju alltid något :D
Tre veckor tills jag kommer befinna mig där uppe :)



Nu ska jag försöka sova.
God natt och ta hand om er :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback