florida :)

We were in Miami bitches ;) Haha en låt som gått varm även om mitt huvud är helt insnöad på the Glasschild "Lead you home" - jag nynnar konstant... Fina Ung Cancer.
Men för er som undrar så har vi det underbart bra :) Sovit tre nätter i Miami och nu är vi i Key Largo som ligger bland Key West öarna knappt två timmar söder om Miami.
Vår resa började med kaos på flygplatsen, dels en dryg gränspolis och sen strul med att få ut bilarna. Men bilarna sen då, galet stora. Speciellt den som vi har... Bilder finns, dock är min kamera försvunnen så kan bara lägga upp bilder från min mobil just nu och där har jag ingen bild på bilen...
Hur som helst, vi kom ut från flygplatsen och in i USA och begav oss till hotellet. Ett mysigt hotell på Miami Beach precis vid havet. Vi käkade otroligt goda hamburgare på kvällen, America style :) Dagen därpå blev det shopping och stranden. Dolphine Mall var ungefär som tre Väla. Där spenderade vi många timmar, och mycket pengar.
Igår låg vi mest på stranden, badade i havet bland extremt salt vatten och stora vågor. Och matchen mellan Miami U och Dukes avnjöts. Idag har vi lämnat Miami och shoppat lite till, denna gång på Malls of Americas. Sen begav vi oss till Key Largo där vi nu är. Hamburgare på Wendy's blev dagens lunch och så har vi bokat i morgondagens dykning, vi ska vara på båten klockan 12.30 :) Just nu sitter vi på hotellet, även detta precis vid havet, och dricker öl och margaritas och käkar munkar från Dunkin' Donuts. Life is good.
Nu är klockan här tio över sex på kvällen och det är dags för mig att återvända till resten av sällskapet och socialisera mig.
Hoppas ni alla har det bra där hemma :D Håll tummarna för fint väder för oss imorgon då vi ska ut med båten och dyka :)

Ta hand om er ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback